אני, כחול

M e n s R e a

New member
אני, כחול

בשעה טובה לפורום יש שוב מנהל. אני רוצה קודם כל להגיד תודה לתומר (שהוא אינציקלופדיה בכל מה שקשור ללדזפ, ואני רק מקווה שימשיך לכתוב כאן כמה שיותר) ולכפיר (טוב, אתה יודע מה אני חושב עליך, גם טרחתי להגיד את זה בפגישה שם בתפוז, שאתה אחד המובחרים שיש להם) שעשו עבודה מצוינת לפני. לא מכיר את מי שהיה כאן לפני תומר, כי אני לא הייתי כאן עדיין, אבל אני מודה לו בכל מקרה. קודם כל חשוב לשמר את הפורום הזה, כי פורומים שלא כותבים בהם מספיק בהחלט נמצאים בסכנת סגירה. ומסתבר שישנן להקות/אמנים מאד ידועים ומצליחים בעולם, שמשום מה הפורום שלהם בתפוז נסגר מ"חוסר עניין לציבור", ואולי זה לא משנה להם, אבל לי זה כן, ואין לי ספק שצריך להיות פורום ללהקה המדהימה הזו, שהיא הכי טובה שיש, לפחות מבחינתי, ברוק, אי פעם (וגם אלו שיש להם פייבוריטית אחרת אני בטוח שידרגו את לדזפ מאד גבוה עדיין). אני גם חושב, שבפורום לא מספיק רק לדבר על הלהקה, במיוחד לאור העובדה שמדובר בכזו שהתפרקה בשנת 80, ולא כל חבריה מופיעים כיום...מה שאני רוצה לומר זה-הרגישו חופשי לכתוב אוף טופיקס, מבחינתי זה לא חייב לשאת את האייקון של אוף טופיק (אלא אם כן למישהו זה מפריע, ואז זה ייעשה), כי לדעתי, ובהתאם למה שאני רואה בפורום מטאליקה, שהוא אחד העמוסים בתפוז ומס' אחד מבחינת כמות ההודעות במוסיקה הלועזית בין פורומי תפוז, אוף טופיקס הם הדרך לגרום לפורום לפרוח. ואת זה אני מקווה לעשות. אני נמצא בפורום הזה שנה, לא ראיתי יותר מדי מריבות או משהו כזה כאן, אז אני לא מרגיש צורך להתייחס לאיך צריך להתנהג אחד לשני (ואני גם לא הכי מצטיין בזה בעצמי, אבל אני מניח שהתפקיד מרסן). אני מאחל לכולם גלישה מהנה בפורום ובכלל בתפוז.

M e n s R e a

New member
כן, אה?

מדי פעם אנחנו מביאים יציאת אנגלית כזו בטיולים אחרי צבא זה בכלל חזק, אנשים מדברים אנגלית תוך תרגום של מה שהם רצו לומר. ואז יוצא משהו כמו Why like this וכזה

epitaph

New member
מזל טוב טל...

עכשיו תבין מה זה להיות ממלכתי.
בכל מקרה, בהצלחה לך.

M e n s R e a

New member
חחח, חופשי, תודה

כן, ממלכתי מעכשיו. או לפחות אנסה. אני מניח שזה יחזיק מעמד עד שאוהב האימו הראשון ייכנס... אגב, משהו מוזר קרה, מת לי המסנג'ר שוב.

M e n s R e a

New member
וזה מוזר לראות אותך לא כחול

ואפילו יותר מוזר לראות את הניק שלי כן

M e n s R e a

New member
תודה ענבר

ואני יודע שאת אוהבת את הלהקה הזו, אז אנא כתבי כאן, על מנת שהפורום לכבודה לא יכחד

חחחחח, מזכיר לי את הערסיות

של אור עקיבא שאומרות על מטאליסטים "הוא שומע רוק אנד רול" חחחחח

למעלה