אין לי נסיון, אבל לדעתי
1. כתבת:
כל מי שמתקרב ומנסה..אני לא רוצה. ומי שאני רוצה זה אנשים שאני יודעת שאין מצב שיקרה משהו,לא בגלל חוסר רצון של הצד השני לאו דווקא אלא כי זה לא מתאים(וגם אם כן זה לא יהיה מה שאני חושבת).. "
מזה אני מבין שאת רוצה גבר דמיוני שמצד אחד אפשר לחלום עליו (וזה נותן לך תחושה שהנה אני מחפשת קשר, עושה מאמצים אבל לא יוצא) ומצד שני אי אפשר להשיג אותו.
הרי ברור שהסבירות שאף אחד מי שפנה אלייך לא מתאים, שואפת לאפס.
זה מעין ניגודיות פנימית שאת צריכה להשתחרר ממנה.
2. יש לי תחושה שיש לך חשש מקשר, מצד אחד כביכול רוצה קשר, אבל באותה מידה מפחדת שהקשר יהפך למציאות.
וזה מתחבר למה שכתבתי בס' הקודם.
3. מהתאורים שלך עושה רושם שאת בחורה יפה ומושכת, ומוצאת חן בקלות אצל הגברים וכנראה בכלל.
והגברים שפוגשים אותך מרוב שלא רוצים לאבד אותך, הם מכניסים את עצמם "להילוך גבוה" (לדוגמא תעשי דרכון כאילו את מחר הולכת לטוס איתו כמו שכתבת), ומבחינתך זה מהיר מדי והרסני, ובצדק!, כי קשר אמיתי וטוב בונים במהלך עקב בצד אגודל.
וזאת בנוסף שבכללי הגברים רוצים כמה שיותר מהר להכניס את הנשים למיטה.
4. לפני שאת מתחילה קשר תקחי לך זמן לחשוב בניך ובין עצמך לגבי ההתרשמות שלך מהבחור, ולא לקפוץ ישר לפגישה.
(תקחי דף ועט ותתחילי לרשום את ההתרשמות שלך הפלוסים והמינוסים בבחור).
5. תגידי לצד השני בצורה הכי ברורה והחדה, שאת מעונינת בקשר רציני שמטרתו נישואין.
כך שאם הוא מחפש הרפתקאות שיחפש מישהיא אחרת.
ותוכלי לדעת את כוונות הבחור לפי ההתנהגות שלו, כלומר עם מהר מאוד רוצה להתחיל בקשר פיזי, זה צריך להדליק אצלך נורה אדומה.
גבר שרוצה באמת אשה לנישואין, הקטע של קשר פיזי לא בסדר העדיפות ראשונה, והוא לא לחוץ להכניס למיטה כדי לרוץ ולספר לחברים.
מקווה שעזרתי.