אני לא אוהבת את אבריל

אני לא אוהבת את אבריל

כי היא לא נחמדה פגשתי אותה בחול וביקשתי חתימה והיא לא הייתה נחמדה

הילקוש

New member
אממ תחשבי../images/Emo15.gif

כל הסלבריטיז מתמודדים עם מעריצים שרופים ומטורפים כל יום. ברור שלא יהיה להם כוח לכולם.

../images/Emo45.gif

את לא יכולה לשפוט בנאדם לפי זה שהוא נותן או לא נותן לך חתימה. באמת יש לה מלא מעריצים שמבקשים ממנה בלי סוף.. אני לא אומרת שהיא הכי נחמדה בעולם, אני לא מכירה אותה ואולי היא סתם מניאקית, אבל אי אפשר לשפוט. לאף אחד מהצדדים... חוצמיזה אולי סתם היה לה יום גרוע. בכל מקרה... תגידי תודה שפגשת אותה. כל אחד מכאן היה מת לפגוש אותה....
יומטוב

avril22

New member
אני לא בטוחה בקשר לזה..

תפסיקי לבלבל את המוח אין מצב ראית אותה ?! זה מאוד אגיוני שהיא לא נתנה לך חתימה את יודעת כמה מעריצים יש לה היא לא יכולה להביא לכולם... את לא מכירה אותה אישית את לא יודעת עם היא נחמדה או לא את לא אחת החברות שלה !!

avril22

New member
את לא ברורה..

אני לא ממש הבנתי תיהיה יותר ברורה ותדברי לעינין או קיי את אוהבת את אבריל? עם כן אז אל תגידי שהיא לא נחמדה בסדר?! עם את לא אוהבת אותה מה את עושה בפורום שלה?!

SweetOrSexy

New member
אם את מדברת אליי כי שירשרת אליי...

אז מה את רוצה ממני ? את תקפת את הילדה שבסך הכל אמרה את דבריה..אז אמרתי שלא צריכים להיות גסים.

בואנה! ילדה!

מה את חשה! זבש"ך שלא קיבלת חתימה תאכלי חרא עכשיו. ותפסיקי לתקוף אנשים. קופה.

פאק התבלבלתי בין הכינויים

SweetOrSexy כניראה שהיא לא התכוונה אלייך התנפלתי סתם

SweetOrSexy

New member
כמו שאמרו כולם ../images/Emo26.gif

את לא יכולה לשפוט אותה סתם
אם היית מבינה מה הם החיים של הזמרים (המפורסמים) אולי היית חושבת אחרת..אבל זה בסדר שאת חושבת ככה, כי עכשיו הבהרנו לך אחרת.

א. אני אישית חושבת שלא - אבל זו דעה

אישית וכל אחד חושב אחרת. וצריך לכבד דעות של אנשים אחרים, גם אם זה כולה דעה על אם אבריל יפה בלי איפור או לא. ב. לפי זה את לא יכולה להגיד שאבריל לא יפה..
זה היה נשמע כאילו באת להגן על עצמך וכהגנה אמרת שהיא לא יפה בלי איפור... סורי, אבל אני לא רואה שום קשר:/

למעלה