אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון

MAX D

New member
../images/Emo6.gif אוי ואבוי...

"כן היית רואה את זה אחרת. יש לי 4 אחים גדולים, את כולם שיתפתי" הם אחים שלך, הם לא אובייקטיביים לא- אני לא כועס עליך, אבל צורת התנהגות כזאת היא מישחק בבנאדם איך שלא תסובבי את זה. מציק לי אנשים שלא יכולים לקבל ביקורת עליהם ולא רואים את 2 הצדדים של המטבע, ליחס יש גורם ראשי אבל הוא לא בודד במערכה! את לא יכולה להגיד שאת היית ב- 100% בסדר פה, את לא מסוגלת לשמוע ביקורת או אנשים שלא תומכים בך אז תתפלאי- יש אנשים כאלה. תאמיני לי שאני לא מגעיל- תישאלי את הוותיקים פה עד כמה אני רגוע עכשיו. את יותר בוגרת ממני? אמממממממממממ.... טוב.... מה שתגידי... שוב- כשהוא איתך לבד או ב- ICQ הוא לא נמצא מול חברה כך שהוא יכול להיות עצמו וכנה עם רגשותיו אבל אני חושב שזו תהיה התגובה האחרונה שלי, אני מנסה להסביר לשווא- את לא מנסה להבין את המסר, את יותר מידי תקועה במיגננות על העניין שאת היית בסדר...

noooga

New member
אתה חוזר על עצמך...

ולא אמרתי שהוא לא צודק או שאני ב-100 אחוזים צודקת.. יאללה, אין לי כוח. ביי.

noooga

New member
קיבלתי פה הרבה תגובות

אבל כולן הן: "פגעת בו" בסדר, פגעתי בו אבל זה לא קצת פוגע כשהוא מתייחס אלי ככה (אדישות, כאילו אני מפגרת והוא גאון) בבצפר וכשאנחנו לבד אז הוא מרשה לעצמו לדבר איתי כאילו אנחנו החברים הכי טובים בעולם? אולי תגידו שהוא מחזיר לי אבל זה לא ככה ובטח עכשיו תשאלו "למה זה לא ככה?" כי זה לא ככה!! אתם לא שם, אתם לא עדים וזהו! באמת חבל ששמתי את זה פה.... הייתי צריכה לדעת שבשביל סיפור כזה צריכים להיות שם נ.ב רציתי להזכיר שקיצרתי שנה וחצי, היו עוד דברים.

a s t r o

New member
את מגעילה אותי

הצצורת דיבור שלך זה משהו מזעזע אני דיי בטוח שאת סנובית/פאקצה/שניהם סחטת ממנו בכוח את זה שהוא אוהב אותך והתחלת לעשות עליו פוזות אם זה? את רואה בן אדם מתוסכל מזה שכותב עלייך שירים בבית כי הוא לא יודע מה לעשות אם עצמו ואת אומרת ש"איכס איכס הוא לא לרמה שלישיפסיק לכתוב עליי" את ניתקת קשר בגלל שוהא היה מתקשר אלייך הרבה!!! לא יכולת להגיד לו להתקשר פחות ? את יודעת איך זה פוגע בביטחון של אנשים ?

noooga

New member
טוב חכם גדול

אני פאקצה! סנובית! עלית עלי! יאללה שתוק! מי אתה חושב שתדבר אלי ככה?! יש לי הרבה להגיד לגבי מה שכתבת אבל אתה לא שווה את זה... סנובית שכמותי לא רוצה לדבר איתך ביי יפיוף, חכם, בן אדם טוב, נחמד! מושלם שלי!

noooga

New member
אגב-

חבל שבן אדם בן 29 נכנס לפורום "בעיות בגיל ההתבגרות" ו- "סקס לנוער"... עצוב. ואם אתה משקר לגבי הגיל שלך זה עוד יותר עצוב

king kazabubu

New member
זה לא עצוב בכלל...

ואל תהפכי את הפורום לשדה קרב. לא במקום. בקשר להודעה שלך... הוא פגוע... את פגעת בו. את מבינה שפגעת בו... תניחי לו... תני לו להתגבר עלייך... כמה שאת חושבת שלך קשה עם זה שהוא מסתכל עלייך וזה מציק לך, זה כלום לעומת מה שעובר עליו כשהוא יודע שהוא לא יכול להוריד את העיניים ממך. זה מענה אותו, זה קשה לו, זה מציק גם לו וזה כואב לו.

noooga

New member
Tת אומרת לי שהפכתי את זה לשדה קרב?

טוב, נמאס מהפורום הזה.. ביי

למעלה