אני כל כך מתגעגע...

אני כל כך מתגעגע...

לפעם הראשונה שראיתי את סדרת "סיוט ברחוב אלם". היום שאני רואה סרטים מהסדרה הזו אני כבר יודע מה הולך לקרות בכל רגע.. וזה הורס את החוויה.. =\ אני מתגעגע לאותו יום שישבתי בחדר, בחושך מוחלט, הגברתי רמקולים, ושמתי פליי. שהמנגינה המצמררת התחילה להתנגן לה ברקע, וילדה המסכנה רצה רצה.. והכפפה של פרדי שרטה את הקיר והצינורות... מתגעגע לתחושה הזו של האימה.. של המתח.. של האנדרנלין שזורם מהר... של הלב שפועם בקצב מהיר מהרגיל שבכל סרט וסרט לא יכולים שלא להיות מרותקים למסך.. כמה שחבל שדברים טובים נדמרים מהר, ואחרי כמה שעות כבר כל הסידרה של הסרטים היתה מאחוריי.. היום אני כבר יודע מה קורה בכל סרט וסרט, ואין את התחושה הזו של פעם... =\ למה לא עשו לסידרה הזו עוד איזה 70 חלקים ??

Queen of Spells

New member
אוקיי

1. מה זה עוזר לי!? במילא אין לי וידאו 2. " 3. אולי...אבל זה תופס הרבה מקום....

Queen of Spells

New member
לא...אנחנו רוב הזמן על המחשבים

ההורים חושבים שיס מספיק

D i l D o

New member
לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש

לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי ישלי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לילי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לילי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש לי יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

europe1990

New member
גם לי-אנחנו לא צריכים להתלהב

גם לי יש יש יש יש יש לי יש לי יש לי יש-(נדפקתי קשה.-חח)

Crazy doughnat

New member
../images/Emo151.gif יש סרט שמיני לסדרה...

זה לא כל כך סרט שמיני אבל זה מן סרט המשך כזה לשתי סדרות. אני לא יודע אם שמעת עליו אבל דיברו עליו פה בפורום - "ג'ייסון נגד פרדי". והוא מגיע לקולנוע בישראל ב-28.8.

europe1990

New member
GOOOOOOOOOOD

קרעת אותי עכשיו "אני לא יודע עם שמעתם עליו"""" עלק, אנחנו מדברים על הסרט הזה כבר הרבה זמן, אנחנו כבר לפני שנים ידענו שעומד לצאת הסרט, כי פרדי נגד ג'יסון בתכנון של כמעט 20 שנה!!! זה היה מצחיק!!! בוקר טוב אליהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Queen of Spells

New member
חחחח...כדאי שתקרא את ההודעות

שלך לפני שאתה שולח כי זה כבר הפעם לא יודעת מה שאתה מתקן את עצמך...

למעלה