אני כל כך מתגעגע...

Crazy doughnat

New member
|ליצן לא הבנתם אותי...

אני יודע שאתם מדברים עליו כבר מלא זמן ושהוא בתיכנון כבר 3000 שנה. דיברתי אל זה ששלח את ההודעה. כתבתי "אני לא יודע אם שמעת" ולא "אני לא יודע אם שמעתם". תלמדו לקרוא

בוקר טוב אליהו !

תגיד שלום לבן אדם שמחכה לסרט הזה כבר איזה שנה וחצי, הזמין את הדי וי די הראשון בארץ, ועוד ועוד

VAMPhantom

New member
אתה מחכה לזה שנה וחצי?!../images/Emo6.gifהצחקתני

אני מחכה לו כבר 10שנים!

נו באמת..

לפני 10 שנים עוד הייתי בכתה ב'.. חח
לא ידעתי מי זה פרדי אפילו אני מחכה לסרט עוד מאז שהתחילו לתכנן אותו

VAMPhantom

New member
לא בדיוק...../images/Emo6.gif לא 15 שנה...../images/Emo58.gif

אבל, מאז התסריט של "ג'ייסון הולך לגהנום" הוחלט על הרעיון, הרי כמובן: כידוע לכם... (או לא) פרדי מושך את ג'ייסון בסוף הסרט לגהנום.

VAMPhantom

New member
יחי ההבדל הקטן..../images/Emo8.gifאגב...

המסכה שלו נחשבת כחלק בלתי נפרד ממנו, כך שאם הוא מושך במסכה, זה משיכה בו עצמו! הבנת את זה ברוך
?

VAMPhantom

New member
אני חייב,ברוך בואך לפורומינו../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אהה, כן ועוד דבר אחד: בוקר טוב אליהו!

VAMPhantom

New member
את מי אתה מוכן שאעיר למענך?../images/Emo8.gif

את האבות הרוחניים שלי?
דרקולה או נוספרטו?

Lord of Spells

New member
ללללללללאאאאאא הוגן!!!

פעם אחת, רק פעם אחת בכל החיים שלי היה את הסרט הזה בערוץ 2!!! ואני הייתי בן 10 נדמה לי, ובתקופה הזאת ההורים שלי לא ממש אהבו שאני צופה בסרטים בסגנון הזה,אבל הם לא היו בבבית!!!מוההאאההאא!!! אבל אחותי הגדולה הייתה, והיא אמרה לי שזה סרט מאוד מפחיד ולא ממש כדאי לי לראות, ואז היא הלכה לישון והשאירה אותי לבד נגד פרדי, ראיתי את ההתחלה (חצי שעה נדמה לי) והלכתי לישון מבועת, רק מהרעיון שמישהו יכנס לי לחלום ויהרוג אותי בשנתי! ד"א ג'ייסון מכוער.

:O איך אתה יכול להגיד דבר כזה?!

ג'ייסון חתיך ! חח וכמו שקרה לך קרה גם לי... אבל אמא לא נתנה לי לראות בכלל!! ד"א פרדי אשכיסט.

xander55

New member
מסכים ../images/Emo129.gif

כתבתי תגובה בקישור שלמעלה בכתבה של Y_NET שאם הייתי הומו פרדי בהחלט היה מושא אהבתי, פרדי בהחלט אשכיסט, יש לי מלא סיבות למה אני חושב ככה, דבר ראשון, הוא יפה, דבר שני, הוא ציני, חולה על הציפורניים שלו, הן יכולות לעזור בשעה שאנחנו מקיימים יחסי יישות, הוא יכול להרוג כמה אנשים שאני שונא בחלמותיהם, ועל זה נקרא "חלומות רטובים", ויש עוד מלא סיבות.

למעלה