אני לא בטוח שהגעתי למקום הנכון-אבל אנסה

• פותח הנושא Lao
  • פורסם בתאריך
האמת שאני כבר אחרי השלב הזה

חיפשתי, התקשרתי, בררתי. הכל יקר מדי (למשל, 5000 ו - 3000). לכן אני מבקשת המלצות כאן בפורום. אני מחפשת סדנת שוקולד בירושלים שיגיעו אלינו למשרד. לא מעוניינת להתעסק עם קניית חומרים וכו'... אני משלמת כדי שלא אצטרך להתעסק בכל ההכנות שמסביב. אבל תודה על הרצון הטוב..

אם כך

תני קפיצה לפורום מתכונים בתפוז או לפורום מתוקים ב YNET מסתובבות שם תותחיות בתחום שתוכלנה לעזור לך.

כיבוד ליום האישה?

שלום לכולן, אני עורכת ארוע ל - 40 נשים במקום עבודתי לרגל יום האישה, וממחפשת רעיונות מקוריים לכיבוד נשי. (אולי משהו עם שוקולד?) אשמח לכל רעיון, תודה רבה.

חשבתי שאת אחרי........./images/Emo268.gif

תעשי ערב מאכלי עמים ,שכל אחת תכין משו אופייני לעדה שלה מה ארגנת בתחום התכנים והבדור?

מיכלג10

New member
איזה כיף , אפשר לבוא גם ?

בוקר טוב, יש לי כמה נפלאים להמליץ לך, בתחום השוקולד יש חברה שנקראת ארט מפלי שוקולד מדהים מדהים אני הייתי הולכת במקרה של נשים (גזרה ושמירה,את יודעת ?!) יותר לכיוון של דברים מיוחדים עם נגיעות שוקולד למצפון , ביסים קטנים וטעימים, קישים נחמדים עם ירקות ופינישים מתוק ,אני יכולה לך רשימה של כל מיני ...אבל צריך להיות יותר מחודדים (אני אישית ,מביאה כל פעם מישהוא אחר לכל מיני פעילויות שלי). אפשר לשלב את האוכל עם סדנת הכנה של שעה לערך הן גם מתגבשות וגם אוכלות... אשמח לתת לך רעיונות נוספים זה תלוי בשכבת הגיל ובשעה ביום אשמח לעזור לך בכיף מיכל 054-5931198

למעלה