אני לא יודעת מה יהיה איתי

orlyfu

New member
תגובה כללית.

תודה בנות על הפירגון ועל המילים החכמות. כמו תמיד. הלוואי שהייתי יכולה להעזר בעצות שלכן באופן שבאמת "יוציא אותי מהבוץ של עצמי". אבל עצם הפינה הזאת שיש לי כאן, לדבר ולשמוע מה אתן חושבות מאד חשובה לי. מקוה לעדכן אתכן בקרוב עם דברים טובים.
.

nonaa

New member
יום הולדת שמח ../images/Emo140.gif

מזל טוב ליום הולדתך. שמחה לשמוע שהפגישה היתה מוצלחת ומאחלת שמעתה דברים רק ישתפרו !
בכל התחומים !

אפעופ

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo77.gifיומולדת שמח ../images/Emo65.gif

אני מאחלת לך שכל יום השנה, יהיה יותר טוב מהקודם. הרבה אושר.

g a n i

New member
../images/Emo26.gifאולי זה רעיון לאירוח?../images/Emo36.gif

נראה לי שיש פה המון בנות (באופן יחסי) שמנסות את ידיהן בעסק פרטי זעיר (אומנות שימושית, ייעוץ הנקה ועוד). אולי ניתן לארגן אירוח/ייעוץ בנושא? טיפים לפיתוח העסק, שיווק וכולי. ואולי גם (אני בשוונג
) טיפים לניהול כלכלי נכון של "עסק" הבית. נראה לי שכוחנו יכולות להרוויח מזה... אורלי
העבודות מקסימות! (אני מתה על מילפיורי
)
מאחלת לך שנה של סיפוק והגשמה אישית!

מעיןבר

New member
זה אחד הרעיונות שאנחנו עובדות עליו

אבל כרגע שתינו עסוקות מאוד ולצעירנו מתקשות להוציא מהתוכנית כל הפועל. מקוות לקדם את הנושא במהרה.

orlyfu

New member
הי גני, תודה על המחמאות.

הרעיון שלך למפגש בנושא הוא טוב אבל לא נראה לי שהוא ישים. אני משתתפת כרגע בקורס "יזמות עסקית" שמיועד לנשים ויש בו 19 מפגשים עם בעלי מקצוע שונים. כך, שכמה שמנסים לתת את התורה על רגל אחת, בכל זאת נשאר מה להגיד. הקורס שאני משתתפת בו קורה במועצה איזורית לב השרון. והוא מטעם מת"י. אני יודעת שהם מארגנים קורסים כאלה במקומות שונים בארץ.

למעלה