אני לא יודעת מה לעשותתתתת!

Mushmushit

New member
אוקיי אני חושבת שאני צריכה להסביר

פה משהו.... אני באמת לא בתולה, וזה לא ממנו. הבן אדם ששכבתי איתו אפילו לא היה חבר שלי. אפילו לא משהו קרוב לזה... זה סיפור שאני לא רוצה ולא מסוגלת לדבר עליו.. אז תנסו להתעלם מהעובדה הקטנה הזאת...

Mushmushit

New member
חשוב מאוד שתדעו גם ש...

זה לא היה במובן כזה זה לא שזה היה סתם מישהו, או יזיז או משהו כזה. אני גם לא בטוחה שזה משהו שתוכלו להבין... או שכן, כנראה שאני בעצמי עוד לא הבנתי את העניין...

Mushmushit

New member
גלית חמודה-

את צודקת בקשר אליו כנראה, העובדות מדברות בעד עצמן.. ולשאלת הגיל- אני בת 16 וחצי, ואני לא מתביישת במה שעשיתי. רק לא רציתי שאנשים ידעו את זה מאנשים אחרים.. אם האנשים המסויימים האלה היו צריכים לדעת הייתי אומרת להם בעצמי.. הייתי רוצה רק לשאול אותו למה הוא עשה את זה- לשמוע מה יש לו להגיד. אבל כמובן שאין דרך...

Mushmushit

New member
לא אמרתי שהוא אהב אותי....

היינו חברים חודש וגם לא ראו את זה... אבל אתה בהחלט צודק.

בקשר תמיד אפשר לפגוע או להפגע.אבל

יש דברים שהם ממשמכוערים ורק אדם שלא אוהב ולא אכפת לו יעשה.מהאיש.

Mushmushit

New member
איזה באסההההההה ../images/Emo10.gif

יש לו היום יומולדת והייתי רוצה לפחות מזל טוב להגיד לו וגם זה אי אפשר. מה שכן- מסרתי לחבר שלו שימסור לו מזל טוב ( תמים) ממני... לא נראה לי שיזיז לו... מושמושית מבואסת.

מושמושית ../images/Emo24.gif אם את באמת

רצינית לגביו.. אפילו שאני חושבת שאת צריכה לזרוק עליו (אבל אל תקשיבי לי) את צריכה להתמודד עם זה לא לפחד מהתגובה שלו (שונאת כשזה קורה) פשוט תלכי אליו שפכי את ליבך..... ילך ...לא ילך...לפחות ניסית שלא כמו הרבה אנשים קבלי
ואל תיהיה מבואסת בבקשה...:( עוד מעט אני יהיה איתך.... אוהבת ולא מאוהבת וגם לא רוצה להיות..... מיכל.....:(

Mushmushit

New member
אין לי אומץ... ../images/Emo7.gif

אני פשוט לא יכולה ללכת להגיד לו מה אני מרגישה ולסבול דחיה ממנו... אני לא מוכנה להיפגע שוב.. ובאמת אין לכם מושג כמה אני שמחה שאתם פה לצידי, אני כל כך כל כך מעריכה את זה... באמת מכל הלב. אני מקווה שתמשיכו להיות לצידי בהמשך.. נ.ב- אתם מה זה חמודים חבל"ז! מושמושית....

ידידה שלי אמרה לי שאחרי שזו שאהבתי

פגעה בי אם אני ידבר איתה היא רק תפגע עוד.אני חושב שהבנת את כונתי

מושמושית את חייבת ! אני לא

יכולה לשמוע אותך ככה ... בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבקשה תנסי ! ! ! ! ! ! ! המודאגת והמחוצ´קנית מיכל...

Mushmushit

New member
מיכללללללל

תודה על הדאגה והאכפתיות הרבה. טוב שיש אנשים כאלה בעולם... (מעטים אבל יש) אני פשוט לא יכולההההה זה בושות! זה הפאדיחות של החיים!!! אני פשוט לא יוכל להסתכל לו בפנים , מה הוא יגיד לי? מה א-ני יגיד לו?!?!?!? ולא נורא אם יש לך חצ´קון כולנו אוהבים אותך עדיין.

למעלה