אני כל כך שמחה

מעיןבר

New member
אני כל כך שמחה ../images/Emo65.gif

סגרתי אתמול על מקום לדוקטורט. כן, אחרי שחשבתי שכבר לא ימצא לי מקום והתחלתי לחפש עבודה. נודע לי במקרה על אופציה כלשהי ו"הלכתי" על זה. ככה, בלי יותר מדי עניינים. אני במסלול להגשים את חלומי... וזה למרות שידעתי את הבוס החדש על הריון חדש שאני מתכננת. אמרתי לו שאני רוצה להיות כנה ושהוא ידע הכל. אז התגובה שלו היתה - ברגע שאני לוקח דוקטורנטית ברור שזה יקרה מתישהו, אם לא עכשיו אז בעוד שנה או שנתיים. איזה כיף! לפעמים חלומות מתגשמים... אמאלה!

daldan

New member
איזה יופי ../images/Emo45.gif כל הכבוד

ונראה שמצאת בוס עם גישה בריאה לחיים. שיהיה המון בהצלחה

יווו, מעיני, איזה יופי!../images/Emo65.gif

באיזה נושא ואצל מי, אם אפשר לשאול? ובהצלחה רבה בתכנונים!

מעיןבר

New member
עוד לא נסגר הנושא

זה גם לא ייסגר בקרוב. בגדול הוא עובד על מערכת החיסון המולדת (דפנסינים) אבל יש כמה קווי מחקר אצלו במעבדה והרעיון הוא לפתוח כמה כיוונים ורק אחרי תוצאות פרלימינריות לבחור כיוון מוחלט. שמו דר' אורן פרוי והוא חוקר במכון לביוכימיה בחלקולטה לפקלאות, כלומר - המעבדה ליד

מירה ח.

New member
WOW! נשמע מה-זה מרתק!

אני גאה בך!!! שיהיה בהצלחה! אני מקוה שאת תביאי לנו חדשות וחידושים בנושא מערכת החיסון המולדת - נושא שיש לו השלכות עצומות על ענייני בריאות בכלל.

מעיןבר

New member
תודה ../images/Emo140.gif

אני עוד צריכה ללמוד את הנושא. דווקא על התחום הזה הידע שלי מוגבל, אז אני כנראה אקח קורס...

נשמע מעולה!

אני כל-כך אוהבת את המנגנונים המתוחכמים האלו של המערכת החיסונית! אני בטוחה שצפויות לך שנים מרתקות. בהצלחה!

mummy

New member
מזל טוב! שמחה מאד מאד בשבילך

יודעת כמה רצית. אולי תספרי איפה, באיזה תחום? את יודעת על מה את הולכת לכתוב/לחקור או שעוד לא?

אפרת12

New member
YESSSSSSSSSSSSSSS../images/Emo70.gif

איזה יופי
יש לך את זה, יקירתי
תהיה לי שותפה דוקטורה - איזו גאוה לפולניות
בהצלחה
המון-המון בהצלחה

Rplus1

New member
ברכות ../images/Emo142.gif

ואוו, שיהיה בהצלחה ובכיף, תמשיכי להגשים את עצמך ואת החלומות שלך. אולי נקים קבוצת תמיכה לדוקטורנטיות תשושות?

dorlim

New member
איזה יופי שדברים מסתדרים ../images/Emo13.gif

שמחה בשבילך , שיהיה בהצלחה!

../images/Emo49.gif../images/Emo50.gifבשורות נפלאות

אני חושבת שעכשיו זה הפורום המרובה דוקטורנטיות שיש בתפוז. <אמרה א' במבטא פולני כבד>

למעלה