אני לא זוכרת אם כבר דיברנו על זה- אבל אם אתם

hagayx

New member
היה לי חולם מטורף

קין באו לשבת ליישוב שלי אז את ודפי באתם להתארח אצלי וידענו שקין יהיו שלנו לכל השבת כי מי ביישוב שלי מכיר אותם??

חחחח הגיוני../images/Emo6.gif

אני מתה על החלומות האלה
רק בבוקר קמים ומגלים שלא באמת פגשתם את קין ואז זה מבאס

ואני לא הגעתי? ../images/Emo7.gif

אם אני לא הייתי אצלך, אז כנראה שהתארחתי בבית שבו קין עצמם מתארחים
אין הסבר הגיוני אחר.....

maihlevi

New member
אני מוכנה להוציא מני מני על קולדפלי וקין...

עד 400 שקל...לא לשום להקה מוזרה אחרת..במיוחד לא כמו אוונסס בעע...

hagayx

New member
האמת שאני לא זוכר

בדיוק אם זה הייתה דפי בחלום או את (שרי) אבל זה היה חלום אדיר! ותכלס אוונסנס..זה לא מה שהיה פעם היום הם להקה גרוע פעם הם היו אדירים אני זוכר שבקושי אף אחד הכיר אותם בארץ ואני אהבתי אותם והשמעתי לכולם ואף אחד לא הכיר ואז אחרי חצי שנה פתאום הם הפכו פה ללהיט מטורף..היום הם חרא!

maihlevi

New member
צודק ב-100% נ.ב. קוראים לי לבנת ...וזה ברור

שהם עברו תהליך התמסחרות לא נורמאלי...

WhiteShadows

New member
חחח גם אני פעם ממש אהבתי

בזכותם התחלתי לשמוע מוסיקה באמת! אפילו הייתי בפורום הישראלי הרשמי שלהם פעם! אגב...קראתי היום ראיון עם איימי במעריב לנוער...לא נהנתי ממנו... היא אכזבה אותי האמת...לא שציפיתי ממנה למשהו... בכל מקרה, אין לי זכות לשפוט אותה על פי ראיון אז..

WhiteShadows

New member
עדיין לא honey אבל בקרוב ../images/Emo13.gif

יש לי וידויי... פעם הם היו הלהקה האהובה עליי!

אני מה זה רוצה ללכת להופעה שלהם!!../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

כי אני יודעת שאני מה זה אהנה

justin9

New member
כנראה שבאמת יש איזשהי

נטייה חזקה להימשך לסולן, אבל אני מאמינה שזה בגלל שנוצר חיבור בין המעריץ (אמרתי כבר שאני לא אוהבת את המילה מעריץ? בכל מקרה אני עייפה מדי בכדי לחשוב על מילה נרדפת) לסולן יותר מאשר לשאר חברי הלהקה מן הסתם כי תפקידו של הסולן דומיננטי מאוד והוא מקבל יותר תשומת לב. ה"התאהבות" בטום היא כולה על בסיס הקול שלו (אוקיי וגם קצת בגלל הצ'אבינס) ובקשר למראה החיצוני אמממ זה תלוי איך את מגדירה חתיך. אני הייתי שוקלת מילים ולא מעיזה להגיד שטום מכוער כי הוא ל א והיו פה הרבה תמונות שהוכיחו את זה אבל כנראה שהכל בסופו של דבר מסתכם בטעם אישי.

תראי, אני ממש שנאתי אותו פעם. ממש. ארכיון

הפורום יעיד, ותראי לאיפה אני הגעתי מההופעות... אם יום אחד המשיח יבוא ואני אעלה את הוידאוים שלי מההופעה באלי פאלי (שהייתה באוקטובר!! באד גיתית! באד!) תראו שיש הרבה וידאוים שאני מנסה לצלם את ריצ'רד וכל שניה היד שלי אוטומטית זזה לצלם את טום... וניסיתי להאבק בזה אבל כל פעם שצילמתי אותו (כי פעם אהבתי את ריצ'רד הכי) לא הצלחתי להשאר עליו יותר מ2 שניות כי טום פשוט משך את הפוקוס בטירוף.

כי הוא הסולן כאילו../images/Emo3.gif

[מי יש לתפוזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז
]

justin9

New member
מאיפה באה השנאה ההיא?

ואני מאוד שמחה שחזרת לדרך הישר
למה את לא מעלה את קטעי הוידיאו ליו טיוב?

אני יכולה לענות במקום גיתית?../images/Emo12.gif

*חוצפנית שכמותי* האמ האמ: "כי אני בלונדון-ואני-כ"כ-עסוקה-ומותשת-מלהיות-כל-יום-בהופעה-של-קין-ומלהסתובב-בעיר-המדהימה-הזאת-אתם-לא-יודעים-כמה-זה-מעייף-אני-מבטיחה-שאני-אעלה-"באדגיתית!באד!"-מתישהו-בעוד-עשרים-שנה" נסחפתי
גם רוצה להיות בלונדון

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיואו הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחח אוף זה יותר מזה! אני חולקת מחשב עם עוד 4 בנות ולפעמים אני חוזרת מבית ספר ממש מאוחר ואםפ אני לא איןנ לי זמן להיות במחשב ולעלות כל קליפ במשך 20 דקות כי גם עוד אנשים צריכים את המחשב וגם כי אני מותשת או אם אני לא מותשת פשוט בא לי להרגע ולעשות דברים באיזי! אני מצטערת!!
וג'ניפר- אם תראי כמה טום שחצן תביני. לי זה פשוט מפריע פחות ופחות... בגלל הכריזמה בהופעה, אבל ככה סתם אם תראי בDVD ובראיונות מצולמים וכל מיני קטעים הוא ממש לא סוצתם את הפה ומדבר ביהירות בלתי נדלית וזה הביא לי את הסעיף פעם... ושוב קערין- הרגת אותי
חחחח

למעלה