חחח וואלה
A A n g e l D u s t New member 20/12/03 #3 כנראה גם אנחנו מצאנו חיים ../images/Emo13.gif מה אתה מציף לי את הפורום ועושה בלגאנים סתם כפרה איטס גוד טו סי יו אגיין. התגעגעתי.
כנראה גם אנחנו מצאנו חיים ../images/Emo13.gif מה אתה מציף לי את הפורום ועושה בלגאנים סתם כפרה איטס גוד טו סי יו אגיין. התגעגעתי.
ש שירנושקה New member 20/12/03 #4 יופי... תגרום לנו לקנא...../images/Emo7.gif סתם! איזה חמוד אתה! אתה זוכר אותנו!!! מצוין שהפסקת לעשן! ומצוין שאתה מאושר! זה הכי חשוב!!! והעיקר שאתה לא מתגעגע לבריטניה!
יופי... תגרום לנו לקנא...../images/Emo7.gif סתם! איזה חמוד אתה! אתה זוכר אותנו!!! מצוין שהפסקת לעשן! ומצוין שאתה מאושר! זה הכי חשוב!!! והעיקר שאתה לא מתגעגע לבריטניה!
D Daniel BoY New member 20/12/03 #5 אתה כל כך מאושר לעזוב את בריטניה?? כי אני אמור לעבור לשם!! איפה בבריטניה גרת?? וכל כך רע שם או שאתה פשוט ציוני לאללה...?
אתה כל כך מאושר לעזוב את בריטניה?? כי אני אמור לעבור לשם!! איפה בבריטניה גרת?? וכל כך רע שם או שאתה פשוט ציוני לאללה...?
K k e r e n l New member 20/12/03 #7 איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ממש שמחה בשבילך... כמה זמן גרת בבריטניה
איזה יופי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני ממש שמחה בשבילך... כמה זמן גרת בבריטניה
F Flying Camel New member 21/12/03 #9 6 שנים בגדול... אבל עזבתי לארץ בכיתה י"א כי נמאס לי מהמקום...אז אני אומר 5 שנים...זה מקל על הכאב
F Flying Camel New member 21/12/03 #10 אני הכי שמח בעולם שעזבתי!!! היה לי אישית שם מאד קשה...תלוי איך אתה לוקח דברים
D Daniel BoY New member 21/12/03 #12 מאיזה בחינה קשה?? אני אמור לעבור לשם בקרוב...אני ביא'. ויש לי עוד שאלה... אנשים בגיל שלי הולכים שמה לדיסקוטקים? כי אני התארחתי בשמלחת בגרמניה, והם לא ממש הולכים....זה יהיה ממש ממש חבל כי אני חולה על מסיבות
מאיזה בחינה קשה?? אני אמור לעבור לשם בקרוב...אני ביא'. ויש לי עוד שאלה... אנשים בגיל שלי הולכים שמה לדיסקוטקים? כי אני התארחתי בשמלחת בגרמניה, והם לא ממש הולכים....זה יהיה ממש ממש חבל כי אני חולה על מסיבות
י ירגזי כחול New member 23/12/03 #43 לא רוצה לדבר בשם אפחד אבל... יכול להיות שהוא פשוט שמח לחזור הביתה ככה זה כשמתגעגעים