קווין וסקוטי שמו איזה חאמוד הוא=]
B bar167 New member 25/5/07 #16 פרק מעולה ../images/Emo6.gif איך צחקתי עם כל הקטע הזה עם האיש הזה (לא זוכרת איך קוראים לו..) שאיבדו איתו תבתולים והבית על העץ... וג'סטין והחברה שלו שנפלו מהבית פרק ממש יפה=]]
פרק מעולה ../images/Emo6.gif איך צחקתי עם כל הקטע הזה עם האיש הזה (לא זוכרת איך קוראים לו..) שאיבדו איתו תבתולים והבית על העץ... וג'סטין והחברה שלו שנפלו מהבית פרק ממש יפה=]]
A Aviyush New member 25/5/07 #24 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה היה כ"כ טוב../images/Emo6.gif עם הת'אקר הזה חחחח בטח נראה אותו שם מתישהו ואי וממש בכיתי בקטע עם ג'סטין, שהוא סיפר על המלחמה.. הוא כזה חמוד
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifזה היה כ"כ טוב../images/Emo6.gif עם הת'אקר הזה חחחח בטח נראה אותו שם מתישהו ואי וממש בכיתי בקטע עם ג'סטין, שהוא סיפר על המלחמה.. הוא כזה חמוד
B bar167 New member 25/5/07 #28 ג'סטין../images/Emo99.gif וורן../images/Emo23.gif סקוטי../images/Emo23.gif... אז מה אם וורן וסקוטי הומואים.. הם כאלה בזבוזז!!
ג'סטין../images/Emo99.gif וורן../images/Emo23.gif סקוטי../images/Emo23.gif... אז מה אם וורן וסקוטי הומואים.. הם כאלה בזבוזז!!
B bar167 New member 25/5/07 #29 *קווין לא וורן.. למה אמרתי וורן?!? מי זה וורן?! או שאולי כן.. (אני גרועה בשמות..) מי זה ההומו? קווין או וורן?!?!?!?!
*קווין לא וורן.. למה אמרתי וורן?!? מי זה וורן?! או שאולי כן.. (אני גרועה בשמות..) מי זה ההומו? קווין או וורן?!?!?!?!
ר ראניה15 New member 25/5/07 #22 ידעתי!! ידעתי שהתמונה הזאת ../images/Emo58.gif שייכת לבת של הולי! היה רמז אפי מקדים!! טומי קצת עצבן אותי.. קווין ג'ו
ידעתי!! ידעתי שהתמונה הזאת ../images/Emo58.gif שייכת לבת של הולי! היה רמז אפי מקדים!! טומי קצת עצבן אותי.. קווין ג'ו