אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי

העניין הוא שבד"כ בשביל דברים כאלו

למשל סייעת לווטרינר, באמת צריך לעבור קורסים קודם, והקורסים האלו עולים כסף, ובד"כ גם הרבה...
בנוגע לאילוף כלבים, פעם חשבתי על זה אבל ביררתי וראיתי ש : א. ללמוד את זה עולה הרבה כסף ב. ההיצע גדול על הביקוש... יש המון מאלפים "לא רציניים" ומאלפים "רציניים ומוכרים" שלהתחיל היום ללמוד אילוף לא בהכרח אומר שתהיה פרנסה בעניין... אבל בלי שום קשר בשביל כל המקצועות האלו אני צריכה ללמוד קודם
וללמוד זה לא בחינם
ואני עדיין בעצמי לא סגורה על מה אני רוצה כמקצוע לחיים... כרגע אני מוכנה לעשות כל דבר שמתאפשר לי על מנת להרוויח כסף ולצאת מהבית, אבל כמקצוע לחיים אני לא רוצה "להתביית" על הדבר היחידי שמוכר לי ושאני יודעת שאני אוהבת (אהבה לבע"ח), זו אולי אחת השאיפות היחידות שלי, שכשאצא מהבית תהיה לי הזדמנות להתנסות גם בתחומים חדשים ולפתח תחביבים שהם לא שכיבה במיטה או בהייה בטלוויזיה/מחשב... אבל אתן מנסות לעזור לי כל כך המון ואין לי מספיק מילים לומר עד כמה אני אסירת תודה

misplaced

New member
../images/Emo13.gif תבררי אצל וטרינרים, אוליי יש

אופצייה לאיזו מישרונת, א. סייעות לא חייבות לעבור קורס. ב. את יכולה להתחיל בתפקיד קטן כמו עזרה כללית וניקיון ולטפס משם...תבררי אצל וטרינרים בסביבה. בינתיים תנצלי את האינטרנט ותנסי ללמוד כמה שיותר על בע"ח שונים והטיפול בהם.... זה נורא עוזר למצוא עבודה כשאת מפגינה ידע ושליטה בנושא [מין הסתם...] ויש המון מידע על בע"ח בנט.... תבדקי בקליניקות אם יש אופצייה לעזרה כללית. יש סיכוי טוב למצוא. אגב, כל הכבוד על הברורים והרצינות! ואין על מה להודות, אנחנו תמיד כאן בשבילך! וכולנו כאן שמחים לעזור [ולהעזר
] שיהיה לך לילה/יום נהדר!

kung fu

New member
לגבי הכישורים שלך ../images/Emo39.gif

מקווה שלגבי הספר אז זה ייצא
אהבה לגלישה באינטרנט. יש לך מחשב בבית או רק אצל ההורים של חבר שלך? אני בטוחה שיש לך עוד כשרונות, רק שלא חשפת אותם בגלל שלא עודדו אותך
למשל, נראה לי שאת טובה בכתיבה

יש לי מחשב בבית וגם אצל חבר שלי...

ואני אולי טובה בכתיבה ובניסוח אבל מה זה יכול לעזור לי ?

kung fu

New member
את טובה בכתיבה.....אז יש כל מיני

כיוונים שאפשר לחשוב עליהם. למשל: - לכתוב סיפור או משהו אחר שאנשים ירצו לקנות אותו. לנסות למכור אותו. אני יצרתי חוברות של התפתחות אישית / עזרה עצמית, וכל חוברת היא של 5 עמודים. ישבתי ברחוב (בתל אביב) ומכרתי כל חוברת ב-10 ש"ח. האנשים הגיעו אלי. לא הייתי צריכה לפנות אליהם. פשוט שמתי את החוברות בקרטון כזה ותליתי שלט והגיעו אנשים. - לכתוב סיפורים ולפרסם באינטרנט את מה שכתבת. אולי זה לא יכניס לך כסף, אבל זה יעזור לך להערכה העצמית. תראי שזה עושה לאנשים טוב מה שאת כותבת. בנוסף, תראי שאת יכולה לקבל תשומת לב לא רק בנושאים כואבים שקשורים אלייך. - יש לך עיתון מקומי במקום שאת גרה? אולי לנסות לפנות אליהם ולכתוב שם. - יש כל מיני אנשים שהיו רוצים שאחרים יקלידו להם דברים. אולי מישהו/י יהיה מוכן שתקלידי לו דברים בתשלום.

kung fu

New member
עוד רעיון

במקום שאת גרה אולי יש כל מיני אנשים מבוגרים שלא יודעים לגלוש באינטרנט, והיו רוצים שיעזרו להם (תמורת תשלום כמובן). ממליצה לך לכתוב מודעה (למרות שכבר פירסמת בעבר) על עזרה לאנשים שלא יודעים לגלוש באינטרנט, טיפול בחתולים ובלבים, והדפסת עבודות. יש אנשים שלא יודעים בכלל להדליק מחשב וישמחו ללמוד את זה ממישהו.

kung fu

New member
והם יעדיפו שיעשו את זה אצלם בבית

מין הסתם, אלו שלא יודעים לגלוש באינטרנט, אז לא תהייה בסביבה הלא נעימה של אמא שלך. או למשל יש כאלו שרוצים שילמדו אותם להקליד. אמא שלי רצתה שאלמד אותה להדפיס ב-word.

ניסיתי את כל אלו

הקלדת עבודות ובייביסיטר והכל רק על הרעיון של ללמד מבוגרים שימושים בסיסיים במחשב לא חשבתי... אבל את כל השאר ניסיתי ולא התקשרו בכלל

kung fu

New member
הרעיון של המבוגרים מרגיש לי הכי

נעים ליישום..... מקווה שזה יצליח!! זה יהיה מופלא!!!!!! אם זה יצליח. נסי את זה
זה ממש יכול לשנות לך את הכל. אי אפשר לדעת איך דברים מתגלגלים. את יכולה להכיר אולי אישה שתבין אותך (הכוונה תהיה רגישה), ובמקרה אולי תרצה עזרה בעוד דברים בתשלום. בקיצור, דברים יכולים להתגלגל באופן לא צפוי לכיוונים מאד טובים!

אני חייבת אבל גם למצוא משהו "רציני"

וקבוע, כי עבודות מהסוג הזה הן זמניות והסיכויים שלי להרוויח בהן מספיק בשביל לצאת מהבית אם בכלל הוא קלוש (ואני אומרת את זה רק כי אני מכירה בערך את מה שהולך פה מבחינת תעסוקה, הלוואי שזה לא היה ככה אבל אני חייבת להיות מציאותית ולא לשגות בחלומות שבאמת אני אכיר מישהי נחמדה ותתפתח ביננו חברות ואני אעזור לה בעוד תחומים וארוויח מספיק בשביל לצאת מהבית כי הסיכויים שזה יקרה הם לא גדולים ואני מפחדת שאם אני אשלה את עצמי שזה מה שיהיה כשזה לא יקרה הכל יתנפץ לי בפרצוף וישבור אותי עוד יותר... ככה היה כשפירסמתי את כל המודעות של הבייביסיטר והכל, תליתי איזה 50-100 מודעות ואני לא צוחקת, והייתי בטוחה שאני "אוצף" בעבודה וארוויח נורמאלי והייתי בטוחה שאין מצב שמתוך כל כך הרבה מודעות לא יתקשרו וחוץ מהאחת שסיפרתי עליה אף אחד לא התקשר וזה רק גרם לי להיכנס עוד יותר לדיכאון...) נתת לי אומנם קצת תקווה אבל אני כל כך מפחדת. נמאס לי לחיות ככה זה כבר בלתי נסבל... אני לא יכולה לעשות דברים שיעשו לי טוב ואני חייבת לרצות את כולם ולרצות את אמא שלי כי אחרת אני מפחדת שהיא תעיף אותי מהבית...

kung fu

New member
אוקיי, אז תתלי כמה מודעות

לגבי שיעורים בהכרת המחשב, לימוד להקליד מכתבים ושימוש באינטרנט למבוגרים. תתחילי בזה. אין לך מה להפסיד....לא? אני מבינה שאת רוצה משהו רציני, אבל לפי מה שכתבת אז זה לא שבמקום ללמד מבוגרים אינטרנט את תיגשי עכשיו לחנות ותציעי את עצמך. פשוט תתחילי מזה, ותראי לאן זה הולך
תתלי אפילו רק 20 ותראי אם יש היענות.... א-מ-ו-ן
המון המון בהצלחה!!! מציעה לך גם לא לעכב את ההכנה והתלייה של המודעות. זאת אומרת, עדיף שתחחילי בקטן תתלי רק 5 הודעות, מאשר שתטרחי על הז המון זמן ורק עוד שבועיים תתלי מודעות. פשוט תתחילי
נ.ב. אם אמא שלך תראה שאת עובדת בעבודה כלשהי היא תישמח. הרי כרגע את לא עובדת, אז גם אם תתחילי בעבודה כזו היא תהיה מרוצה.

kung fu

New member
אגב, אני לא רציתי או רוצה

לגרום לך להיות באשליות שבאמת תיפגשי אישה כזו וכדומה. אני ציינתי את זה בשביל לתת דוגמא לכך שדברים בלתי צפויים טובים לפעמים מתרחשים.... לפעמים עושים משהו, וזה מביא אותנו למשהו אחר טוב יותר. זאת הייתה כוונתי

אני לא יודעת לכתוב סיפורים ../images/Emo4.gif

או ליצור חוברות כמו שאת עשית.. אני בסכ"ה יודעת על להתנסח טוב בכתב וזהו
ולכתוב בעיתון בתשלום זה רק לכתבים ובשביל להיות כתבת צריך יותר מסתם רצון טוב

kung fu

New member
אני מבינה ../images/Emo39.gif

למרות שיש סיכוי שיש מקומון קטן שמחפשים מישהי שתכתוב, בלי כישורים קודמים. שמעתי על כאלו דברים.

בוזיקית

New member
בשביל זה יש מסרים או מסנג'ר ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif

סתם סתם יא מצחיקות, אל תקחו אותי ברצינות. זה מה שקורה לי כשאני צריכה לישון ולא הולך לי
אני מאוד נהנית לקרוא את מה שמתפתח כאן, את הכיוון החיובי ניתן ממש לחוש עם זרימת ההודעות... בהצלחה! איזה יופי של רעיונות... כל הכבוד לכן... (ממש חששתי להיכנס להפריע... תחושה של מציצנות משהו...)

kung fu

New member
תראי את הצעת העבודה הזאת...

(אני בעצמי מחפשת עבודה, ונתקלתי בהצעת עבודה מעניינת שאולי תתאים לך) "ל"סוכה במדבר"- -לזוגות בלבד! דרוש זוג אשר מחפש להעביר תקופה ארוכה במדבר - במקום קסום , נדיר , לאוהבי טבע ואדם - מקום מושלם. אזור הר הנגב ליד המכתש - ארוח ועבודה במקום בתמורה למגורים ושכר. חוויה של פעם בחיים. נא לפנות לאבי. הכנסו לכתובת האתר המצוינת בכדי להתרשם. לא נדרש נסיון משרה מלאה http://www.succah.co.il 057-7213695 08-6586280"

למעלה