אני כל כך שמחה

מעיןבר

New member
תודה רבה לכל המאחלות

היה לי יום עמוס אתמול ולא הספקתי לענות ולהגיב בפירוט אז הנה תגובה מרוכזת וגם תשובות לשאלות שעלו (שלחלקן עניתי בתגובתי לשרון שכנראה נעלמה): תחום המחקר עוד לא לגמרי ברור. אני נשארת בביה"ס לתזונה אז סביר להניח שיהיו אלמנטים של תזונה בסיפור
. החוקר אצלו אעבוד מתרכז בעיקר במערכת החיסון המולדת ואני רוצה לשלב פנימה את העניין שלי בסוכרת אז יש כל מיני כיוונים אפשריים. הבוס החדש אומר שהוא רוצה להתחיל בכמה כיוונים במקביל לפני שממש נבחר במדוייק את הנושא. לגבי מתי - רק אחרי החגים. אני חייבת לסיים את מטלות המאסטר ואין סיכוי לסיים לפני סוף ספטמבר כשאדוה בבית מיום שלישי עד סופה"ש
אח"כ באים החגים וטיפשי להתחיל לעבוד בחגים, אז נתחיל בתחילת שנת הלימודים
. לגבי טיבו של הבוס - אכן טוב לדעת שיש גם אנשים כאלה, שמבינים שהחיים לא נגמרים בעבודה אלא רק מתחילים בה
אני חייבת לציין לטובה את האקדמיה וגם את הבוס הנוכחי שקיבל אותי בזמנו לתואר שני בעודי באמצע ההריון של אדוה וכשכרסי כבר בין שיני. בעוד הבוס החדש הוא איש צעיר וחילוני, הבוס הקודם הוא איש מבוגר ודתי עם המון הערכה לערכי המשפחה וטוב לדעת שיש אנשים טובים מכל הסוגים
אגב, השמועות אומרות שדווקא החוקרת הצעירה ביותר במכון היא הנוקשה והבעייתי ביותר בנושא של שילוב נשים אצלה במעבדה
אז זהו, די לברבר...

nubi

New member
ולי נשאר רק להגיד

בהצלחה! (ושימי פס על חוקרות צעירות וממורמרות. יש הרבה כאלה באקדמיה-נשואות למיקרוסקופ).

לא נעלמתי. הגבתי למעלה...

ולא פחות ממה שאני מעריכה אותם על כך שלקחו אותך לעבודה, אני מעריכה אותך על היושר והכנות. אגב, כשאני עבדתי במעבדה לא היתה דוקטורנטית שלא נכנסה להריון לפחות פעם אחת במהלך הדוקטורט, או דוקטורנט שאישתו לא נכנסה להריון. אחת האמרות השגורות ביותר היתה שהדוקטורט זה הזמן הטוב ביותר להביא ילדים... במעבדה לידי היה אחד שהוא ואישתו החליטו לא לשלוח את הילדים למעונות ולכן חילקו ביניהם את היממה. היא עבדה בשעות היום, והוא הגיע לעשות את ניסוייו לקראת חצות...

מעיןבר

New member
לא את נעלמת, ההודעה שלי נעלמה ../images/Emo13.gif

אבל את צודקת, הניסוח היה קלוקל ולא ברור. ואת צודקת גם בזה שהדוקטורט הוא זמן טוב לילדים. מצד שני, למה באקדמיה מבינים את זה שאלו השנים שבהן אנחנו בונות משפחה ואילו בעולם העסקים והתעשיה זה כל כך לא מתקבל על הדעת? וזה לא שבאקדמיה לא יהיו לי ימים ארוכים וקשים של עבודה וצורך להשיג הישגים

וזה לא שהמחקר כאן סובל במיוחד מזה

עובדה שאנחנו אחת המדינות הכי מתקדמות בעולם המערבי מבחינת מחקר מדעי, למרות היציאה לחופשת לידה מדי פעם...

איזה כיף לשמוע. קפץ לי הלב

כשאמרת שכנראה לא יהיה לך מקום לדוקטורט. זה מקצוע שחייבים בו תואר שלישי. בהצלחה

למעלה