אני כל כך עצובה (כנראה טריגר)

ט'

תודה, עייפה. תודה רבה.

לא, זה לא קורה לי שוב. לעזאזל עם העו"סית הזאת!!!!!!!! כל שבועיים צץ איזה משהו דחוף שמודיעים לי 20 דקות לפני הפגישה שלא יכולים לבוא... פעם זו המדריכה הקודמת וגם לה זה קורה המון. כל הלילה לא ישנתי כמעט בכלל (לא טוב לי להיות במיטה, בגלל הברונכיט, זה עושה לי התקף להיות בשכיבה), כל הבוקר היו לי טלפונים שמזיזים לי תכניות, ועכשיו גם היא! ואני צריכה אותה!!! לא ראיתי נפש חיה מיום שישי, לא יצאתי מהבית (חולשה, וזה), ואני זקוקה לתמיכה!!! וגם לדבר על נושא המדריכה אם כן תישאר או לא!!! אני שונאת שעושים לי את זה, קיבינימט!!!!!!!!!!
שונאת!!! ובכלל, מה אני אמורה לעשות כל היום הזה? את ההגהה אני מסיימת תוך שעתיים, ואז מה? אני נעולה בקנדי קראש ולא יכולה להמשיך לשחק, סרטים - טוב, נניח שאצפה בסרט, אבל כמה אפשר? גם לשבת מעייף אותי. גם החתולה מעייפת אותי, שתהיה בריאה, כמה אנרגיות של פנתרה יש לה.

ונמאס לי להיות זאת שאפשר להזיז הצדה כל פעם שיש משהו דחוף!!! יאללהה למה תמיד על חשבוני? למה על חשבון הזמן שלי??????? והנה המדריכה שתהיה בריאה סימסה לי אם אני רוצה שהיא תבוא מחר. מה יש פה לא להבין מאז אתמול בלילה??? אמרתי לה שיש לי ברונכיט ושאני אצור קשר כשארגיש יותר טוב, מה הבעיה להבין את זה? באמת!!!

יודעים מה? אני לא רוצה כלום. שידחפו ת'שיקום הזה ל^@%@#$%@#$%. לא רוצה את הטובות שלהם, לא רוצה שיזבלו לי בשכל, לא רוצה. נמאס לי שדוחים אותי כל הזמן כשצץ משהו דחוף יותר, אבל כשלי קורה משהו דחוף כמו באותו יום שאיילה הודיעה לי שהיא עוזבת והתמוטטתי שם אז העו"סית לא התגמשה ובאה.

הנה, אלוהים אדירים, המדריכה מסמסת שוב שאודיע לה מתי שאני רוצה שהיא תבוא. אבל לפני דקה וחצי כתבתי לך שאני לא יודעת ושאצור קשר שאבריא, אז למה לחזור על זה עשר פעמים???????? זה בדיוק מה שהיא עושה בפגישות, חוזרת שוב ושוב ושוב ושוב על אותו תקליט סרוט. די, כבר הבנו! הבנתי כבר קודם. להודיע לך, לקבוע אתך, מה לא הסברתי ברור? חלאס!!!!!!!

נשבר לי שחושבים שאפשר לעשות ממני צחוק.

איך אני אמורה להעביר את הזמן הזה השבוע? יש לי טיפולים רפואיים שאני אפילו לא יודעת אם יוכלו לעשות לי בגלל הברונכיט. ומה יהיה עם איילה מחר? לנסוע? לא לנסוע? אני כל כך זקוקה לה ורוצה לראות אותה, והרי גם לא יהיו עוד הרבה פעמים, אבל אין לי כוח לזוז... והשיעולים.

דחוף! מה כל כך דחוף להם שם בחברת השיקום????? מה?? הרי לי תמיד הם אומרים שאם יש משהו דחוף שאני אסע למיון, אז למה למשתקמים האחרים הם נוסעים לעזור במקרה חירום???? מה זה כבר יכול להיות שלא סובל דיחוי ושמגיע לי לספוג את זה על חשבון הזמן שאני כל כך זקוקה לו עם העו"סית??????????? חוצפה. חוצפנים. אותי הרבה יותר קל לנפנף הצדה. אני נחשבת למשתקמת "איכותית", לא עושה בעיות, לא כזאת שמשתוללת ומעיפה חפצים, לא כזאת שקופצת מבניינים, לא כזאת שלוקחת סמים, לא כזאת עם התפרצויות. כזאת שאפשר לדבר איתה ואולי אפילו ליהנות מזה, אז מהסיבה הזאת הם מרשים לעצמם לדלג עליי בכל פעם שיש להם איזה "חירום". שילכו לעזאזל עם החירום הזה שלהם.

אין לי מושג איך להעביר את השבוע. פשוט אין לי מושג. אם לפחות הייתה לי עוד עבודה, או אם היו לי כבר הלימודים... אבל הכול תקוע ואין לי כוח לעשות שום דבר והאמת שגם חשק כבר אין לי לכלום. לכלום.

טוב, נרגעתי קצת...

העו"סית דיברה אתי בטלפון... מסכנה, בטח קרעתי לה את עור התוף על השיעולים החנוקים שלי... בסוף קבענו ליום שלישי בסימן שאלה, ואת המדריכה שמנו על הולד, בינתיים לא אומרים לה למה, רק שאני חולה. אני חייבת להתחזק כדי לנסוע מחר לאיילה, ובטלפון רונית הזכירה לי שיש לי איזה סידור דחוף לעשות... מה זה שכחתי ואין לי כוח לזה בכלל! אולי מחר בדרך חזרה מאיילה.

אני כל כך מודה לאלוהים שאני לא חולה במשהו יותר גרוע, חלילה, שאי אפשר בכלל לצאת מהמיטה ולשרת את עצמי...

ועכשיו אני הולכת להכין לעצמי משהו לאכול ולשתות כי לא עשיתי את זה עד עכשיו וזה גרוע עד מאוד.

אני כל כך עצובה (כנראה טריגר)

פתאום אני קולטת את זה. עוד מעט איילה תלך ולא תחזור יותר. היא תישאר כנראה מעל פני האדמה, אבל היא תמות בשבילי, וזה כמו שאימא מתה. זה כואב כל כך שאני לא יכולה יותר להרגיש את זה, אז אני עושה דברים לא כל כך טובים כדי לא להרגיש. אני רוצה שהיא תישאר, אבל ככל שאני מגלגלת את המחשבה בראש שלי היא הולכת ונחלשת, סוג של FADE, לא כי זה פחות מעסיק אותי, אלא כי פחות שומעים, כי אני מרגישה שכבר לא שומעים, שממילא אין טעם, אז בשביל מה לצעוק. אז אני אומרת בשקט, ובסוף אני כנראה אפסיק להגיד את זה בכלל.

גם כשאימא חלתה והיה ברור שלא תצא מזה, לא יכולתי לעשות כלום. מעולם לא דיברנו, היא ואני, על המחלה שלה. היא הכחישה ולא אמרה את המילה לעולם, המילה הפחידה אותה ממש כמו המוות עצמו. ולא יכולתי לעשות עם זה כלום, כמו בשיר. התחננתי לאלוהים. התפללתי בתהלים כל יום שלושה פרקים שחברה דתייה אמרה לי שהם סגולה לרפואה. החלפתי מזוזות בבית כשהיא הייתה בבי"ח. התפללתי גם כשכעסתי על אלוהים נורא, על מה שהוא מעולל לה, ידעתי שאם הוא קיים, הוא יוכל לספוג את הכעס שלי, קטן עליו. בכיתי, אבל לא היה למי, אף אחד לא שמע. כמעט מדי לילה, כשחזרתי מאוחר מהמשמרת לידה לבית הריק, האפוף ריח של כמעט-פרידה-בלתי-נתפסת, כל מה שיכולתי לעשות זה להתקשר לער"ן או לקו התמיכה הנפלא של חוס"ן. לא היה לי איש בעולם. לא היה לי מחשב או גישה לאינטרנט, לא היו בני משפחה לדבר אתם, הייתה איבה קשה ביני לבין האחים שלי וכל דיבור בינינו היה רק סביב עדכונים על אודות אימא. וזהו. איזה ייאוש. איזה חוסר אונים. אימא הולכת למות ואין שום דבר שאני יכולה לעשות כדי לעצור את זה. אלוהים, בבקשה, בבקשה תעצור את זה, אני לא יכולה יותר. כשהיא תמות, אני אמות אחריה, כי אני לא יכולה. זה בלתי נתפס.

אני כאן, עשר שנים אחרי, ולא מעט בזכות ההבטחה שלי אליה כשהכול נגמר. והאובדן של אבא לפני הרבה יותר שנים, הרבה יותר ממחצית חיי. ונכון, הם התעללו בי, ונכון, הם היו ההורים שלי, ונכון, זה מוות סופי וזה לא אותו דבר ואיילה תחיה ולא רק תחיה היא תציל אנשים, ולא רק אנשים היא תלמד להציל ילדים, כדי שלא יסחבו כל כך הרבה שנים את מה שאני סוחבת, היא תשתדל לעצור את זה כמה שיותר מוקדם. אני החמצתי את הרכבת הזאת של להיות מסוגלת להציל את עצמי. אני כבר מקרה אבוד. אני לא חושבת שאפשר לשקם את הפגיעות שעברתי או את האובדנים. זה יותר מדיי, ואני כבר יותר מדיי מבוגרת. אני מחישה את הקץ שלי עם האוכל ועם טינות מיותרות שקשה לי לפרוק ולהיפטר מהן. זה אוכל אותי מבפנים.

אבל מה שחשוב זה מבחן התוצאה, ובמבחן התוצאה איילה לא תהיה לי יותר. איילה, האימא שלי היום. הולכים לקחת לי אותה. הלוואי שזה היה נכון, שהולכים לקחת לי אותה, כי אז היה על מי לכעוס, אבל זו היא שהולכת לקחת את עצמה ממני מתוך רצון ושמחה גדולה שלה להתקדם לתחום שרצתה תמיד. אז אין על מי לכעוס. איילה טובה וחמודה. איילה עשתה הכול להציל אותי בחודשים שהיו לי כוונות אובדניות, לפני כחצי שנה. היא לא הצליחה לעזור לי עם האשפוז המלא ובסופו של דבר ויתרתי עליו (כי לגהה אני לא חוזרת ואני לא שייכת גאוגרפית לתה"ש), אבל היא עשתה כל מה שהייתה יכולה כדי לעזור לי במסגרת המגבלות שלה.

הטוב הזה עומד להילקח, להיגמר. הנחמה, הרכות, ההכלה, החיבוק החם, האהבה. עיני האיילה שתמיד חדרו עמוק. השקט שמאפשר לי מקום, והקול החם שתמיד צהל לקראתי. המחוות הקטנות קטנות, הגשת הטישו כשאני בוכה, קידה מצחיקה כזאת של הזמנה להיכנס אליה לחדר, זה שיצאה אליי בין פציאנט לפציאנט כשכמעט התמוטטתי ליד החדר שלה. זה שחיפשה לי אוכל כשכמעט התעלפתי מירידת סוכר. זה שהיא מתנצלת על כל פעם שנכנסת לה שיחת טלפון, ולרובן כלל לא עונה. והזמן. הכול עומד להינטל ממני, ולי אין כוח להתמודד עם הבאות.

אני פתאום קולטת את זה, זה מתקרב, וזה סופי ומוגמר, ואני רועדת מפחד. רועדת. מכווצת. אין לי אוויר. לא סתם הברונכיט הזאת לא עוזבת אותי. אני פוחדת. בימים האחרונים זה משום מה הטריד אותי קצת פחות, אולי בגלל העיסוק בהגהה והקנדי וכל מיני סאגות מפגרות שנקלעתי לתוכן, אבל עכשיו כבר לא חג ומחר חוזרים לשגרה וזה ימשיך והפגישות אתה בינתיים. הלימודים מתחילים עוד כמה שבועות, אבל איך אני אוכל בלעדיה. אני מבועתת מהמחשבה על היום ההוא ועל היום שאחרי. במה אני ארפד את עצמי? או במי? מה יהיה אתי? חייבת לאלחש את המחשבה הזאת ואת עצמי. אני מרגישה שאין טעם לכלום. לכלום. וגם כוח אין. אני לא חושבת שאוכל לעמוד בזה.

*בבקשה בלי תגובות שיפוטיות/נוזפות/מנערות/מחנכות. תודה*

אה, ואיך שכחתי

חברים נתנו לי כרטיסים ועברתי לשלב 83 בקנדי! בהתחלה הייתה איזו בעיה באיפוס של האפליקציה וחשבתי שאני הולכת למות, שהנה כל הנתונים נמחקו, ותודה לאל שזה לא קרה

כואב לי (ט)

בגוף וגם בנפש. קשה לי לנשום. יש לי הרגשה שיש לי מים בסימפונות, ויש לי טעם של דם מכל השיעולים האלה. אני חייבת שהאנטיביוטיקה תעבוד כבר, קשה לי לנשום. אין לי אוויר. אני מרגישה שאני טובעת. קשה לי לדבר, איך אני אדבר מחר בשיחה עם העו"סית? וצריכה להגיע להחלטה לגבי המדריכה. כואבת לי הבטן. הלוואי שאיילה לא הייתה צריכה ללכת. אני צריכה לסדר קלמר תרופות לשבוע הבא ואין לי כוח לזה, אני לא סובלת את המטלה הזאת, אבל אם לא אכין אני אתבלבל, יש לי כל כך הרבה תרופות, גם פסיכיאטריות וגם גופניות, ועכשיו עם הברונכיט אז בכלל... ואני לא יודעת למה שינו את האריזה של המוקסיפן פורטה, אבל נורא קשה להוציא כל קפסולה מהמגשית ואני צריכה לחורר עם מספריים קטנים. לא יודעת מה השטיק הזה ולמה עשו את זה, וזה מעצבן.

סיימתי, למעשה, את ההגהה. איזה ספר מעצבן. אני לא בטוחה בכלל שהייתי מעבירה אותו כלקטורית. ספר הזוי, אבל עשיתי כמיטב יכולתי, ומחר אבדוק את עצמי כדי לראות שאין לי שגיאות. מעניין אם הספר הזה יצליח. מה שנחמד זה שאני אקבל קרדיטים כשהספרים האלה יצאו לאור, וזה יהיה ממש ממש נחמד ומרגש!

שוב נסתם לי האף אחרי שקצת נפתח. הכול סתום לי ואני מרגישה חולשה וכאבים. לפחות חום לא היה לי הערב, וזה טוב. צריך זמן וסבלנות והכול יסתדר, אבל מאיפה לוקחים זמן וסבלנות... וכנראה לא אפגש עם המדריכה השבוע, כי אני לא יודעת איך לסיים את הסאגה של מה שכתבתי פה אתמול או שלשום. אני לא יודעת מה אני רוצה. הלוואי שלא הייתי צריכה ללכת לישון ויכולתי לראות איזה סרט נחמד, אבל אני צריכה לישון כי מחר באה העו"סית.

ואני עצבנית כי נגמרו לי ה"חיים" בקנדי קראש. אחרי משהו כמו 15 שלבים נתקעים וצריך לבקש חיים מחברים (ביקשתי וקיבלתי אבל לא מספיק) או לרכוש (שיקפצו לי) ואפשר בסמארטפון להתנתק מהפייסבוק ולגלוש רק דרך האפליקציה, ושם אפשר לשחק שלושה משחקים כדי לעבור (משחקים די קלים), רק שצריכה לחכות יממה בין משחק למשחק, וזה תוקע אותי וזה מעצבן!!! בינתיים אפשר כמובן לשחק בשלבים יותר נמוכים, אבל זה מעצבן. איזו התמכרות פיתחתי, יה אללה.

יאללה, לסדר קלמר תרופות וללכת לישון. אולי אני אקרא משהו במיטה? יש לי מלא ספרים טובים שאין לי זמן להגיע אליהם, אבל אין לי גם כוח להתרכז. לא יודעת. אוף. הכול מוזר ועצוב.

Witch House

New member
נתנו לך משאף?

אני חולה בברונכיט מאז שהייתי קטנה ועד היום יש לי פעמיים בשנה (ובערך פעם אחת סינוסיטיס), ונותנים לי חוץ מאנטיביוטיקה גם משאף סטרואידים. בדרך כלל תוך כמה ימים אני כבר בסדר (עד הפעם הבאה).

טריגר

אני רוצה למות. נמאסתי על עצמי ואולי גם עליכם עם סיפורי האיילה שלי.
אבל זה מה יש, מצטערת. פשוט רוצה לא להיות.

Raindrop23

New member
אלומה יקרה

אני מבינה אותך ויודעת כמה זה קשה. אם תרצי לשתף עוד אני פה. תרגישי טוב

מישהי1909

New member
את לא באמת רוצה שהכל ייגמר.

הכל בסוף יסתדר על הצד הכי טוב, את תיראי.
איילה לא מתה תודה לאל רק הולכת למקום אחר ואת תשמחי בשבילה ותרגישי שאת יוצאת קצת
מעצמך ורוצה בטובת מי שאת אוהבת.
אורלי תהיה הרופאה שלך ויהיה לך טוב איתה כמו עם איילה, ואולי, דווקא היא, בניגוד לאיילה,
תצליח להוציא אותך מהמקום בו את תקועה זמן רב. יסתבר שהשינוי הזה יהיה לטובה.
את תעברי את הניתוח בע"ה בהצלחה, תאכלי נכון והגוף שלך יודה לך מאוד על ידי שיעלמו
רוב המחלות הפיזיות שלך ואת תוכלי ללבוש בגדים שיחמיאו לגזרה החדשה והמהממת שלך.
עוד מעט תתחילי שוב את הלימודים והם יעסיקו אותך בצד החיובי של החיים. לא כל אחד מסוגל
ללמוד ועוד במצבך הנפשי, והנה את יכולה וגם מוציאה ציונים מעולים!
במקום המדריכה הקשקשנית/רכלנית/לא אתית את תקבלי מדריכה אחרת שתעזור לך.
השם שלך יירשם כקרדיט בספרים שהגהת כך שיצא לך שם טוב כמגיהה מעולה ותהיה לך פרנסה מזה.
מה עוד?
עכשיו תורך להוסיף.

תודה רבה לכולן על העידוד.

אין לי כוח לענות לכל אחת בנפרד, אבל מודה מקרב הלב.
מרגישה חנוקה, גם מליחה וגם מעצב תהומי. ועדיין לא החלטתי מה לעשות עם איילה מחר, לנסוע או לא לנסוע...
רע לי.

אין לי יותר כוח. אין לי. בחיי. טריגר

הכאב בלתי נסבל. אני לא יכולה לנשום עד הסוף, אני נחנקת. הכי מילולי שיש. אני מבינה בשכל שלי שאין לי סיבות לרצות למות אלא רק לרצות שהסבל ייגמר, אבל יש יותר מדיי אובדנות סביבי, אני מסתובבת במקומות קשים ורואה דברים קשים וקוראת דברים קשים, וזה מתערבב לי, כי קשה לי עם גבולות. והספר שכמעט סיימתי להגיה הדליק אצלי עוד יותר את בלוטות הטריגר. אני נחנקת. לא רוצה בלי איילה. לא רוצה. כואב. כואב כל כך. רוצה לסמם, לשכך, ואין. פציעה עצמית רק בקטנה. והעבר שלי שב ומצליף בי בדמות אנשים שבהיקרויות קוסמיות הכי הזויות בנסיבות הכי הזויות מתגלגלים שוב לחיים שלי ומעוררים דברים שמאוד רציתי לשכוח, תקופות, שמות, אנשים, חרדות. אני מנסה להשתיק אותו והוא בועט בי, כי הוא עבר והוא לא יודע אחרת. ואם קוראים לו עבר, למה הוא עדיין כאן? למה הוא לא עבר?

יותר מדיי פצעים. הנפש שחוקה ותשושה, טיפות דם. הכול איכס. איכס. לא רוצה. לא רוצה. לא רוצה. אפילו את מה שאני רוצה אני כבר לא רוצה, רק שהכול ייגמר. ובאותה נשימה קצרה וחנק אני גם פוחדת כל כך למות. מתעוררת במיטה מהחנק, משתעלת עד צאת נשמתי כמעט ופוחדת. פוחדת. נדמה לי שככה מרגישים לפני שמתים, הפחד הזה מבפנים, הידיעה הזאת שהנה, זה באמת עומד להיגמר, וסוג של תהייה - זה באמת קורה עכשיו? לי? ואיכשהו אני תמיד נבעטת בחזרה לחיים ולרוב גם מצליחה לשמוח על כך שניצלתי, אבל אני לא יודעת מה קשה יותר, הסיוט הנחלם או היקיצה ממנו לסיוט אמיתי.

צריכה חיבוק. רק חיבוק. ושהיא לא תלך. שהיא לא תלך. שהיא לא תלך. לא. אני לא יכולה להתמודד עם זה. עולה לי השיר "עד שתעזוב" של ריטה. מישהי שרה את זה הערב בתכנית החיקוי של כוכב נולד וצמררה אותי. לא יודעת למה לא העבירו אותה. אני זוכרת את השיר הזה מהיום שאימא שלי התעלפה ומצאתי אותה ככה בטרקלין. פאף. בום. טראח. בזמן שחלף עד שהפרמדיקים באו, זמן שנראה לי כמו נצח, החזקתי לאימא את הרגליים באוויר והבאתי מלא כריות וכיסאות להניח את רגליה עליהם, כי זה מה שאמרו לי לעשות במד"א.

כשהפרמדיקים התחילו לארגן אותה לנסיעה באמבולנס הסתכלתי על המזרקים ושקיות העירוי שהיו זרוקים על הרצפה, ועל כתמי הדם, והשיר הזה התנגן לי בראש. ידעתי כבר אז שלעולם השיר הזה ייקשר לי לגסיסה של אימא. אפצע את ידיי עד ישותקו... שאפי לא ישאף את הריח, אלוהים, את הריח, שלא אפול על ברכיי שתישאר...
שאפתי את הריח ועוד איך. ושנים רבות מאוד אחר כך גם פצעתי את ידיי. הן לא שותקו, אבל הייתי אכזרית לי דיי.

ריטה ורמי הנפלאים. אף אחד לא פצע ואף אחד לא שוּתק, וכן עזבו.

הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט
לא להישבר כאן למולך
הלוואי יהיה בי כוח
לא ליפול על ברכיי
מכובד אהבה

הלוואי יהיו עיוורות עיניי
כל זמן שתישאר
שלא אראה את פניך
שלא אושיט את ידי לאתר
עוד מעט
אנשום לאט

אפצע את ידיי עד ישותקו
לא יתקרבו אל גופך
המוכר האהוב
שאפי לא ישאף את הריח
אלוהים את הריח
שלא ארד על ברכי
שתישאר

הלוואי יהיה בי כוח עוד מעט
לא להישבר כאן למולך
הלוואי אהיה חזקה
עד שתעזוב
זאת תהיה נקמתי היחידה

אפצע את ידיי...

אני כועסת על עצמי ועצובה עד מאוד

לא נסעתי לאיילה. לא הצלחתי לקום בזמן, אחרי לילה של שיעולים (מתי יעבור כבר החרא הזה?!?!?) ותשישות מוחלטת. המתוקה התקשרה אליי ואמרה לי שדאגה לי, היא יודעת שאני לא מפספסת פגישה בעד שום הון שבעולם, ובכיתי כי אני מתגעגעת כל כך וכי אני מרגישה לא טוב והמחלה הזאת דופקת לי את כל הסידורים. החמצתי פגישה איתה. לא יהיו עוד הרבה, וזה מכעיס אותי שלא הצלחתי לקום. מכעיס אותי גם שכל אינטראקציה בעל פה מכניסה אותי להתקף נוראי ואי אפשר להבין מה אני אומרת בגלל השיעול. ממש קשה לי לנשום ואני לא יודעת למה האנטיביוטיקה הזאת לא מזיזה כבר משהו שם...

אין, אני לא יכולה. רק המחשבה שהחמצתי את הפגישה איתה מקלקלת לי את היום. איזה דיכאון. אני מותשת. מותשת. רוצה לישון ורוצה לראות אותה. אולי מחר זה יתאפשר. ביטלתי את כל הדברים הפחות חשובים שיש לי להמשך השבוע, אז אולי זה יתאפשר... אני מקווה שארגיש יותר טוב, כי המחלה הזו מוסיפה לדיכאון שלי. ואני כל כך מתגעגעת אליה וזקוקה לה. כמה יפה מצדה שהתקשרה אליי לשאול למה לא באתי... לפחות זה חימם לי את הלב

אני משתדלת לחשוב שהכול לטובה

אבל קשה לי. אני לא מצליחה להפסיק לכעוס על עצמי שלא קמתי בזמן לנסוע לאיילה והחמצתי פגישה איתה מתוך הפגישות המעטות שעוד נותרו. אני מרגישה חרדה, כעס ודיכאון, כי היה לי משהו טוב לחכות לו, והנה... התפוגג. ונגע לי ללב שהיא התקשרה לשאול למה לא באתי, אני לא רגילה שרופא מתקשר לפציאנט לברר איפה הוא כשלא הגיע. רוב הרופאים דווקא שמחים שנוצר להם חלון בין פציאנטים.

אני עומדת לאבד פה מישהי יקרה לי כל כך, הכי יקרה לי בעולם אחרי אחותי ולא מסוגלת אפילו לצרוח הצילו כי אני יודעת שאף אחד לא יכול לשנות את רוע הגזרה. וגם כי אני לא יכולה לצרוח. בקושי לנשום אני יכולה

היי48

New member

אני כל כך מצטערת לשמוע את מה שאת עוברת, והלוואי שיכולתי לעזור, אבל אני רק יכולה לומר שאני כאן ולשלוח

ואני בטוחה דרך אגב שהדברים יסתדרו לטובה. את פייטרית הרבה יותר ממה שאת חושבת (ואני מזכירה לך שאני תמיד צודקת, אז אין טעם להתווכח איתי!!!
) ואת תראי שאת תעברי את זה.

ושוב מזכירה לך שכולנו איתך

היי, אני פוחדת

יש לי התקף חרדה... אני לא תופסת שהיא עוזבת עוד מעט... אני חייבת לראות אותה כמה שיותר, לספוג עוד קרני אור ממנה... היא הולכת לעזוב אותי, היי, היא הולכת לעזוב!!! ונכון שיש מלא אנשים מסביב, אבל היא אימא, אני הולכת לאבד (שוב) את אימא וזה נורא. זה נורא. זה נורא. כל המעטפת שיש סביב הלב שלי עומדת להתנפץ ואני פשוט רועדת מפחד. לא יכולה להתמודד עם כלום עכשיו, ויש כל כך הרבה... לא יכולה להתמודד... אני נחנקת. אני רוצה אותה פה לידי שתרגיע אותי!!! והקול שלה במשיבון... לעזאזל, למה מחקתי את ההודעה? הייתי שומרת אותה למזכרת

לא, זה לא ייתכן, זה לא קורה לי שוב, לא איתה... הצילו

אני חנוקה לגמרי, אני לא קולטת את זה, מתהפכים לי המעיים. אני לא יכולה להיות לבד, פשוט לא. מצאתי לי זמן לוותר על מדריכה... אבל מה אני אעשה עם כל מה שאמרתי לגביה... אני לא יכולה להשלים עם זה...

קורה לי משהו לא טוב, היי, אני עומדת לאבד את איילה שלי, את האיילה שמילאה לי את הלב כמעט שנתיים ועכשיו היא מרסקת לי אותו במו ידיה ומתוך בחירה שלה. לא בחירה שלה לפגוע, בחירה שלה ללכת. זה ברור. אני לא יכולה. אני לא יכולה. אני נשבעת לך שאני מרגישה שאני לא יכולה. אני זוחלת למיטה

Lady Stark

New member
אלומונת

את תבריאי מהשיעול והצינון וזה ישתפר. אין כמו מחלה טובה כדי להוריד אותנו לקרשים לפעמים...
ואת עדיין מעכלת את הבשורה על איילה אז זה גם ילך וישתפר.
מחזקת את מישהי1909 שנתנה עוד קצת פרספקטיבה על מה שקורה אצלך.
חשוב מדי פעם גם לראות את התמונה הגדולה.
שולחת חיבוק גדול שישאב ממך את כל הליחה.

למעלה