אני לא בחו"ל אך אני מעופפת

שרה16

New member
היי באיה../images/Emo141.gif וכולם../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif

חזרתי לא מזמן מבית הספר עייפה אך רצוצה.. למדתי מ 8.30 ועד ל-17.00. יום לימודים ממש ארוך! הולכת לנוח קצת,בערב חוויות,מבטיחה!

סבאאורי

New member
ערב טוב היי באיה ושרה

אנסה לחפש את התכנה 9. תודה. שרה את לומדת או מלמדת??? ברכות

חייםלוי

Member
מנהל
הנה מדיה פלייר גירסה 9.

רק לתשומת לב: זו תוכנה מאוד כבדה ומעמיסה על המחשב. אני מעדיף את וינאמפ שהיא הרבה יותר קלה וגם דרכה אפשר לראות וידאו. אני מצרף את הלינקים להורדה. האָב הנאה

באיה

New member
סבאאורי אני מנסה להעביר לך את

האתר מיקרוסופט. עכשיו יש ווינדווס פלאייר לXP ויש לאחרים שים לב.

סבאאורי

New member
לבאיה תודה רבה וגם לחיים

הורדתי עכשיו את כל השלוש שחיים ציין.ווס קן שוין זאין.... ועכשיו לנסיונות ולשמיעה...בהצלחה לי...חחח וברכות לכם

סבאאורי

New member
לחיים ובאיה ערב טוב

התכנה של 9 מיועדת ל xp ולי אין אותה ביטלתי הכל. חוזר לאמנות דיגיטלית וליצירות שלי...חבל"ז הסהך מלוכס, וויניק ברוכס...ותודה לכם.

חייםלוי

Member
מנהל
אמנות דיגיטלית לחוד ושירים לחוד

אין רשות אחת נוגעת בחברתה. תוריד WINAMP מהקישור שנתתי למעלה ותהנה בחייך. (לא שאתה לא נהנה גם כך :-):

באיה

New member
סאבאאורי, אל יאוש

אני נתתי לך את האתר גם WINDOWS 98' אני מעבירה לך כישור שוב גם כתבתי לך שתשים לב איזה ווינדווס

redredole

New member
בקשר למצב שקבצי שירים לא נפתחים

יש שתי אפשרויות, כאשר מופיעה ההודעה Sorry, this site is temporarily unavailable! יתכן ומבוצעת פעולת אחזקה באותו אתר, ברוב המקרים לאחר כשעה הוא חוזר לפעול. יש עוד דרך להוריד את השיר באותו הזמן. לחיצה על הקישור בעכבר ימני בחירה save target as בחור תיקיה לשמירת השיר, מומלץ המוזיקה שלי, לאחר ההורדה אפשר לשמוע את השיר.

למעלה