אני, כחול

M e n s R e a

New member
שונא אותן

ובמיוחד את התוויות שהן מדביקות לאוהבי רוק, כאילו שהמוסיקה הזו היא "עצבנית", או "רעש". בכוכב נולד יצא לי לראות, שמישהו אמר, שהוא רוצה לבצע "שיר רוק עצבני" (עזוב שבסוף הם עשו רוק מה זה קל וחלוש). כאילו מה, נניח שהייתי רוצה לבצע שיר מזרחית (לצורך העניין), חושב שהייתי אומר-"אני רוצה לבצע שיר מזרחית מכה את האישה מתבכיין שהיא עזבה אותי הגבר הוא המלך בבית? וסליחה על ההכללות.

אני יותר שונא את אלה שאומרות

"אני שומעת הכל" בזמן שיש סגנונות שהיא אף פעם לא שמעה שקיימים
ומה יותר גרוע- שאתה רואה שברשימת השמעה שלהן יש משהו כמו 50 שירים שקבועים שם כבר שנים והרב היפ הופ ראפ ומזרחית ומה שהולך ברדיו.....אז הן חושבות שאם הן מקשיבות לרדיו הן סופגות את כל הסגנונות. אני לפחות מודע לכך שאני שומע רק מטאל וטוב לי עם זה

M e n s R e a

New member
אתה בא לפרידמן?

ושאלה חשובה אף יותר-התחילו כבר למכור כרטיסים? כי שמעתי שיהיו רק איזה 1,000

אני לא בא אליו

והתחילו למכור אתמול, ההצעה שלי היא לך תקנה מהר ככל האפשר כי עדיף לקנות מוקדם מאשר להשאר בלי כרטיסים, מועתק ממטאליסט: החל מהיום (חמישי) ניתן לרכוש את כרטיסים להופעה במוקדי המכירה הבאים: מוקד כרטיסים ארצי: הדרן - 035215200 או 6646* מכל טלפון. נהריה: פיקולו - 049926348 קריית ביאליק: מרום - 048724714 חיפה: גרבר - 048384777 חדרה: קשת מופעים - 046220066 תל אביב: UFO, דיזינגוף סנטר - 035257666 תל אביב: מטאלשופ - 035235115 החל מיום ראשון (25.2.07): נתניה: מיוזיק גייט - 098337015 פתח תקווה: מיוזיק גייט - 039130331 ירושלים: אפקט - 026247590 באר שבע: מונסטרדיסק - 086283329

M e n s R e a

New member
תודה אחי

לא שמתי לב אפילו איזה יופי, כ"כ הרבה מקומות בהם מוכרים כרטיסים, ואף אחד מהם לא ליד הבית שלי. בחיפה מוכרים ב"גרבר"?

אז תזמין טלפונית או משהו ../images/Emo3.gif

לא סגור על זה, אולי התכוונו ל"גרבץ"....

JumpInTheFire

New member
חחחח, חמוד, מזל טוב!!

ובהצלחה בניהול
"חוסר עניין לציבור" אה? גונב ממשפטים?

M e n s R e a

New member
תודה שיר

ברור שאשאיל ביטוים מעולם המשפט ואשתמש בהם בצורה מגניבה יותר

רק בהצלחה שיהיה טל ../images/Emo13.gif

אני שמח לשמוע על הדברים שציינת בפני ההנהלה עליי
אני זוכר מלפני שנה גם את הראיון שלי שם, היו ימים חחחחח אני גם שמחתי להמליץ עלייך לשם
אני גם לגמרי מסכים לגבי האוף טופיקים שהם נושא חשוב לא פחות בפורום שכזה, לא תמיד חייב לדבר על הלהקה, אפשר גם על הקהילה לא פחות.

M e n s R e a

New member
../images/Emo45.gif מסתבר שמטאליקה הפורום הכי עמוס

במוסיקה הלועזית, הידעת? 5,000 הודעות לחודש, כבוד!

חחחחח את זה אני ידעתי, בתקופתו זה

היה גם 7500 בחודש......השאלה היא מאיפה אתה יודע את זה?

M e n s R e a

New member
כאילו, אני חלק מהמערכת עכשיו

כמובן שהפורום עלה בשיחה שם בתפוז. כל הכבוד לכם.

AeroTom

New member
מזל טוב ובהצלחה! ../images/Emo13.gif

ותודה על המילים החמות... אומנם אני לא בסביבה כמו פעם, אבל משתדל לקפוץ לראות מה העניינים מדי פעם, ובמיוחד אם יש משהו להגיב או לכתוב. השנה שלושת חברי הלהקה הנותרים אמורים להוציא אלבומי סולו חדשים...יהיו התרחשויות. בזמן הניהול שלי לא ממש הצלחתי לפתח יותר מדי ולעורר עניין בקריירות הסולו של חברי הלהקה וזה קצת חבל. אבל מקווה שישתנה אולי, כי צפויה להיות שנה מעניינת וגם בפורום של להקה שכבר לא פעילה, עדכונים חדשים וכדומה על חברי הלהקה נראים לי די מוצרכים... ניהול מוצלח שיהיה!

M e n s R e a

New member
תודה תומר

כמובן שהתכוונתי לכל מלה. אתה מכיר את הלהקה הרבה יותר לעומק ממני, אז אפילו חשוב שתהיה פה, אם תוכל. אם מישהו נכנס ושואל שאלה שאני או החברים האחרים לא יודעים להשיב עליה, חבל להסתמך על גוגל או משהו, כשיש אותך.

skirt9

New member
מזל טוב!!../images/Emo135.gif

סחטיין!! כבר הצטרפו הרבה או שאני רק מדמיינ..

למעלה