התעוררתי ומה ראיתי? התעלפתי שוב..
שלום לכולם, מקרה מוזר קרה לי לפני כארבעה חודשים, ומאז אני מפחד לבצע חלימה, וגם עוד תופעה מוזרה אחת. הנה כל הסיפור על רגל אחת: לילה אחד, לפני כארבעה חודשים, נכנסתי כהרגלי למצב חלימה, תוך כדי חלימה, ניכנסו לי לשדה הראיה שלושה יצורים (אני לא יודע אם אפשר לכנות אותם יצורים) הם נראו כאילו יצאו מחלום בלהות. לא יכולתי להסתכל ישירות עליהם, אך היה ברור מאוד שהם שם. נבהלתי מאוד, ויצאתי ממצב החלימה במהירות שיא. לאחר שנרגעתי, חזרתי לישון ותוך דקה נירדמתי, מהר מאוד התחלתי לחלום על איזה חלום על עולם מוזר, וראה זה פלא, היצורים הופיעו שוב בחלום. תוך חלקיק שניה הייתי ער עד מאוד, וקפצתי בבהלה מן המיטה. בקיצור, כל פעם שנרגעתי וחזרתי לישון, הופיעו היצורים, וכל פעם החלום התרחש בעולם אחר שמעולם לא הייתי בו, או ראיתי כמותו. כך כל הלילה, 11 פעמים. הסיוט נגמר עם עלות השחר, פשוט לא חזרתי לישון, הייתי צריך לקום לעבודה. הייתי סחוט לגמרי, וחסר כל טיפת אנרגיה. למחרת ישנתי כרגיל, והמקרה לא שנה מאז, ומאז לא ניסיתי לבצע חלימה. הסיפור הזה הסתיים עם תופעת לוואי אחת: מאז המקרה, מדי פעם, ללא כל הודעה מראש, אני נכנס למצב חלימה ללא רצוני, זה קורה לי ביום כשאני נח, או בלילה לפני שאני נרדם, בתוך שניה כל הגוף שלי נהיה משותק, ואני מתחיל לראות את הכתם האדום כתום, אני נלחם ומנסה לצאת מהמצב רק בקושי אני מצליח. המצב הזה הוא מבהיל מאוד ובגללו הפסקתי את כל תרגולת החלימה שלי. סוף סיפור: שאלות: 1) מה עושים במקרה כזה? (ואני לא מתכוון להישאר ער 24 שעות) 2) האם מישהו נתקל בתופעה דומה והצליח להתגבר עליה? 3) מישהו רוצה להמליץ לי לנסות להמשיך החלימה? (דרוש נימוק משכנע) תודה מראש לכולם: נוליה.