אני לא בטוח שהגעתי למקום הנכון-אבל אנסה

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך

Lao

New member
שאלה לגבי כדורים פורחים

שלום לכולם. אני מתכננת טיסה בכדור פורח לי ולבן זוגי. אני בדקתי כמה וכמה פעמים באינטרנט, ואני בעיקר נתקלת במבצעים שלא כל כך ברור מאיזו חברה ההצעות האלו מגיעות. אחד האתרים שנתקלתי בהם הוא של solo in the sky שנראה לי לגיטימי. האם למישהו יש המלצות על מישהו? הערות? או עוד מקומות? המחיר באתר לטיסה זוגית הוא 3550.

../images/Emo22.gifבמחיר הזה נוסעים שבוע לברצלונה

אני מקווה שלא הגעת לכאן לפרסם את חברת סולו אישית זה נראה לי בזבוז זמן וכסף הטיסה נערכת מעל שמי עמק יזרעאל וממה שהבנתי האפשרויות לשהות באויר די מוגבלות המחירים מוגזמים וב1000 דולר את יכולה לדעתי למצוא חלופה נהדרת אפילו לחו"ל!

Lao

New member
../images/Emo4.gif לא. אני לא מפרסמת.

לצערי ב1000 דולר אפשר למצוא משהו בחו"ל רק לאדם יחיד ולא לזוג. - ואילו כאן זה לזוג. אם אתה מודע לאופציה חילופית של חו"ל ב1700 ש"ח אני אקפוץ. רצינו לטוס ללונדון אבל זה כבר הרבה יותר מדי כסף. וחוויה בכדור פורח נשמעה לשנינו כחלופה מעניינת.

kdr

New member
במחיר הזה ועוד קצת

יכול הבנאדם לטוס במטוס אמיתי לאורלנדו ארה"ב, לטוס 50 דקות מעל הפארקים של דיסני והיתר ולחזור לארץ. החשבון: טיסה לארה"ב 669$, מלון באורלהדו 49$, טיסה בכדור פורח 29$. נשאר כסף למונית לנתב"ג. אלא אם הם נותנים משכנתא לעשרים שנה והבטחה להריח את רפתות העמק. צר לי לקלקל, זה פשוט נוגד כל הגיון.

בפחות מהמחיר הזה

אפשר לטוס החודש פעמיים לרומא פעמיים לפאריז ופעמיים לאמסטרדם ועוד נשאר עודף הבוקר התראיינה בערוץ 10 הכתבת של YNET לעניני צרכנות וספרה שהמחירים צנחו בשל החורף הקשה ומעוט התיירים חברות תעופה שונות מציעות טיסות למבחר יעדים בהנחות ענק כדוגמת אלו שציינתי. אמנם צריך לשלם תוספת עבור מטען או מזון , אבל אין ספק שזה משתלם. ראבק, אני מחכה ליציאה לפנסיה בקרוב מאד, אם המחירים האלה ימשכו , נראה לי אני מדלגת כל שבוע לשתות את המקיאטו בארץ אחרת הרחק מהרפתות שציינת קדר

Lao

New member
איפה המחירים האלו?

התקציב שלנו מוגבל עכשיו, איפה יש טיול לחו"ל במחירים לזוג ב1000 דולר?

תרשמי תרשמי......

תחנסי לאתר של גוליבר, הדקה התשעים, איסתא, ותעשי השוואות גם בטרווליסט. ב ה צ ל ח ה וטיסה נעימה

hnatanov

New member
אני לא בטוח שהגעתי למקום הנכון-אבל אנסה ../images/Emo13.gif

חברים אני זקוק לעצתכם המיידית .. בחור צעיר אנוכי שנקלע למצב מסובך (ענייני זוגיות) הבת זוג ואני החלטנו לדבר על הכל ובצורה נינוחה כדי לראות מה עושים בנדון(ענייני זוגיות) הצעתי לנסוע לפינת חמד בטבע שבה נוכל להיות לבד בלי שום דבר שיפריע לנו לפתוח את הקלפים במלואם. אהה פה הבעיה.. אני לא מכיר פינה פסטורלית מספיק שניתן לראות בה את השקיעה והיא מספיק ירוקה.. אנחנו אמורים לנסוע בסביבות 4 אחר הצהריים.. יש למישהו רעיון מוצלח? אני גר במושב בקרבת באר יעקב(קרוב לרחובות) אשמח לעצתכם..

תהיה גבר! ותשפיל את עצמך ...../images/Emo254.gif

נראה לך ששקיעה, פסטורליה ירוקה עשויים לפתור בעיות בזוגיות? האופציות הללו מתאימות לקדם הזוגיות לתקופת "העיוורון" לתחום בו ציינה אותה דוקטורובה בסמינר שהיינו בטבריה , תקופת החיזור בה בני הזוג עיוורים לכל מה שקורה ביניהם, לאופיו של בן הזוג, למערכת היחסים , וכו'. השעה עכשף חצי שעה לפני יאיר לפיד בערוץ 2 , ואני בטוחה שכבר יישרתם את ההדורים והשכינה השלווה והאהבה חזרו לשכון בלבבות. אז במקום לתת לך כתובות של מקומות פסטורליים "לפתוח את הקלפים" ,אסתפק במתן עצה קטנה , אל תשחק פוקר עם בת זוגך! ובתרגום בגוף הסרט : כנות, פתיחות, אמון ויושרה הם הם המרכיבים לכל התהליך הכימי הנקרא זוגיות. אם יש בין בני הזוג תקשורת טובה, ויכולת לדבר על כל הדברים באופן שוטף וישיר , מבלי לפגוע , להאשים או להיות שיפוטי ובעיקר ללא חשש מתגובת הצד השני , או אז אינך צריך להחליף מיקום או אטמוספירה כדי להביע דברים . שמור את המקומות הפסטורליים, לחיזור, לרגעים רומנטיים ,לרגעים מרגשים
דרך אגב, חוף פלמחים הקרוב אליך יכול להתאים, וגם יער בן שמן . שבת שלום משוקו ,
בשבתה כוורדה רזיאל ז'קונטה

מיכלג10

New member
כל הכבוד על היוזמה

בוקר טוב, אני מקווה שאני לא מאחרת במתן התשובה, כל הכבוד על היוזמה והרעיון אני בהחלט חושבת שע"מ לדבר על הדברים ולנקות משקעים עדיף לעשות זאת במקום עם אנרגיות ואוירה טובה בהנחה ששניכם רוצים לעשות הכול ע"מ לשפר ולהעלות על דרך המלך... יש מס' מקומות נחמדים ולא רחוקים, יש מקום במשמר השבעה שנקרא ספא בכפר מקום נחמד ניתן לשהות מס' שעות בשילוב ג'קוזי וכול הפינוקים השקיעה נראית מכל מקום צריך לרצות רק לראות אותה, יש מקומות נוספים כגון במזכרת בתיה מקום שנקרא הפינה של מיכל או משהוא כזה... (תנסה בגוגל) יש מסעדות נפלאות עם פינה ירוקה לדוגמא בחוף הים בראשון , ניתן להזמין שולחן פינתי לשבת לדבר על הכול לאכול טוב ועשות טיול בחוף הים , מבטיחה שאתה יכול להשיג את המטרה. יש בתוך קיבוץ פלמחים המון דשא ים (נמצא באזור מוזה מול הים) תביא סלסלה עם עוגה טובה/ארוחה ארוזה שתיה טובה המקום והאוירה יעשו את שלהם מבטיחה לך שקיעה נפלאה המון בהצלחה ושהמטרה תושג :) מיכל

יש לי סיפור על המקום ההוא שהזכרת..../images/Emo152.gif

לשם לא מגיעים ליישר הדורים ובטח לא לשוחח.......
המקום עובד לפי שעות , והמונה דופק תרתי משמע...
ויש ספור המסתובב ברשת על מעשה שהתרחש שם , וזה הולך ככה.... זוג נשוי ( כל אחד לחוד) היה מגיע לשם אחת לשבוע באופן קבוע להחליף חישקומנצימים .הוא היה מגיע במכוניתו היא במכוניתה ,נכנסים למתחם מאחורי השער הסגור , ומתפנים למצווה . אממה......... על החלון האחורי במכוניתה של האשה היה שלט "ל מ כ י ר ה " ובו צוינו מעלות הרכב ומספר טלפון להתקשרות. מאחד החדרים הצמודים , שגם בו עסק זוג אחד ב" אותה מלאכה" יצא הגבר וראה את המודעה, הוא בדיוק חפש רכב דומה, אץ רץ והתקשר למספר הטלפון שהיה על הרכב............
.....מהעבר השני ענה לו קול גברי.............כן, כן, בעלה של אותה גיברת....... הנ"ל אחרי שמסר לו פרטים על האוטו , שאל אותו לתומו איפוא ראית את הרכב? (כי אשתו אמרה לו שהיא אצל חברה)....מזתומרת איפוא ....כאן במשמר השבעה בכתובת...@#$% ......... הבעל המקורנן חיבר 1+1 לקח מונית, הגיע לשם ותפש את זוגתו בפוזיציה לא משמחת.
נו טוף ...את מתארת לעצמך איך זה הסתיים נכון? אז לא כדאי לשלוח לשם זוגות שצריכים רק לדבר ....

מבקשת המלצה

ידיד המליץ לי על מספרת הסיפורים אביבה גרשלר, ואני שוקלת להזמינה לערב נשים במקום עבודתי, מדובר בנשים ממעמד סוציו-אקונומי נמוך. אני בטוחה שהיא מעולה, אך השאלה האם היא מתאימה לקבל נשים שכזה. האם מישהו מכיר? יכול להמליץ? אשמח לשמוע ואפשר גם בפרטי כמובן. תודה רבה רבה

ועוד שאלה

מחפשת רעיונות לפעילויות סולידיות ליום האישה, בתוך מקום סגור ובמחירים סבירים. יש רעיונות? אודה לכל עזרה

הצעות לערב נשים ../images/Emo140.gif

אם את רוצה ערב מוצלח, אל תושיבי את המשתתפים מבלי לשתף אותם , ערב פסיבי שבו שומעים הרצאה או שעת ספור עשוי לעניין חלק וחלק עשויים להשתעמם. תפעילי אותם . זה תורם לגיבוש ולמצב רוח משוחרר ומהנה. למשל.......... תביאי מפעיל קריוקי עם מסך גדול , פלייבקים והרבה מיקרופונים .........כל אחת ולא חשוב מאיזה מעמד ,הופכת לזמרמרת במהלך הערב , תבקשי מהן מראש רשימת שירים שהן אוהבות. בינגו....כנ"ל סדנה בנושא כלשהוא, שתפעיל את כולן זה יכול להיות סדור פרחים, סדנת צחוק וכלה בשוקולד. הן תצאנה עם תוצרים , והנאתן תהייה גדולה. ב ה צ ל ח ה .

אהבתי את סדנת השוקולד

האם מישהו מכיר סדנא שכזו במחיר סביר?? תודה ואשמח לעוד רעיונות להפעלת נשים

תני לאצבעות ללכת במקומך ../images/Emo237.gif

הקישי בגוגל סדנאות שוקולד ותקבלי כאלו הקרובות אליך. כולן עובדות על אותו עקרון, מכינים תערובות שונות ,יוצקים לתבניות או לומדים גם להכין מאפים. השוני הוא במחיר , בכמות התוצרים אתם כל אחת תצא וביכולת להכיל מספר רב של משתתפים. את יכולה להביא את השוקלייטרית אליך , אבל הביאי בחשבון את הצורך לערוך נקיון בסוף סדנא שכזו או להגיע אליה , הכל פונקציה של כסף. אל תהססי להתמקח על המחיר , התחרות בענף זה רבה, ובקשי המלצות. את יכולה להוזיל עלויות באופן משמעותי , אם תקני בחנויות המתמחות במכירת ציוד עזר תבלינים וחמרי אפיה , תבניות פלסטיק ליציקת שוקולד וגם את השוקולד במצב גולמי ויתר החמרים הדרושים . בחנות "תבליני הכפר" בראשל"צ במתחם חונים קונים ברחוב לישנסקי למשל שיש לה סניפים בעוד ערים, ישמחו להדריך אותך ולספק לך את כל הדרוש. ההפרש הכספי גדול מאד! אני הייתי מחלקת את הקבוצה לשניים, חצי יכולות לעסוק ביציקות השוקולד וחצי יכולות לעשות סדנת צחוק , שהיא משחררת ומהנה ביותר ולאחר זמן מוקצב מחליפה ביניהן. דרך אגב , גם כל חברת קוסמטיקה מאלו הנחשבות עממיות יותר, תשמחנה להעמיד לרשותכן דיילות שתאפרנה או תרצנה על סודות היופי והטפוח ללא תשלום. ב ה צ ל ח ה

למעלה