שלום לך עלם חמודות, אתה במקרה יודע היכן הצרכנייה? איפה הפאדג' שלי.
O oops did it again New member 28/1/15 #22 שלום לך עלם חמודות, אתה במקרה יודע היכן הצרכנייה? איפה הפאדג' שלי.
א איש המתח New member 28/1/15 #25 יודעת מה, גברת? הרגע קניתי, הנה פה באמתחתי... *****       אני מוכן לתת לך קובייה אחת, עם מלקחיים. אחרי שאתמול חיסלת לי אצבע.
יודעת מה, גברת? הרגע קניתי, הנה פה באמתחתי... *****       אני מוכן לתת לך קובייה אחת, עם מלקחיים. אחרי שאתמול חיסלת לי אצבע.
O oops did it again New member 28/1/15 #27 צודק או שתשים כפפת רשת כמו ששם הקצב באטליז. קובייה זה רעיון גרוע, הרי ברור שזה הספתח לאכול את כל החבילה. קודם קובייה, אח"כ שורה, אחרי זה, אללה יוסטור.
צודק או שתשים כפפת רשת כמו ששם הקצב באטליז. קובייה זה רעיון גרוע, הרי ברור שזה הספתח לאכול את כל החבילה. קודם קובייה, אח"כ שורה, אחרי זה, אללה יוסטור.
א איש המתח New member 28/1/15 #28 איזה עוצמתי זה.הא? תאוות האכילה...     aaaaaaahhhhhuuuummmm!
O oops did it again New member 29/1/15 #38 אני לא מאיימת. אני מודיעה לך חגיגית שיש כבר עונש וכל מה שנשאר הוא לבצע. זה יהיה איטי ומייסר. אתה לא סקרן לדעת מה העונש שלך? (אתה סקרן)
אני לא מאיימת. אני מודיעה לך חגיגית שיש כבר עונש וכל מה שנשאר הוא לבצע. זה יהיה איטי ומייסר. אתה לא סקרן לדעת מה העונש שלך? (אתה סקרן)
T turangaleela1 New member 28/1/15 #31 אני כל כך זקנה שהילדים איתם אני עובדת בטוחים שאני לא מבינה את הבדיחות שהם אומרים אחד לשני
W wish2 New member 28/1/15 #34 אני כל כך זקנה שאשכרה השבוע עשיתי ביטוח נגד מחלות.   ואני כל כך זקנה שאני זוכרת מה זה נעלי פלדיום!!!!!
אני כל כך זקנה שאשכרה השבוע עשיתי ביטוח נגד מחלות.   ואני כל כך זקנה שאני זוכרת מה זה נעלי פלדיום!!!!!
W wish2 New member 30/1/15 #45 לא.פשוט להקיא עלי שהיו לי כאלה. דר מרטינס היה לי בצבא. השבוע דווקא כמעט קניתי משהו דומה רק עם עקב קצת אבל התחרטתי. המראה הגס כבר לא הרגיש לי מתאים.  
לא.פשוט להקיא עלי שהיו לי כאלה. דר מרטינס היה לי בצבא. השבוע דווקא כמעט קניתי משהו דומה רק עם עקב קצת אבל התחרטתי. המראה הגס כבר לא הרגיש לי מתאים.