אני לא זוכרת אם כבר דיברנו על זה- אבל אם אתם

אני לא זוכרת אם כבר דיברנו על זה- אבל אם אתם

אז כדאי שלא, כי הם ממש מגעילים אל קין. http://uk.news.yahoo.com/wenn/20070611/ten-keane-versus-kasabian-feud-reignited-c60bd6d.html וסליחה אם כבר ידברנו על זה, כי ניסיתי להיזכר ונראה לי שרק דיברנו על ג'יימס בלאנט

justin9

New member
אם אנחנו מה?

ומה עם ג'יימס בלאנט? נראה לי שהסיפור הזה הוזכר גם בכתבה ב- Q, עוד לא קראת גיתית? ומי אלה המסכנים האלה בכלל? מה זה המשפטים העלובים האלה? Well, he's got a big advantage in that he has twice the body mass of any of us" "He's six foot five, five foot wide and he lives on a diet of pies and Quavers
הרגו אותי מצחוק, מה הם בני 12 שהם מנסים לרדת עליו בגלל המשקל? וחוצמזה, הם לא מעודכנים טום ירד ה-מ-ו-ן במשקל ולמי בכלל אכפת מה הם חושבים? בקיצור יש לי שתי מילים בלבד ל - Kasabian FUCK OFF
איזה כיפית היא המילה פאק

יו מבטיחה לכם שהקלדתי את זה../images/Emo2.gif

"אם אתם אוהבים את קאסביאן..." אוף! זה בגלל שניסיתי שיטה אחרתלדחיסת דברים לכותרת... כנראה שזה לא באמת עובד...

המ עוד לא קראתי... אני אקרא אבל פשוט קשה

לי להשלים עם זה שאין לי את העותק הפיזי
במקרה הזה אני שמחה להתשמש במילה פאק
שיתגברו על עצמם קאסביאן... אני הבנתי שכל הסיפור הוא בגלל שקין וקאסביאן מאוד דומים בסגנון, אבל קאסביאן, בניגוד לקין, באו מאיזור עני... אז הם יורדים על קין שהם "posh" שזה ביטוי בריטי למישהו אריסטוקרטי כזה, שבא מהhigh society כזה, ותופס מעצמו, ומדבר גבוה... מהעשירון העליון אפשר לומר

justin9

New member
שאלה אחת יש לי

לאן בדיוק נעלמו כל האנשים שהגיבו פעם?

לא פשוט התבלבלתי../images/Emo122.gif

יש פורומים שאני נמצאת ויש שם איזה אלף קאריניות. רק לא זכרתי באיזה פורומים
:$:$

הם ממש בני 12...

מה זה לעזאזל משנה איך הוא בכלל נראה???? סתם שתדעו, שעברה בערך חצי שנה מאז ששמעתי את קין לראשונה עד שראיתי איך הם נראים (למרות שהיה לי את הדיסק עם התמונות מול הפנים...) ונשבעת לכם שפשוט סגרתי את החוברת של התמונות שלהם אחרי שראיתי 2 תמונות, אמרתי לעצמי שאני לא ממש רוצה לראות את הפנים של טום וטים מול העיניים כל פעם שאני שומעת את המוסיקה המדהימה שלהם
ולכן אני תמיד תוהה אם זה שכולם פה אוהבים את טום זה בגלל הרצון והנטיה הטבעית להתאהב דווקא בסולן המוביל של הלהקה, כל להקה שהיא או שהוא באמת חתיך בעיניי אנשים מסוימים

כפי שכבר אמרתי 23072137 פעמים

בלייב יש לטום המון כריזמה וקסם והוא ממש נהיה מושך... אני לא חושבת שהוא חתיך, להפך הוא מכוער בעיני בפנים, אבל הוא ממש הוט. וחוצמזה לא מזיז לי איך בנאדם נראה. זה לא שהוא קם בבוקר והחליט להראות ככה, זה מולד! בכלל, אני חושבת שזה מגעיל לשפוט אנשים לפי מראה שלהם... אפשר לשפוט אם הם נקיים או מסודרים או לא יודעת מה, אבל לפי מראה? אם יש לו מבנה פנים שמן איך זה אשמתו? זה לא תלוי בו... מה גם שבגוף הוא רזה, זה ממש משמ מבנה ולא שומן... איך אפשר להרזות רק את הפנים?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אנחנו ככה קרובות לדיון על רמת השומן בפנים לעומת בגוף
וזה באמת לא משהו שמעניין אותי, מצידי שעם קול כזה ישיר עם מסכה כל חייו....
וגית- לך יש הצדקה לזה שאת אוהבת אותו- את חווית משהו שאף אחד אחר כאן לא חווה, וכמובן שהלוואי על כולנו בקרוב (טפו טפו), ואז נוכל כנראה להסכים איתך

הם עוד יגיעו!!! אם אוונסנס הפאקצים הגיעו..../images/Emo46.gif

They were our gold child... BUT THE GENTEL AND THE MILD INHERIT THE EARTH

hagayx

New member
לא ניראה לי שבקרוב על כולנו

כל ההופעות שלהם פשוט יוצאות בתאריכים דפוקים, כל ההופעות שחשבתי ללכת אליהם הקיץ יוצאות בשבת ותאריכים אחרים יש בעיות אחרות!!! כזה מתאים שהם יבואו לארץ וכולנו נתלהב ובסוף הם יבטלו כמו כולם..גם אוונסנס יבטלו אתם תראו! ד"א כל מי ששואל אותי אם אני הולך להופעה של אוונסנס אני עונה כך: ההופעה היחידה שאני יוציא עליה 300 שקל היא קין!!!

חחח

אם קין יופיעו בארץ כשאני פה אני מוכנה לשלם על טיסה רק כדי לראות אותם... זאת אומרת שאפשר לומר שאני מוכנה להוציא 3000 ש"ח על הופעה של קין

למעלה