אני כשלון במטבח (קיטור שבועי שלי ?)

אתי@

New member
טמפרטורת המים משפיעה על קצב הבישול

ואולי על עוד דברים. במתכון שנתתי יש נוסחה מדויקת של זמני בישול מול טמפ´ המים. מי שמצליח לה גם ככה - אחלה. מי שלא מצליחה לבשל אורז טוב, אני מציעה לה מקרב לב (באמת!) לנסות את המתכון הזה. אם עושים הכל לפי הכללים, זה יוצא מעולה. אני לא נפלתי אפילו פעם אחת עם האורז הזה.
 

אמיקה

New member
לגבי הנדבקות -

חבר בשלן העיר את תשומת ליבי - בדיוק באותה סיטואציה - שאם מטגנים בשמן, על מחבת לא טפלון , כדאי להוסיף גם מרגרינה, למנוע את ההידבקות. ופטנט מבית היוצר של´י - תטגני בצל לפני זה, ועל הבצל המטוגן (קלות) תניחי את הקציצות - ככה זה לא נדבק.. הכי חשוב לא להתייאש.. בהצלחה !
 

בייבי

New member
היי הילה...

אינך כישלון אך האם שמת ביצה? ואיך הכנת את הקציצות בשר,תפוחי אדמה? פשוט אני אלופה במטבח וזה ממש שטויות.
 

rona25

New member
בננות בעקבות הדיון המעמיק

יצאתי הביתה מוקדם מהעבודה (טוב נו גם לנוח אחרי הלילה הסוער שבו כמעט לט ישנתי כי נסעתי לנתב"ג)ף והחלטתי להכין פשטידת ירקות!!! עז עכשיו זה מתבשל בתנור.. ואני מחכה בסבלנות (יאמי...) אולי אני לא כישלון אחרי הכול???
 

gmgy

New member
כל הדיונים על אוכל עושים אותי רעבה

אני וגיא מנסים לשמור על גזרה לקראת החתונה בארץ אבל אנחנו לא מצליחים. רק ביום שבת עשיתי ג´חנון להקלה על הדיאטה
 
כמה דברים לדעת על קציצות !

כן, כן, הוספתי ביצים וגם פרורי לחם (במקום קמח) ואפילו גרדתי תפ"א... למה התפוררו ? מין אללה... ניתן לגבר לטעום את מה שיצא עוד מעט ואז נראה מה פסק הדין... בינתיים פיציתי את עצמי עם לזניית קישואים וגזר, שזה אני יודעת להכין... וביום ד´ כשהגבר יחזור מתורנות יחכה לו בלי נדר עוף טעים עם ירקות וקוסקוס... אבל לזה נדאג ביום ד´. היום, כאמור, יש קציצות ושאריות פסטה עם פטריות מאתמול. המון המון תודה על העצות והתמיכה, אני סתם בשלבי ביאוס מכשלוני כאישה (ברור שאני מממשת את עצמי במטבח ובמיטה... הרי איפה עוד יש לי מה לחפש ?) ואני מקווה שעד שזה יהיה חשוב באמת (דור ההמשך) אני אתמודד עם אתגר האורז והקציציות. שוב תודה לכולן !
 
למעלה