אני לא יודע אם זה המקום לשאול, אבל

resputin

New member
מה נסגר עם הצנזורה בתמונה של בואי

שלי
***מחאה***

TwelveEyes

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וויזמיר.. פחחח!!! עכשיו כולנו יודעים למה הוא מסתובב קירח :))))

Lizz

New member
אין לי בעיה להיות היחידה פה שאומרת:

אני אוהבת את שניהם! שניהם מהממים. ג´ון גלובר, מייקל רוזנבאום, נאמי יאמי. לא אכפת לי להיות הבחורה היחידה פה עם טעם טוב. דרך אגב, הרמיוני, בחייו הפרטיים רוזנבאום שעיר יותר מ.. כל שחקן אחר שאני יכולה לחשוב עליו כרגע שמעניין אותי.. ולכן העובדה שהוא צריך לגלח את הראש פעמיים ביום ולהוריד שיער מכל הגוף לפחות בשני סרטים שלו שאני יכולה לזכור כרגע... מסכנון מתוקון.

sarah

New member
בן כמה אתה?

זאת שאלה חשובה.
כי אצלי בהתחלה רק נמשכתי לבנות אבל לא ממש אהבתי אותן (הממ, סליחה בנות
) --- לעיתים זה משהו שבא עם הזמן המשיכה+רגש אל תדאג באעבה, שרה

בערך..

אני התחלתי להאהוב ולהמשך לגברים בערך לפני חצי שנה.. ואני לא זוכר אם רשום בכרטיס שלי, אבל אני בן 11 סך הכל.. וכמוך אני גם נמשך לנשים, משמע אני ביסקסואל, וכן אם אתה שואל את עצמך אני בארון(או יותר נכון: "ארוניסט")...

TwelveEyes

New member
המממ...

א) גיל 8 זה לא בדיוק גיל אפס, אני מתעקשת :) ב) אמנם אתה מחבב בנות... אבל האם אתה נמשך אליהן? האם היית מעוניין לנהל מערכת יחסים רומנטית עם בת? ושים לב, כשאני אומרת מערכת יחסים רומנטית, אני מתכוונת גם לסקס. מההודעה שלך, אני יכולה להגיד שאתה נשמע לי כמו הומו שפשוט עוד לא פגש בחור שהוא נמשך אליו לא רק פיזית אלא גם רגשית. זה די טבעי - גם אצל סטרייטים, ובמיוחד אצל בנים - לא ממש להרגיש משיכה רגשית לאדם אחר עד לשלבים הקצת יותר מתקדמים של גיל ההתבגרות. בכל אופן, אני לא באה להכליל פה, אבל הומואים בד"כ מעדיפים את חברתן של נשים. אני חושבת שהמשיכה שלך אל בנות היא אפלטונית, אבל אישית הייתי מייעצת לך לא להחליט כלום בינתיים. יש סיכוי גבוה מאוד שאתה הומו... אלא אם כן אתה נמשך מינית גם לבנות, ואז אתה בי. אבל אם אתה אומר שעוד מגיל 8 אתה מעדיף גברים, אין לי אלא לפסוק ש-89% שאתה הומו טהור.

למרות שכשחושבים על זה......

את הבנות אני אוהב במובן של רגש ואת הבנים במובן של תשוקה אבל בזמן האחרון התחלתי להימשך מינית לחבר מאוד מאוד טוב שלי ולפעמים בגלל שאנחנו חברים טובים (ויש לנו קשר לא כמו עם הילדים האחרים שאני אוהב) אני מרגיש כאילו אני מחבב אותו ומרגיש כלפיו משהו. אני נמשך אליו גם מבחינה של "אהבה" (כמה שאפשר להגדיר אהבה בגיל 13
)) והתחלתי להימשך אליו גם בצורה המינית בגלל שהוא חתיך
. למרות שיש לו מתחרים לא פחות שווים

TwelveEyes

New member
אתה צוחק עלינו, נכון?

ז"א... אתה מרגיש את כל זה, ואתה עדיין לא בטוח שאתה הומו? נו, באמת :) ברוך הבא לקהילה, ילד :)

טוב........

אני לא יודע עדיין..... אני חושב שעדיף לא לספר לאף אחד עדיין. לא יודע למה. אולי עדיף שאני אמשיך לבהות ולהזיל ריר על המסך שיש בו תמונות של טום וולינג בסתר, ולא ליד מישהו אחר........ נראה לי שעדיף שאני אשכח מכל העניין. אני לא אחשוב אפילו לספר למישהו. תודה לכולכם. נראה לי שהצלחתם להוריד לי אבן מהלב ולהבהיר לי כמה דברים. אל תצפו ממני עכשיו להופיע בפורום, כי אני אוכל לעשות את זה רק כשאני לבד בבית. בקיצור תתייחסו לשרשור הזה כאל שרשור "היי! אני חדש כאן!"

TwelveEyes

New member
*בוהה בתמונה* ../images/Emo99.gif

אף אחד לא אומר שאתה צריך ישר לרוץ ולספר לכולם. קח את הזמן, כלום לא יקרה אם תצא מהארון רק עוד כמה שנים... ואנחנו תמיד כאן בשבילך אם יש לך שאלה, בעיה, או סתם בא לך לדבר. וברוך הבא לפורום
:) *חוזרת לבהות בתמונה*

אפשר לדעת מאיפה התמונה../images/Emo35.gif../images/Emo168.gif

וזה בסדר, קח לעצמך את הזמן שלו אתה זקוק, זה מה שאני עושה עכשיו..

למעלה