אני לא יודעת מה לעשותתתתת!

Mushmushit

New member
אני לא יודעת מה לעשותתתתת! ../images/Emo53.gif

אוקיי אנשים ואנשות... אני ממש צריכה את העזרה שלכם.. אני לא יודעת מה לעשות, זה בקשר לחבר שלי לשעבר, ואולי הבעיה שלי תשמע שולית וחסרת משמעות לעומת בעיות של אחרים. אבל היא ממש לא! הדבר הזה לא יוצא לי מהראש ואני חייבת עזרה! אז ככה- לפני חצי שנה נפרדתי מחבר שלי שהיינו חברים חודש. הוא היה החבר הראשון שלי... והקטע שזה לא היה ממש רציני כי לא נפגשנו כמעט ולא היה כלום רציני. היינו מדברים הרבה בטלפון אבל.. אני מאמינה שנפרדנו בגללי, כי לא השקעתי מספיק בקשר, אם בכלל. לא הזיז לי בהתחלה שנפרדנו, אחר כך זה חזר פעם ב-, לא משהו רציני. במשך כל הזמן הזה אני לא הייתי יכולה להתעלם ממונ, תמיד הייתי מחפשת אותו במסדרון בביצפר, או בשיעור ספורט, או מתי שיצא. יש לי מן אובססיה קטנה מאוד מאוד אליו. עכשיו שחזרנו ללימודים אני לא יכולה להפסיק לחשוב עליו. עד עכשיו זה לא נשמע בעיה, הבעיה האמיתית היא שאני לא מרגישה משהו למישהו שמגיע לו שאני ירגיש את זה כלפיו כי הוא ממש מניאק. כשהיינו חברים אז סיפרתי לו שאני לא בתולה... לא רמית לו ממי.. אחרי שנפרדנו הוא הפיץ את זה לכמה אנשים שהם במקרה יצאו אנשים זבל לא פחות, מאלה שמפיצים שמועות. עכשיו אני עדין מרגישה אליו משהו ולא מזיז לי כל כך מה שהוא עשה. וזה בעיה כי זה אמור להזיז. ואני לא יודעת מה לעשות אני מרגישה מושפלת, ואין לי איך לדבר איתו כי אנחנו לא מדברים מאז הפרידה! בבקשה אני מתחננת שתעזרו לי במהירות!!!! תודה מראש. מושמושית.

Mushmushit

New member
אגוזית 16

אני מניחה שכן... אני כל הזמן חושבת על איך הפעם אני יעשה שזה יצליח ולא יהיה כמו אז... אני ממש רוצה אותו!! אבל הוא מניאק!

מושמושית יקרה

את החבר הראשון תמיד נזכור תמיד לא נשכח כי הוא החבר הראשון, אם הוא הלך וסיפר וריכל זאת התנהגות ממש לא יפה ואת לא צריכה אחד שכזה מה שאני חושבת פשוט תעברי הלאה יש עוד הרבה דגים בים............ ענת

Mushmushit

New member
תגובה לתגובה של ענת היקרה

ענת חמודה ! א- תודה רבה על ההתייחסות ב- אני מאוד מעריכה את התגובה שלך כי היא תגובה של בן אדם נורמלי. לצערי אני לא ככה. אני לא יודעת מה יש בו שמוצא חן בעיניי כל כך שאני מוכנה להיות איתו אחרי הוא סיפר וריכל. בשביל להתגבר עליו אני אצתרך להיעזר במישהו אחר ואני לא רואה אחד כזה באופק... לא הולך לי... ושוב תודה רבה! מושמושית.

מושמושית יקרה

אין בעד מה, אני תמיד פה לכל דבר. ומכל הלב... אני מבינה שהוא מוצא חן ותאמיני לי ביננו יקירתי זה עובר.. את עוד תכירי בינתיים תעשי דברים שאת אוהבת לעשות תצאי תבלי חברות והכל יעבור.... בינתיים אני פה מתוקה ענת

Queen of pain

New member
המשפט השנוא עלי..

יש עוד הרבה דגים בים.. אבל זה הכי מיוחד בשבילה....

Mushmushit

New member
אני מבינה אתכן אבל...

הבעיה היא שלפני שהייתי איתו הייתי ממש ממש ממש מאוהבת במישהו שהוא במקרה הידיד הכי טוב שלי.. הייתי בשלבים של להתגבר עליו והחבר שלי לשעבר הוא זה שעזר לי... אני מוכרחה להגיד שזה באמת עוזר להתגבר על מישהו על ידיד מישהו אחר... הבעיה היא שעכשיו אני לא רואה מישהו שאני יכולה להתגבר איתו עליו... זה נראה לי כבר אבוד. יש לו מחר יומולדת גם ואפילו מזל טוב אני לא יכולה להגיד לו. ד.א- אני דייגת גרועההההההה! ושוב- תודה רבה רבה רבה לכן על העזרה!!!!! באמת מכל הלב... מושמושית...

אם אנשים שאת מכירה ועם אנשים חדשים.

כשיהיה לך כיף זהיעזור לך להתנתק ממנו ובסוף...תמצאי את הקשר הנכון

Mushmushit

New member
לאיש בקצה העולם-

תודה רבה על זה שאתה חושב שאני בן אכפתי וטוב... אבל זה מה זה עוזר לי בעצם? ברור שזה פחות בן אדם לשנוא.. בקשר לעצה שלך שאני אצא ואבלה ואהנה- זה לא שאני לא... אני כן והיו לי כמה קטעים עם בנים אחרים מאז הפרידה ממנו ואני עדיין, לא מליחה לשכוח. :(

wildflower**

New member
מושמושית ../images/Emo70.gif

זה ברור שאת אוהבת אותו..ואהבת אותו וכנראה לא היית מודעת לזה אז. הרי שמענו את המשפט:"ברגע שאתה מאבד משהו אתה באמת מבין כמה הוא חשוב לך.." לא מעט פעמים... אני חושבת שאם את אוהבת אותו ורוצה אותו חזרה את צריכה לדבר אתו. תתעלמי מכל מה שהוא עשה לך..תסלחי לו...{אך כמובן תשימי לזה סוף ותוודאי שזה לא ייקרה שוב......} תילחמי על האהבה שלך אוהבת בר

Mushmushit

New member
בר יקרה- יש בעיה

אני לא יודעת בכלל אם הוא מעוניין או לא... אם הייתי יודעת שכן מזמן הייתץי הולכת ומדברת איתו. אבל אני לא יודעת כלום! ממש אין לי מושג חוץ מהמבטים האלה שיש לנו אחד לשניה בשיעור שאנחנו לומדים יחד אין לי שום קשר איתו... מה לעשות עכשיו??

wildflower**

New member
אני חושבת ש.... ../images/Emo66.gif

גם אם הוא עשה לך את הדבר המגעיל הזה פעם את עדיין אוהבת אותו. ולכן את צריכה לעשות את מכירה המאמצים כד לחזור אליו. אבל........ את צריכה לוודא{!} שזה לא יחזור לעצמו. תתפסי אומץ ותגשי לדבר אתו..תסתכני... אבל אל תשכחי..לוודא שזה לא ייקרה שוב....... ואם את מתביישת נסי במכתב..או בטלפון.... אוהבת בר

מושמושית יקרה.

אני חייבת להגיד שהוא ממש חוצפן ומגעיל!!! אז מה אם נפרדתם? זה אומר שצריך ללכלך? תנסי להתעלם. הוא בסה"כ בנאדם עלוב שמחפש קצת צומי. אני לא יודעת בת כמה את.. אבל נראה לי שאם את בת 16-17 את לא כל כך צריכה להתבייש בזה שעשית את זה..... גלית

balcony

New member
דבר אחד לא מסתדר לי...

היא לא אמרה שזה החבר הראשון שלה? אז איך היא לא בתולה? לא באה לשפוט, סתם מנסה להבין Balcony

wildflower**

New member
מה לא מסתדר כאן?

בגלל שהיא עשתה את זה עם החבר הראשון שלה?...??...... לא הבנתי את הבעיה כאן

balcony

New member
הממ..

"כשהיינו חברים אז סיפרתי לו שאני לא בתולה... לא רמית לו ממי.." היא סיפרה לחבר שלה שהיא לא בתולה...

למעלה