אני לא יודעת מה לעשות

lb22

New member
יש לך את המחקרים על זה

שגברים עושים יותר תאונות מנשים..או גורמים ליותר תאונות מנשים? שכחת פרט אחד שהוא מאוד חשוב ... 60 אחוז אם לא יותר מנהגי ישראל הם גברים אז הסיכוי שכאשר יש תאונה האשם יהיה גבר הוא הרבה יותר גבוה מאשר אישה... אז להגיד שגברים אשמים זה לא נכון ולהגיד שנשים אשמות זה גם לא נכון.

toreno

New member
נשים אחראיות ל20% מנפח התנועה בארץ

למרות שכ50% מכלל בעלי הרשיונות הן נשים הן אחראיות ל20% מהתנועה. (פר קילומטרים לשנה) נשים לא נוהגות מרחקים כמו גברים (חלק לא נוהגות בכלל--מפחדות) פחות נשים הן נהגות מקצועיות מאשר גברים -מוניות אוטובוסים הסעות משאיות יותר גברים הם חלק מכוח העבודה בארץ וחלקם עובדים רחוק יותר מהבית מאשר נשים ו\או נדרשים לביקורים רחוקים. כששני בני הזוג יוצאים יחד באותה מכונית מי נוהג בד"כ ?

lb22

New member
היה מחקר על הנושא כמו שאמרתי קודם

והראו שיש לפחות 60 אחוז נהגים גברים על הכביש לעומת 40 אחוז נשים... לא זוכר אם אלו במדוייק המספרים אבל הפער הוא של בערך 20 אחוז ..

תאמרי להם

שיצאתם מהאוטו וכשחזרתם הפנסים היו שבורים.כנראה מישהו עשה רוורס,פגע באוטו שלכם וברח.כמובן שעדיף גם לנסות לומר את האמת.ותאמרי לחבר שלך שיתבייש!

Guggelager

New member
../images/Emo26.gifלפניחודש כמעת הרגתי שני אנשים

לא יודע איך יצאנו מזה... היה גשם ראשון, הכביש היה חלק אני נסעתי במהירות סבירה לכביש ואף פחות לייתר ביטחות. לפתע בסיבוב הרכב התחיל לשייט בכביש לצד. ניסיתי לתקן ואיבדתי שליטה על הרכב... הרכב עלה על אי התנועה, ואני מנסה לחזור בחזר לנתיב אבל מאוחר מידי, פגעתי חזיתית ברכב שבא ממול. פגיעה כל כך חזקה, הספקתי גם לראות את הפנים של שני האנשים שישבו ברכב מולי. החזקתי חזק בהגה, אך לא משנה מה, המכה הייתה מאד חזקה, נחבטי במשקוף, בהגה חגורת הבטיחות הצילה את חיי. שניה אחרי התאונה אני מסתכל במראה, ובודק את עצמי אם אני שלם. בגדול כן. רק נשכתי את הלשון ממש חזק וירד לי הרבה זמן. באו אנשים לאוטו כשאני כבר חייגתי לאבא שלי שיבוא מהר כי עשיתי תאונה. אני יוצא מהרכב ומביט על הרכב שלי, לפחות מה נשאר ממנו... ואז אני מביט על הרכב השני, שני האנשים, הנהג והנוסע ליידו היו בהלם, לא יכלו לזוז. הנהג רק הסתכל עלי במבט מפוחד ושואל "איך זה קרה?" פינו אותם לבית החולים. קרה באותו יום נס, זו אמורה להיות תאונה עם הרוגים. לא יודע איך יצאתי חיי. בכל מקרה - אבא שלי היה שמח שיצאתי חיי ובריא מתאונה כזאת - לעזעזל הרכב.

lb22

New member
כמה דברים

לדעתי (ניחוש פרוע) סוג התאונות שלך ומה שקרה לנערה הוא שונה... דבר שני זה או לפני אחרון שהכביש נראה בדיוק כמו בגשם הראשון חלק מאוד.. ובמזל יצאת בכאלו פגיעות אבל כמו שאמרת העיקר הבריאות..

Guggelager

New member
תקרא את השורה האחרונה

הכוונה היא העיקר שהיא יצאה בריאה בתאונה קטנה ולא נפגעה מתאונה חזקה יותר

פלטרון

New member
אני בעד שתאמרי את האמת..

היית מספיק בוגרת בשביל לבקש מאבא/אמא שיתנו לך את האוטו? קרה מה שקרה, כעת תישאי באחריות. וחלק מזה זה לספר להורים. מסע של שקרים זאתהתנהגות לא בוגרת, לדעתי. ובכלל - בן אדם לטובתו צריך ללמוד לשאת באחריות, כי מלמד אותו לא להכניס את עצמו למצבים מסובכים שכאלו. כלומר - יכול להיות וסביר להניח שתחטפי צעקות.. אבל כעיקרון רק טוב יצא מזה בטווח הארוך.

נועם m

New member
נראה לי שרובנו פיספסנו... ../images/Emo4.gif

אם אני לא טועה, מה שהטריד אותה, והסיבה לכך שהיא שמה את ההודעה דווקא בפורום הזה, היית הבעיה עם החבר ולא הבעיה עם האוטו. איזבל- תקני אותי אם אני טועה, אבל הבעיה היא שההורים שלך והחבר לא בקשר טוב ובגלל זה את פוחדת מהתגובה, לא? היא פוחדת לקשר שלהם, לא לאוטו או לביטוח. הבעיה היא לא לספר באופן עקרוני, אלא לספר מתוך ידיעה שזה יפגע בקשר. אין לי איזושהי עצה מועילה בשבילך. אני חושבת ש"לספר את האמת" זה טוב ויפה, אבל את חוששת שזה יפגע במערכת היחסים שלך, וזה כבר סיפור שונה לחלוטין...

למעלה