אני לא יודעת מה לעשות

אני לא יודעת מה לעשות ../images/Emo7.gif

נכון שאומרים שנשים לא יודעות לנהוג?! אז מסתבר שהרבה גברים גם לא משהו בזה. אני לא יודעת מה לעשות
כל היום בכיתי בצבא כמו משוגעת. ביום שישי יצאתי עם חבר שלי בלילה. נתתי לו לנהוג ברכב של אבא שלי כי הייית עייפה, לא יודעת מה בדיוק קרה, אבל בחזור הייתה לו תאונה קלה. הפנסים נשברו. ויש כמה שריטות. לא משהו ממש רציני. אני לא יודעת מה לעשות אם אני אספר להורים שלי מה קרה הם יתעצבנו גם עליי וגם על חבר שלי וגם ככה היחסים ביניהם לא ממש טובים. אם אני אספר להם שאני זו שנהגתי הם בכלל יצרחו עליי שאני לא יודעת לנהוג (היו לי בעבר שתי תאונות קטנות-שלא היו באשמתי!) והדבר שהכי נורא שמאז שהתאונה קרתה אני וחבר שלי רק כל הזמן רבים! במקום לתמוך בי ולהבין מה הוא עשה! הם עדיין לא גילו את זה כי אבא שלי בחו"ל במסגרת עבודה עד יום רביעי. ואמא שלי לא שמה לב לזה עדיין מה לעשות? חשבתי לנסות לסדר את זה לבד אבל מדובר בהרבה כסף ושנינו חיילים ואני גם לא רוצה להיכנס לתסבוכת של שקרים יותר ממה שאני.

ChilD SouL

New member
אהמ...

לספר ת'אמת. שהיית עייפה ולא יכולת לנהוג והעדפת שחבר שלך ינהג, תאונות קורות - הכי חשוב שלא קרה לכם כלום. והאוטו
אפשר לתקן.

הם יהרגו אותי ../images/Emo10.gif

אין לו ביטוח לנהוג ברכב הזה וגם כי בגלל נתתי לו לננהוג בררכב של אבא שלי. חוץ מזה היחסים בינו ובינם גם ככה לא ממש טובים, זה יחמיר. זו טעות כל כך גדולה.

ChilD SouL

New member
אני חושבת ש...

הם ישמחו שהיית מספיק אחראית ולא עלית על ההגה כשאת עייפה, כי זה יכול היה להסתיים בהרבה יותר מפנסים שבורים.

מצב לא נעים, בכלל לבשר בשורות כאלה

להורים זה לא כיף בכלל [יש לי ניסיון עשיר בזה] מה שאני הייתי עושה זה מבשרת בעדינות לאמא <שהיא היותר סלחנית במשפחה> ונעלמת לזמן מה עד שהיא הייתה מבשרת לאבא [תמיד עדיף שהיא תספר לו למה היא יודעת על איזה נקודות ללחוץ ואיזה עדיף שלא להתקרב אליהם] ואז הייתי מחכה לשיחה שטופת עצבים מאבא ל
וככה "כבר דיברנו על זה"

יש מצב שתתחייבו לשלם תנזק בתשלומים?

אם תקחו אחריות ותשלמו להורים 100 ש``ח בחודש מהמשכורת הצבאית אז יהיה בסדר.על טעויות משלמים,מה גם שאחרי זה חבר שלך יזהר פי 2.

d e m o sthenes

New member
הכי טוב לספר את האמת.

אני פעם מזמן עשיתיח תאונה רצינית וההורים הגיעו למקום והכל והייתי בטוח שירצחו אותי. אבל להפתעתי הכל עבר בשלום לא אמרו לי מילה והבינו שטעויות קורות. כן, נכון אבא שלי לא נתן לי לנהוג הרי זה חודשיים כי תכלס נהגתי מהר, וזה היה הלקח שלי.

מיטללל

New member
במקומך

הייתי מספרת את האמת, חוטפת על הראש, עוזרת לשלם על התיקון ולומדת לקח. אל תכנסי לשקרים, בסוף האמת תתגלה.

אני הייתי מציעה לך אולי

לקחת את הרכב למוסך, לבדוק מה תהיה עלות התיקון וכמה זמן זה יקח ואם זה בגדר האפשרי הייתי מסדרת את זה לבד. אני לא בעד שקרים אבל לפעמים אין ברירה. אם זה לא אפשרי אז אל תספרי להורים שלך שחבר שלך נהג. זה רק יעצבן אותם יותר והוא בטח יובך לבוא אליכם.

lb22

New member
שמת לב למשהו אחר...

את מאשימה את חבר שלך במשהו שאין לך מושג איך הוא קרה... נניח שהוא לא אשם בזה מה תגידי על זה... מה תגידי להורים שלך? יש לך שתי אופציות : לשקר ולספוג את מה שההורים שלך יגידו. להגיד את האמת שהיית עייפה ולא יכלת לנהוג ונתת לחבר שלך לנהוג וקרה מה שקרה ולהתמודד עם התוצאות

פלטרון

New member
בדיוק !

תכל'ס - היא לקחת את האוטו למרות שהיא ידעה שיש סיכוי טוב שהיא עייפה. החלטה מספר 1. ואז היא החליטה לתת את המפתחות לחבר. החלטה מספר 2. איך שאני רואה את זה, מהבחינה של ההורים יש רק אחראי(ת) אחת, וזה היא. אני מקווה שהחבר לא השתולל עם אוטו שלא שלו, כי אז זה ממש התנהגות מגעילה!

RVD18

New member
טוב כבר כתבו פה

אני גם חושב שעדיף לספר וכמה שיותר מוקדם. בשביל מה להסתיר? תגידי את האמת, שנתת לו לנהוג כי היית עייפה. וגם כתבת שהנזק לא רציני. הם בטח ייכעסו בהתחלה אבל זה יעבור. יותר טוב מזה שהם יגלו את זה אח"כ, ולא רק את זה, גם שהסתרת מהם.

SupermanZW

Well-known member
סדרו את זה לבד ושלמו על זה

עדיף מאשר להסתבך עם ההורים שלך שגם ככה כועסים עלייך ויאשימו אותך, יהיה לך פחות כסף אבל לפחות תהיי בראש שקט.

לקחת אחריות!!

הוא רצה לנהוג? זה חלק מהסיכונים בנהיגה. אין לו ביטוח? שימצא דרך לשלם. החלטתם החלטה, לא חשבתם מה יכולות להיות התוצאות, ועכשיו גם תוסיפו חטא על פשע ותשקרו בעניין? אגב, חשבתם מה היה קורה אם הוא היה נוהג ברכב וחס וחלילה פוגע במישהו בצורה קשה? אין לו ביטוח, אתם יודעים מה זה אומר? בכל מקרה, קחי אחריות, תתחילי בהתנצלות ושאת יודעת שהיית לא בסדר וכו' וכו', וספרי את העניין. זה יהיה הרבה יותר קל לכולם, מה גם ששקר כזה סופו להתגלות ולהתפוצץ לך בפנים. אחריות על מעשייך היא הדרך לבגרות. את בוודאי תובעת מכולם מסביבך להתייחס אלייל כאל אדם בוגר, לא תתבעי את אותו הדבר מעצמך? בהצלחה.

Cobe Anan

New member
תגידי להם שאת לא זוכרת בדיוק, כי

היית שיכורה לגמרי, וזה גם קרה נורא מהר, כי נהגת על 180 קמ``ש לפחות, אבל היית חייבת- כי ברחת מניידת משטרה, פשוט היה לך משלוח סמים רציני שבדיוק העברת, וגם גופה בתא המטען, אבל את לא זוכרת של מי היא היתה. חוצמזה, היית קצת בלחץ כי הערבות על המשלוח היתה החיים של ההורים שלך, אז לא יכולת להרשות לעצמך להיתפס. ואז תגידי להם ``סתאאאם!`` ותספרי את האמת. את מבינה, הכל בחיים זה עניין של פרופורציות.

פוEט

New member
ההבדל בין נשים לגברים בנהיגה זה

בתאונות. נשים עושות תאונות קטנות ומוזרות כמו שבירת פנסים שריטות ויציאה וכניסה מאוד איטית מחניות שגורמת לפקקים. גברים עושים תאונות קשות כמו להתקע במשאיות לסטות מהנתיב או לסוע בנתיב מנוגד לתנועה או לדרוס אנשים ברוורס(אם הם גרים בכפר ערבי) אז מי שאומר שנשים לא יודעות לנהוג שיסתכל בסטטיסטיקה!

Cobe Anan

New member
אני לא יודע לטוס..

לכן אף פעם לא עשיתי תאונה עם מטוס. אלה שכן עשו, דווקא היו טייסים מנוסים. אם אני אנהג 30 קמ``ש על איילון, אין שום סיכוי שאני אעשה תאונה. תאונות קשות נגרמות כשאנשים שדווקא כן יודעים לנהוג בוחנים את הגבולות שלהם יותר מדי, או נתקלים בפתאומיות במצבים קיצוניים שלוקחים אותם מעבר לגבול. התאונה הקשה שלי היתה בזמן נהיגה במוד ספורטיבי על מסלול עפר, שהייתי מיומן בה. מה שהביא אותי מעבר לקצה היה פנצ`ר בגלגל הקדמי. נכון שזה לא היה קורה למישהו אחר, אבל לא בגלל שאני נהג גרוע מהשאר, אלא בגלל שכנהג טוב הרשיתי לעצמי להגיע למצבים יותר קיצוניים. קיצ- סטטיסטיקה לא אומרת כלום.

למעלה