אני לא אוהבת את אבריל

SweetOrSexy

New member
זה מה שאני הבאתי ../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

עכשיו אפשר לראות יותר טוב את בריטני ה*מכוערת*

אז למה כלכך חשוב לך לכתוב את זה?

זה סתם גרפיטי.... כמו ללכת בלונדון ולראות על הגשר "פירור גבינה הייתה פה! נ.ב. אבריל לא נחמדה."

LiTtalTal

New member
חח גנבת לי תמילים מהפה ../images/Emo70.gif

תשמעי פרורית גבינתית דלת קלוריות שכמותך. זה פשוט היה מיותר. ואם באמת בא לך לכתוב איפשהו כמה שבריטני שנואה עלייך כי לא היה לה כוח לתת לך חתימה (אם זה בכלל קרה באמת) אז אולי פשוט תפתחי פורום שונאי אומנים "וונאבי" שלא נותנים חתימות כשלא בא להם. זה יהיה נחמד לראות אותך מנהלת אחד כזה. נראה כמה אנשים יהיו שם.

ממ..

וובכן זו זכותך המלאה לחשוב ככה. ובאמת כמו שאמרו לך כולם- היא סלבריטאית, היא מאוד עסוקה...ולכי תדעי באיזה מצברוח היא הייתה, ויש מצב שהיא בכלל כזאת- לא נחמדה. זה מה יש... וחוצמזה...אולי לא היה לה זמן, את צריכה להבין שאולי יש גם סיבות לדברים..לא סתם. כאילו, אם אני הייתי סלבריטאית בסדר גודל כמו שלה הייתי בקושי יוצאת מהבית, יש משוגעים בחוץ...ואחד שלא קיבל חתימה[כי היא פשוט לא יכולה להתמודד עם הדברים האלה לפעמים!] היה שונא אותי לנצח....אבל זה מה יש וצריך לקבל את זה....ולכי תדעי,אולי תחזרי לראות אותה ותגלי שהיא הבנאדם הכי נחמד ביקום..אה?...[גם תקבלי לא רק חתימה, אלא תמונה של שתיכן..אע??]

tApEt57

New member
שמתם לב ש...

יש גל של מניאקים ששוטף את הפורום והורס אתו קבוצה של שונאי אבריל מאפיה רוסית צאו לפעולה!

גרביים?...נאכיל אותם בגרביים?

רעיון כ"כ טוף בשביל המאפיה שלנו
.[מוחעחע
..מרושעים אנחנו.]

tomorrow girl

New member
פולנים?!

אני פולניה^^ (או ככה אח שלי טוען... טוב, עכשיו יש לי מה להתגאות בזה...(=)

IllUS CratioN

New member
../images/Emo142.gifוואו

עד עכשיו הייתי בטוחה שמרוקאים באנגלית זה 'MARROCAIM'
.

למעלה