אני כותב עם ירח

nissimlev

New member
אני כותב עם ירח

אני כותב עם ירח הנה הוא בא לקראתנו מלא ושלם והנה פתאם ברגע של שלמות הוא פשוט נעלם אני ברגע שבאתי לכנס לפורומים פתאם הם חסומים מישום מה נעלמו לי חוץ מכוכב ירח אחד שעוד מעיר לי דרך , ו הפורום הזה אני לא יודע איך לוותר על השלמות של האיגו שלי כמו הירח מלא והשלם חלף בן יום ונעלם מין השמיים בלי סימן כלא נוצר עוד יוולד כמו תינוק בן יומו לת ת סימן שהוא קיים בקושי בלי טיפת גאווה ושוב יתחיל לבחור את הדרך לגדולה שלו בזהירות רבה. שלא ישרף מהשמש. גם אני לא יודע עם שרפו אותי או לא.

joojooj

New member
ניסים מזכיר לי תמיד איזו דמות

בסיקוונס הפתיחה של כלבוטק (מלפני עשרים שנה) שהיתה מוציאה מהפה שלה "בהה בהה" ואף אחד לא הבין למה היא מתכוונת, ומה בדיוק היא עושה שם.

שלא הפסיקו אותה אפילו ש.... נכון?

אז גם אתה לא. בבקשה ולו בשם הפלורליזם שהפורום הזה מתהדר בו...או שמא טעיתי?

joojooj

New member
לא ממש ברורה ההערה שלך..

זאת הייתה אסוציאציה חופשית לחלוטין, בדיוק כמו היציאות של ניסים. לא אמרתי שוב דבר נגדו, ולא בעדו. מצידי, שכל אחד יכתוב מה שהוא רוצה.

extremely well

New member
יש לשקול יישום מנגנון prerequisite

ללימוד מסריך, בדומה לדרישות הלימוד של ספר הזוהר, ברם מחמירות יותר. חזק ואמץ.

nissimlev

New member
אנילאנמצא בחוץ כרגע

אנילאנמצא בחוץ כרגע אבל במיאמי והדרום הירח זורח במלואו ויש יותר מידיי יופי לעיין וללב ואדם אין בו כוחות נפשיים ליראות דבר יפה אוליי בקיצת סוטול הקשר היה נוצר אבל ככה מה שנוצר זה קצר, אתה גם יודע שירח ואדם יש בהם אותם תכונות בנפש עדינה . אבל נפש רחבה דומה יותר לשמש כי השמש ידה בכל גם מחייה ומשמרת והורגת תיסתכל על פרח מהשמש הוא פורח וכן גם נובל . ירח עומד בצד ולא מיתערב הוא מתפתח בפחד ובהחבא הוא גודל בלי רעש וערב בהיר ניגלה הוא שלם טוב הוא ללילה ולילה ואחר כך הוא מיתחחפף שלא להרגיז את השמש כאילו שהוא לוקח תשומת לב מימנה . הכוכבים גם כן בתמונה אבל הם עושים עבודה מאחוריי הקלעים אז מה לאמת והמציאות שאנחנו בלי שמש לא נחייה אבל בלי ירח אין מפריעה ככה גם האדם עם אחד הולך זה לא יפריע לעולם להיתקיים כאילו ולא היה והוא מיתחנן לקדיש בימיו אחרונים ואנחנו משולים לירח בגוף . ובאיגו לשמש .שהם כמאין אבא וילד .וכשה אלוהים בא הוא לוקח את שניהם ומוחק אותם מהבריאה. ואת הנשמה הוא שומר כאילו זה ממש שלו .ואחר כך הוא מתכנן לה דרך חיים .חדשה ולא מוכרת או תלויה . טוב סתם אין לי אחריות על מה שכתבתי בכלל ,

reflexblue

New member
מענין את מי ניסים יראה במראה?

קין? extremely well? או אולי אפילו the wings of the d 4?

nissimlev

New member
מה הוא ראה במראה

מה הוא ראה במראה אולי את הבן אדם החיי חיי עולמים ולא רואה כלום מאשר את עעצמו גבור עולם נופל כעלה נידף והוא נזרק על האדמה כלא יאה ולא נאה אחריי הדקה הגובה , לשלם את חוב התפנוקים . ואז הוא בא לאלוהים בטענות ככה עעשיתה לי יה אלוהים , ואדם חלף הולך לו בלי כוחות להגנה . כמו אצל הדור האבות שלא מצאו כבוד אני גם רואה את נפש האדם מגוללת בתוך הגוף ולא עוצרת לנשמה העתופה בסורגים, ואנוש בעדה צועק הצילו אני מתה, ואין לי מילה אבל אני גם רואה את הלב שכולו מחקה ומצפה לאהבה באורה ואמונה להגיד לגוף והנשמה שיש להם עוד סיכוי עם רק נפש הייתה מקשיבה לכל הציוצים של הציפורים של היום והמלאכים של הלילה אילו רק ליבי היה שלם הייתי עוד רואה שאני חיי בשבילהם . אלו הנולדים לחיות ולא אלו החיים סתומות . של היום .

Dublinoa

New member
זה לא יפה ככה בהבזק לשכוח את:

כרעאזמה ואת הפסיק.... - חבר'ה, אתם לא עוקבים

למעלה