אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

noooga

New member
אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

לכתוב זאת אבל בכל זאת... ביום רבין לפני שנה הכל התחיל. שאלתי אותו את מי הוא אוהב וקירצצתי לו, שאלתי שוב שוב עד שאחרי הצהריים פתחתי ת'אייסיקיו וראיתי את ההודעה שהוא שלח לי, היה כתוב שם שהוא אוהב אותי. הרגשתי מאוד מוחמאת ונלהבת למרות שהוא לא הכי חתיך בעולם ואפילו הוא די טיפוס, מוזר כזה. יום למחרת דיברנו על זה ואמרתי שאני לא מרגישה משהו אליו, מה שנכון, וגם רציתי להיות ה"קשה להשגה", מן חלום שפתאום אפשר להגשים. זה המשיך והמשיך עד שחשבתי שאני אוהבת אותו והיינו לאיזה כמה שבועות חברים. אני הפסקתי את זה מכיוון שכל אותה תקופת החברות הוא התקשר אלי בלי סוף, לא היה לנו על מה לדבר והוא גם די עיצבן אותי, האופי שלו. כשהפסקתי ת'קשר הוא היה פגוע אבל איכשהו זה עבר כי הראתי לו סימני חיבה וש"לא נורא" ואז הוא שוב התחיל להתקשר!! יאו זה שיגע אותי! עד שאמרתי לו שזה מציק לי והוא הפסיק. ככה זה היה כמעט חצי שנה.. הראתי לו סימני חיבה והוא התקשר, אמרתי לו להפסיק אז הוא הפסיק ואז שוב התקשר עד שנמאס לי! ואני כבר לא זוכרת איך אבל סגרתי ת'עיניין הזה של עניין הטלפון. אחרי החופש הגדול הוא נהיה מגעיל אלי אך מסתכל עלי בלי סוף שזה עוד יותר שיגע אותי! מה הוא חושב לעצמו? שמותר לו לזלזל בי ועוד להסתכל עלי כל שניה? (אגב, זה מאוד מציק כשמסתכלים עלייך בלי סוף כי אפילו כשאתה מקנח את האף אתה יודע שיש מישהו שמציץ
) לפני כמה ימים הצקתי לו קצת בשיעור מדעים ופתחתי לו ת'קלמר, הוא לא התנגד וראיתי מ-ל-א פתקים והצצתי באחד וראיתי "לא יכול להוריד ממך את העיניים.... היה לנו משהו בעבר אבל את גמרת עם כל זה ואני נשארתי מתוסכל" (זה שיר) ואז הוא לקח את הפתק מהידיים שלי. רוב הסיכויים שזה עלי וזה מציק לי! למה הוא מגעיל אלי? למה כשאני סתם שואלת אותו שאלה הוא חייב לענות לי בהתחכמות כזאת? למה הוא מגלגל את העיניים כשאני מדברת איתו? ולמה בכל זאת מסתכל עלי?!?!!? מבולבלת ועצבנית!

בשלולית

New member
תשמעי חמודה..

זה שאת עברת הלאה והתגברת לא אומר שהוא עבר הלאה ושטוב לו... אני לא בטוחה שנוח לו להיות בסביבתך... ולפי מה שאת מתארת אני חושבת שהוא רוצה אותך עדיין... אז תני לו זמן... כל אחד בקצב שלו.. וכנראה שהוא צריך עוד קצת זמן... את לא יכולה לצפות שהוא יתנהג אלייך כמו פעם.. הוא כנראה מרגיש אלייך משהו וקשה לו.. בהצלחה..

נ ו ל י 1

New member
חמודה

מה את מצפה??!? את לא רצית אותו את ביקשת ממנו שלא יתקשר... כנראה שזאת הדרך שלו לשכוח אותך, אין לך סיבה להתעצבן מיזה גם אני במקומו הייתי נוהגת ככה!

משחק בך, בדיוק כמו

שאת שחקת בו. אם אין לך כלום אליו, כמו שאת טוענת, זה לא צריך להפריע לך..

noooga

New member
אני לא שיחקתי בו

אני אמרתי לא שאני לא רוצה אותו והוא זה שהתקרצץ- הוא גרם למצב הזה! וזה כן מפריע לי! אני לא מבינה למה אני יוצאת פה לא בסדר כשבעצם אני ניסיתי להיות בסדר

את אמרת

לו שאת לא רוצה שיתקשר, ואז נהיית נחמדה, ואז שוב אמרת לו שאת לא רוצה שיתקשר, ואז שוב הראת לו שאת נחמדה, ואז שוב ושוב ושוב.. אם זה לא נקרא לשחק, תגידי לי מה כן.

noooga

New member
את יודעת מה-

יש אנשים בעולם שהם יכולים להיות מגעילים כשצריך או להתייחס באדישות וכו' אבל אני לא כזאת, מה לעשות, קשה לי! אשמתי? לא. רוצה דוגמה? יש ילדה אחת בבצפר שלי שאו שהיא מתייחסת אלי והכל טוב ויפה או שהיא פתאום מחליטה לא להתייחס אז ברגע כזה אני אומרת שהיא מגעילה ופעם הבאה שהיא תבוא אלי אני אהיה אדישה- כמו שהיא כשלא בא לה עלי אבל כשהיא שוב באה אלי זה קשה לי.. אז לא כל אחד יכול להיות אדיש ולהחליט להיות מגעיל. זה שאת יכולה (ואני מניחה שכן לפי מה שכתבת) אז סבבה לך! אבל אני לא! ת'אמת, חבל שכתבתי את זה פה כי לא הייתם עדים לכל מה שקרה ואני מודה שזה נראה לפי מה שכתבתי שאני בן אדם רע אבל באמת באמת אני לא. ושלא תבינו שקשה לי לקבל ביקורת, ממש לא! אבל פה אני לגמרי לא מקבלת את ההערות- צר לי.

אבל בכל זאת כתבת,

אז קבלי את ההערות של מי שכותב לך, גם אם הן לא הכי בונות.

דפנונת

New member
פגעת בו...

ובנים לא ממש יודעים לתהמודד עם דחייה...הם גם יותר חלשי-אופי מבנות. אז כואב לו וככה הוא בוחר להתמודד...

MAX D

New member
../images/Emo4.gif את רצינית?

את מראה לו סימני חיבה ויודעת מה זה גורם, אחר כך אומרת לו שיפסיק להיתקשר, חוזרת על זה כמה פעמים ובסוף לא מבינה למה הוא מתנהג ככה? קראת את מה שרשמת? תיקראי שוב, אני לא מבין אותו איך הוא לא עשה את זה כבר מזמן...

noooga

New member
או קיי

יש לי שאלה: למה בבצפר הוא ככה בתנהג- מול אנשים אחרים וכשאנחנו לבד או באייסיקיו הוא לגמרי שונה?<

MAX D

New member
אם זה ככה אז יש תשובה אחרת למצב-

הוא כן רוצה אותך חזרה אבל החברים שלו אמרו לו שאת לא בשבילו. בבית הספר ליד החברים הוא מתנהג ככה וליד ה- IC הוא לבד ואין מי שיבקר את הפעולות שלו

noooga

New member
וואוו איך אתה עונה

בכל כך הרבה בטחון כאילו שאתה באמת יודע. טוב, די.

MAX D

New member
עברתי את הגיל הזה

יש לי איזשהו מושג... את לא רוצה שאני אענה- אני לא אענה

noooga

New member
אתה זה לא הוא

אתה בכלל לא יודע אם יש לו חברים. יש לו אחד. ואני כן רוצה שתענה אבל מה זאת ההתנשאות וכל המגעילות שנשפרצת אלי? אני לא ילדה מגעילה, לא מפונקת, לא כזאת! נגה

MAX D

New member
אני אסביר-

"מה זאת ההתנשאות וכל המגעילות..." "אני לא ילדה מגעילה, לא מפונקת..." תיראי- אני לא יודע כמה חברים יש לו וזה גם לא מעניין אותי, לא קשור לסיטואציה|בדגש| כן- את פגעת בו, לא צריך להיות שם בשביל להבין את זה. מה היה קורה אם היינו שם? היינו רואים את זה אחרת? לא נראה לי... יש מינימום של כבוד עצמי שהוא צריך לשמור עליו, הוא מתנהג ככה בגלל זה- זה לא משנה אם זה מול חברים, סתם מכרים או הרגשה אישית שלו לתדמית. אני מתנשא? פחחחחחח... עדיין לא התחלתי, תאמיני לי שאם לא הייתי מכבד פה את מיטללל, לא הייתי עונה כל כך עדין. טוב- אני אפסיק פה, אני לא רוצה לרדת לפסים שלא בשבילם עניתי. לסיכום: נקודת השבירה שלו הייתה את ומה שאמרת לו, כמו לכל בנאדם נורמאלי יש לו כבוד עצמי שהוא רוצה קצת לשמור עליו, אם את רוצה תשובה כנה ממנו- תיפני אליו רק ב- ICQ כי אז הוא לא צריך להסתכל לך בעניים בזמן התשובה.

noooga

New member
טוב...

לגבי המשפט הזה: "מה היה קורה אם היינו שם? היינו רואים את זה אחרת? לא נראה לי... " כן היית רואה את זה אחרת. יש לי 4 אחים גדולים, את כולם שיתפתי (גדולים אני מתכוונת: 21, 23, 24, 27+ חברים שלהם) וגם הם היו בגיל הזה, גם הם מנוסים כמוך והם הגיבו אחרת והם כן היו עדים (יותר ממך זה בטוח) והגיבו שונה כך שאני בספק לגבי המשפט הזה
תגיד, אתה כועס עלי? מה עשיתי לך? מה זה המשפט הזה?: "אני מתנשא? פחחחחחח... עדיין לא התחלתי, תאמיני לי שאם לא הייתי מכבד פה את מיטללל, לא הייתי עונה כל כך עדין." מה זה צריך להיות? אני מסבירה לך שלא התכוונתי! ואני לא מגעילה אז למה?! למה להיות מגעיל כזה?? בחיית, אתה כבר ילד גדול ואני כבר יותר בוגרת ממך. נ.ב לא רק באייסי קיו הוא מתנהג אלי יפה! גם כשאנחנו לבד ושם הוא מסתכל עלי בעיניים אז זה כבר לא קשור מה שאמת... כדאי שתפסיק פה כי כבר הספקתי לראות שאתה לא מבין בגרוש אז... תפרוש.

למעלה