אני כ"כ מאושר

Evil Gremlin

New member
אני כ"כ מאושר../images/Emo7.gif

כשנכנסים לפורום ורואים "מחברי פורום זה" יש שם את התמונה שלי תודה U LOVE ME U RALLY LOVE ME

dino_din

New member
חיפשנו מישהו יפה, חכם ואטרקטיבי

לא מצאנו - בחרנו בך באקראי...

מ א ג ר ט

New member
היה לי רעיון ולא ידעתי איפה לשים

אותו- חבל על הודעה חדשה... נכון יש את היין הזה ששותים ויום לפני זה יש כאב ראש? עם הענבים שנבצרים לפני ששותלים אותם או משהו.... בקיצור, בלי הרבה פרטים שאני לא זוכרת- תרופת הפלא- משפיעה לפני שלוקחים אותה. מממ... מן אקמול כזה... מעניין, איך לא חשבתי על זה קודם... מצד שני מיותר לחלוטין, קצר הרבה יותר פשוט לכרות לעצמך רגל, במקרה של כאבים. לא יודעת. רגע של אי-שפיות. מה עבר עלי?

DviRincewind

New member
זה יכול להיות מעניין...

לקחת תרופת פלא נגד כאב ראש של האנגאובר מיין מהופך... הממם... קודם לוקחים את התרופה, אחר כך אין כאב ראש, אחר כך יש כאב ראש, אחר כך שותים את היין, ובסוף שותלים את הענבים. או משהו כזה.

DviRincewind

New member
אה, לא...

קודם לוקחים את התרופה, אחר כך יש כאב ראש, ואז שותים את היין. כן, אני די בטוח שזה הסדר.

Evil Gremlin

New member
לא זה לא ככה

קודם עובר הראש אח"כ שותים ואח"כ לוקחים את התרופה..

DviRincewind

New member
אבל...

איך יתחיל לך כאב הראש המהופך אם לא תיקח תרופה מהופכת לפני?

ויימס

New member
דביר צודק, הנה:

זה הסדר הנורמלי: שותים יין נורמלי- מקבלים כאב ראש- לוקחים תרופה נורמלית. אם אתה שותה יין מהופך, אתה מקבל את כאב הראש לפני שאתה שותה אותו. ואם אתה לוקח תרופה מהופכת, אתה מקבל את כאב הראש אחרי שאתה לוקח אותה. בגלל שמנקודת המבט של היין והתרופה, העבר הוא העתיד והעתיד הוא העבר.

Gdil

New member
זה לא הלך ככה.

לדעתי קודם מקבלים ראש ואז שותים הרבה יין כדי להתגבר עליו. כתוב ב-mort שהבעייה היחידה עם היין הזה היא שאת כאב הראש של הבוקר למחרת מקבלים בבוקר לפני ואז צריך לשתות המון יין כדי להתגבר עליו. מין הסתם בסוף יסתבר שאני טועה ושבספרים באנגלית שלא ראיתי מעולם כתוב משהו אחר, לחיים!

DviRincewind

New member
ההגיון אומר...

שאם היה לך כאב ראש, את צריכה לשתות הרבה יין כדי *להצדיק* את כאב הראש- היין לא עוזר להתגבר עליו, הוא הסיבה לו. לא יכולה להיות לך תוצאה בלי סיבה, ולכן את חייבת לגרום לסיבה להתרחש אחרי התוצאה. ברור?! *מבולבל*

Gdil

New member
לא כתוב שום דבר על תרופה.

רגע של השראה בהסבר: האלכוהול משפיע יום לפני, אבל הנוזל לא מגיע לגוף, כך שכשכואב לך הראש אתה צריך לשתות הרבה, ובמקרה הזה יין טוב יותר ממים, כנראה מהסיבה שאם לא תשתה אותו אז היקום יחרב אבל יותר סביר שבגלל שאתה יודע שאת הכאב ראש כבר קיבלת אז אין לך מה להפסיד.ושוב, לחיים!

ויימס

New member
את זה כולם כבר יודעים!

לא כתוב כלום על תרופה, זה סתם משהו שדביר המציא.

ויימס

New member
את הקטע עם התרופה הוא המציא,

את הקטע עם היין וכאב הראש מן הסתם לא. אלא אם כן הרעיון של תרופה מהופכת הופיע כבר בספר שלא קראתי.

ויימס

New member
נו, אז מה אמרנו..?

כשאומרים ששותים כדי להתגבר על כאב הראש המשמעות האמיתית היא שבגלל שבעתיד שלך קבוע שתשתה אתה מקבל את כאב הראש. ואם לא תשתה למרות שאתה יודע שאת כאב הראש קיבלת בגלל שתשתה- זה יהיה פרדוקס, והיקום ייחרב. או משהו.

מ א ג ר ט

New member
לא

לוקחים תרופה, ואז אחרי הרבה זמן שותים יין, בלי כל הקטע הזה של כאב ראש באמצע. זה הרעיון של התרופה. היא מעבירה אותו.

DviRincewind

New member
לא מסכים

למה שתקחי תרופה אם לא יהיה לך כאב ראש? כדי שיהיה לך כאב ראש את חייבת לקחת תרופה, כי אחרת אין לך שום סיבה לקחת אותה...

ויימס

New member
היא מתייחסת לזה כאילו התרופה רגילה,

והיא לא, היא מהופכת. תראה איך אף אחד לא מבין אותנו.

למעלה