אני לא יודעת מה הבעיה שלי.

אירית148

New member
שאלה לי אלייך

אם את שמה בצד את מה שהחברה והמשפחה חושבות
ואת מה שמצופה ממך

מה את באמת רוצה?

האם את בפנים בתוכך, רוצה קשר?

ואם כן אז מאיזה סוג?

לפני שאת עונה תנסי להתחבר פנימה ללב
ותשכחי רגע מהראש

סינבד צודק וגם הפילוסוף הרוחני

תראי אהבה יכולה להיווצר כאשר הבסיס חזק . באמת אדם (הגבר והאישה) צריכים להכיר ולאהוב קודם את עצמם
על מנת שיוכלו להתמסר , להתמסד ולאהוב אחרים ...
שנית כפי שפילוסוף רחני אמר .. הכל יהיה בסדר תני צא'נס ,תהיה עצמך . נסי להיפתח ואולי תקבלי את האחד.
ואם זה לא זה . נסי לתת עוד צא'נס לפני שאת ממשיכה הלאה , ובמקרה וזה ממש לא עובד , תמשיכי הלאה .
הכל הסתדר .
חג שמח

מ140672

New member
כשאת שואלת "מה הבעיה אצלי"

זה כי את מרגישה שיש אצלך בעיה.ייתכן ואת צודקת.אבל אין אדם שאין לו אילו שהן בעיות.נשמע לי שלך יש קושי לייצר אינטימיות (רגשית אמיתית) מסיבות כלשהן. ברור שאת לא אמורה ללחוץ עצמך להיפגש עם מי שלא נוח ומתאים לך,אבל את עצמך מציינת שאת כביכול "מחפשת" מה לא טוב אצל כל מי שמולך,מה שנשמע לי כמו פחד מלמצוא מישהו. אל תרגישי "פגומה" כי שוב,אין אדם בלי בעיות ואצל כל אחד זה מתבטא אחרת.אבל יש לך בעיה שמפריעה לך.ולכן עלייך לטפל בה.אולי באמת ללכת קת לשיחות עם איש מקצוע ולנסות לפרום ולהבין מניין זה מגיע.ואז תוכלי לשנות.. :) בהצלחה!

איטלקי8

New member
הבעיה שלך שאת ישראלית.

וכישראלית את רגילה ליחס מאוד מסוים, את רגילה לאותה צורת מחשבה שהכל צריך לבוא לך בקלות וכל מה שאת צריכה לעשות זה להביא את עצמך והגבר יעשה את השאר.
&nbsp
אם את באמת רוצה עצה טובה, צאי לטייל בעולם ותדברי עם בנות מהעולם על מערכות היחסים שלהן.
&nbsp
לא סתם גברים ישראלים תמיד אומרים שקל להם יותר להתחיל עם בחורות שאינן ישראליות. זה לא בגלל שהן קלות להשגה, ממש לא.. זה פשוט בגלל שאין להן את המנטרות והתפיסה שיש בגבר דפקט ושרק צריך למצוא אותו.
&nbsp
&nbsp
וקצת מילה על האופי שלך, אם נתת לגבר את מספר הטלפון שלך והתחרטת למחרת זה בסדר גמור, אבל לכל הפחות תעני לו לשיחה ותגידי לו שהתחרטת ושאת לא מעוניינת להיפגש. זה משגע אותי חוסר הכבוד של נשים במדינה הזאת. כאילו זה משהו מובן מאליו שהגבר צריך לרדוף ולספוג את כל המשחקים של "מה היא באמת רוצה לומר לי", יש לכם פה ואתן לא מפחדות להשתמש בו... אז תשתמשו בו גם שהמצב קצת מביך ומבחינתכן ושיהיה לכן האומץ לומר גם את הדברים הקשים.
&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
חחח... יכול להסכים עם הדברים באופן-כללי :)) אבל לא בהכרח עם

המקרה הזה... אנחנו לא באמת יודעים :).

ds694

New member
כשזה קורה מיד מרגישים

את צעירה יש לך זמן
תצאי תנסי
יש שם יותר מאחד בשבילך
אחרי חודשיים שלושה תביני
דבר נוסף- תזכרי כשאת פוגשת אחד, אם תחליטי שזה רציני קחי בחשבון ותביני את עצמך אם את יכולה לחיות עם המגרעות שלו גם בעוד עשרים שנה. אם כן ובאמת כן תמשיכי אם לא תגידי שלום גם אם את אוהבת

אין לי נסיון, אבל לדעתי

1. כתבת:
כל מי שמתקרב ומנסה..אני לא רוצה. ומי שאני רוצה זה אנשים שאני יודעת שאין מצב שיקרה משהו,לא בגלל חוסר רצון של הצד השני לאו דווקא אלא כי זה לא מתאים(וגם אם כן זה לא יהיה מה שאני חושבת).. "

מזה אני מבין שאת רוצה גבר דמיוני שמצד אחד אפשר לחלום עליו (וזה נותן לך תחושה שהנה אני מחפשת קשר, עושה מאמצים אבל לא יוצא) ומצד שני אי אפשר להשיג אותו.

הרי ברור שהסבירות שאף אחד מי שפנה אלייך לא מתאים, שואפת לאפס.

זה מעין ניגודיות פנימית שאת צריכה להשתחרר ממנה.

2. יש לי תחושה שיש לך חשש מקשר, מצד אחד כביכול רוצה קשר, אבל באותה מידה מפחדת שהקשר יהפך למציאות.

וזה מתחבר למה שכתבתי בס' הקודם.

3. מהתאורים שלך עושה רושם שאת בחורה יפה ומושכת, ומוצאת חן בקלות אצל הגברים וכנראה בכלל.

והגברים שפוגשים אותך מרוב שלא רוצים לאבד אותך, הם מכניסים את עצמם "להילוך גבוה" (לדוגמא תעשי דרכון כאילו את מחר הולכת לטוס איתו כמו שכתבת), ומבחינתך זה מהיר מדי והרסני, ובצדק!, כי קשר אמיתי וטוב בונים במהלך עקב בצד אגודל.

וזאת בנוסף שבכללי הגברים רוצים כמה שיותר מהר להכניס את הנשים למיטה.

4. לפני שאת מתחילה קשר תקחי לך זמן לחשוב בניך ובין עצמך לגבי ההתרשמות שלך מהבחור, ולא לקפוץ ישר לפגישה.

(תקחי דף ועט ותתחילי לרשום את ההתרשמות שלך הפלוסים והמינוסים בבחור).

5. תגידי לצד השני בצורה הכי ברורה והחדה, שאת מעונינת בקשר רציני שמטרתו נישואין.
כך שאם הוא מחפש הרפתקאות שיחפש מישהיא אחרת.

ותוכלי לדעת את כוונות הבחור לפי ההתנהגות שלו, כלומר עם מהר מאוד רוצה להתחיל בקשר פיזי, זה צריך להדליק אצלך נורה אדומה.

גבר שרוצה באמת אשה לנישואין, הקטע של קשר פיזי לא בסדר העדיפות ראשונה, והוא לא לחוץ להכניס למיטה כדי לרוץ ולספר לחברים.

מקווה שעזרתי.

orell

New member
היי

מי שתדע את התשובה לכל מה ששאלת אלו לא אנחנו אלא את,
את צריכה לשבת ולחשוב עם עצמך מה את רוצה .
דרך אגב תני לדברים לקרות מעצמם ולא מהראש .
את תמצאי מישהו שיתאים לך ואת לו.
כאן לא תמצאי תשובות
בהצלחה.

למעלה