אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!

• פותח הנושא sy8
  • פורסם בתאריך

sy8

New member
אני לא יודע מה לעשות... תעזרו לי!!!

אני לא יודע אם להכנס לתחום הזה... לסבא שלי יש טיסן שהוא גם דאון וגם טיסן באחד... אני לא יודע אם זה קשה כל ההטסות והנחיתות וגם ההוצאות לכל התחום הזה... אני בן 15 ולומד קשה מאוד לקראת הבגרויות ואני מפחד שזה יגזול מזמני... סבא שלי מוכן לתת לי את הטיסן + כל הדברי הנחוצים (ויש לו דברים משוכללים) כדי "להעסיק אותי" מה לעשות? האם צריך הרבה כסף במקרה של שיפוצים? זה קשה? כמה זמן צריך להתנסות ממש בתחום הזה? וכו´ וכו´ דרך אגב אני גר מאוד קרוב למנחת בעין שמר...

hifly

New member
ל SY8 בקשר לטיסן דאון

אני יודע בדיוק מה הכוונה לטיסן דאון,האם אתה מתכוון לדאון שיש לו גם מנוע?? בכל מיקרה כדי להתחיל אתה צריך לקנות(או סבא שלך) טיסן כנף עילית הניקרא טיסן "טרינר".טיסן זה קל להטסה והוא מיועד למתחילים.איני יודע בדיוק מה שיש לסבא שלך אבל חוץ מהטיסן צריך גם לקנות מנוע מתאים בגודל 40-46 2פעימות,ועוד שלט 4 או 6 ערוצים.אם כבר יש לכם את המנוע המתאים והשלט אז ההשקעה היא קטנה יחסית.טיסן טרינר עולה בין 500 ל 800 שח(תלוי בתוצרת ובחנות.(המחיר לא כולל שלט 1300-1500שח ולא כולל מנוע 400-600 שח) אחרי שבניתם את הטיסן אתה יכול ללמוד להטיס בעזרת מדריך או בעזרתו של סבא אם הוא יודע להטיס טיסנים אליו. אם כבר אתה גר ליד עין שמר ,סע לשם ביום שישי או שבת ותדבר עם מספר טיסנאים בשטח,שאל שאלות,ואז תיראה אם אתה רוצה להתחיל להתעסק בתחביב זה. בכל מיקרה כנס למדור מאמרים באתר FLY HI (הלינק למטה) ושם יש מספר מאמרים למי שרוצה להתחיל ללמוד. בהצלחה. אמיר www.flyhi.org.il

sy8

New member
אלה החלקים הנלווים עם הטיסן-דאון...

סטרטר שלט-RG 1 ק"מ 2 גבישים שונים ארגז כלים מאובזר וכל מיני דברים קטנים מסביב... הוא אמר לי שזה טיסן שהוא גם דאון כלומר טיסן שהוא מכבה לו את המנוע למעלה ואז הוא דואה...

hifly

New member
טיסן דאון-תגובה

אז זהו בדיוק מה שכתבתי קודם,זהו דאון עם מנוע.מעלים אותו בעזרת המנוע ואז מכבים אותו או והוא דואה ללא מנוע.אגב היום יש דאונים אם מנועים חשמלים שאפשר כל פעם שהדאון יורד למטה אפשר להדליק את המנוע דרך השלט והוא עולה חזרנ למעלה. טוב שיש לו סטרטר וכל מה שנילווה,כדי ללמוד להטיס טיסן מנוע צריך טרינר וכל מה שרשמתי לך בהודעה הקודמת.אבל ישנה אפשרות גם שסבא ילמד אותך על הדאון זה יתן לך מושג כללי על הטסת טיסנים,זה פחות או יותר אותו הדבר ואם זה ימצא חן בעינך תעבור לטיסן טרינר. בהצלחה אמיר

Afik Mazor

New member
הבגרויות בכיתה י´ זה בולשיט...

תזרוק זין לך תטיס טיסנים...

אני בכיתה יוד...../images/Emo11.gif

אני בכיתה יוד ויש רק 2 בגרויות וגם הן בסוף שנה (סוף יוני). אז יאללה תרים ת´תחת ןתתחיל להטיס

למעלה