אני לא כל-כך מבין משהו

נו באמת .לא קראתי עד הסוף!!!

זה ציטוט ממה שנוליה כתב למה ציטוט?(בקשר למה זה ) אני לא מצליחה לחבר את זה לשום דבר. אז נוליה מספר על חלימה שלו אז מה!!

roigr

New member
אינני מבין !

מצד אחד אתה אומר שאפשר לבצע חלימה, ושאם היצורים יגיעו, אפשר להתעלם מהם בנונשלנטיות מבלי לפחד. מצד שני אתה אומר שאם הם רק יבקרו אןתך, אתה תאבד את ההכרה לעשר שנים.

נ ו ל י ה

New member
זה הכל תלוי בכמה אנרגיה יש לך.

אם רמת האנרגיה שלך נמוכה, ואתה נתקל בהם, אתה פשוט מתעלף. ואם רמת האנרגיה של גבוהה, אתה פשוט יכול להתעלם מהם.

רועי יש עוד כמה דברים שאתה לא מבין

תקרא את השרשור עוד פעם עם זה שנוליה אמר לך שהוא עוד לא ראה יצורים אנורגנים ואז את התגובה של הנץ שהיא בעצם ציטוט של נוליה שמספר שהוא ראה יצורים אנרוגנים הרבה פעמים בחלומותיו ואז תשאל את נוליה מה האמת? ותזכור לא להאמין למה שאנשים כותבים פה. ולמה שהם אומרים בעולם. ולקחת בספק הכל וגם את עצמך..

נ ו ל י ה

New member
החלום ופשרו......./images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif ../images/Emo121.gif

זה נכון שכתבתי בתשובתי ל-רועי שלא ראיתי יצורים לא אורגניים, ובנוסף אני גם חתום על ההודעה שהנץ המעופף הביא אותה לתשומת לבכם. עכשיו נשאלת השאלה, איך זה שמצד אחד אני אומר שלא ראיתי יצורים, ומצד אני כותב שכן ראיתי. והנה התשובה: מעולם לא כתבתי בהודעה המקורית (סיפור החלום) שראיתי יצורים לא אורגניים, כתבתי שראיתי יצורים. דעו לכם, שאני בעצמי לא יודע מה ראיתי, ואין לי מושג אם מה שראיתי היה אמיתי או פרי דימיוני הקודח, ואני חושב שאין לי את הכלים המתאימים להגדיר נכונה את מה שקרה באותו הלילה, ואני בטוח שגם לכם אין. בכל אופן, אני שמח שסוף סוף מישהו פה בפורום התייחס להודעה הזאת.

נ ו ל י ה

New member
שירה, עוד משהו קטן..

שימי לב שבהודעה המקורית אני כותב שלא יכולתי להסתכל עליהם באופן ישיר, וגם כתבתי שהם נכנסו אל שדה הראיה שלי. הכוונה שלי הייתה שלא יכולתי להסתכל עליהם ישירות בעיניים שלי, הדמות שלהם פשוט נצרבה במוחי כתחושה, יותר מאשר כראייה, כך שאני באמת לא יודע להגדיר את מה שראיתי. ובנוסף, השאלה שלי לא התיחסה לדמויות שראיתי, אלא למצב שנוצר כתוצאה מראיית הדמויות. עוד משהו נוסף, כל הודעה שאני כותב פה בפורום, עוברת ביקורת נוקבת תחת עינם הפקוחה של כמה מחברי הפורום כאילו אני איזה
. תצאו מזה, כבר כתבתי פה בפורום שצריך לקחת בספק את מה שכותבים פה (כולל את מה שאני כותב).

כותנה

New member
אל חשש ואל פחד

אתה מצוי בתחילת הדרך, וכבר החששות מלוות את דרכך. ספרים בכלל וספריו של קארלוס בפרט, יכולים בהחלט ללוות את החולם או התלמיד. אבל הם אינם תחליף ללימוד אמיתי של המציאות, ולפיתוח היכולות לעומקם תוך תהליך התפתחות אישי. כבר בקריאת ספריו של קאסטנדה בנושא החלימה, ניתן להבין כי יכולת החלימה היא מורכבת. כשלמעשה נוגע קארלוס אך ורק בקצה קצהו של מגוון האפשרויות שמעניקה החלימה לאדם, משום שהיא מורכבת הרבה יותר ומרתקת הרבה יותר. אין צורך לחשוש. אותם יצורים אנ-אורגניים הם למעשה כוחות אנרגטיים, הם אינם "אויב" וקיומם אינו מותנה ברצון האדם. הם מתקיימים משום שיש בהם צורך, והם אינם מהווים כל איום ממשי עליך. כמובן שישנם כללים מסויימים שרצוי לאמץ, וכמובן שהתמונה מורכבת ועמוקה הרבה יותר, אולם לשם כך יש כבר צורך בלימוד רציני בסדנה. חפש מורה טוב שיעשיר אותך, ויכוון אותך אל הדרך הנכונה. יום מופלא.

roigr

New member
תקשיבו רגע, כ-ו-לם

אני לא מבין כלום. כל אחד אומר משהו אחר - מישהו באמת יודע ? או התנסה במפגש עם יצורים אנאורגניים ? זה מסוכן או לא ? אפשר לנסות חלימה או שצריך קודם מורה כדי שהם לא יעשו בי מעשים מגונים ? בלי מורה אפשר גם ? צריך אנרגיה מסויימת ? אם אתקל בהם ו"אתעלף", זה אומר שזה יקרה כל פעם שאני אלך לישון ? (אצל קסטנדה, מאותו רגע בו הם הגיעו, הם לא הפסיקו - הם תמיד היו שם) יש ערך מוסף לחלימה ? (לי זה פשוט נשמע מאוד מושך ומעניין)... כמו שאמרה קליפת השום הנהדרת, גם אני לא מצליח לחבר שום דבר מכם- אז מה אם נוליה מספר על החלימה שלו ?

נ ו ל י ה

New member
די כבר עם כל השאלות....../images/Emo13.gif../images/Emo7.gif../images/Emo12.gif../images/Emo4.gif

את האמת, לאחר שקראתי את אומנות החלימה, עבר לי כל החשק לבצע חלימה, ואחרי כמה זמן הוא חזר. על מנת לבצע חלימה אין אנו זקוקים לתואר באונברסיטה, וגם לא למורים פרטיים. תתחיל עם הידיים, ואחרי שתצליח לראות אותן, יעבור לך הפחד. בקשר לערך המוסף של החלימה, יש ערך מוסף, אך החולמים אינם מבצעים חלימה על מנת להשיג אותו. עליך לבצע חלימה חף מכל מחשבה על רווח כל שהוא. *הלוחם אינו חושב על עשיה, הוא עושה. כל החלטה שלו היא סופית, ואין הוא שואל שאלות מיותרות. אפילו דון חואן לא נתן לקרלוס לדבר על מה שעומד לקרות, אלא רק לאחר מכן.* בהצלחה.

נ ו ל י ה

New member
../images/Emo13.gifההגדרה של צלופח...

צלופח, זהו אחד שמצלצל לטלפון מס' 054-5416160 ומציג את עצמו בתור מישהו אחר על מנת לנסות להוציא נתונים במרמה מאותו אדם.

תשמע בנאדם אתה נפלת בגדול !

אני עוקב פה אחרי הענינים כמה זמן ולא התערבתי בעיקר כי אין פה אקשן. אבל אתה פשוט מסבן פה את החברה. או שתודה שאתה שקרן פתולוגי או שאתה יוקש גרוע. או יוקש מתלמד יותר נכון וזה בסדר. כולם לומדים . אבל לשקר? זה בדיוק ההבדל בין טוהר המילה ויקוש. עכשיו האגו המנופח שלך לא מרשה לך להודות בטעות. היקוש שלך עובד על הגדלת האגו ולא על הקטנתו?!

נ ו ל י ה

New member
חוכמולוג שכמוך, כנס...

אתה אומר שאתה עוקב כבר הרבה זמן אחרי מה שקורה פה בפורום? אתה שקרן! אם באמת היית עוקב, היית יודע שאחת ההודעות האחרונות שלי היו בקשר לזה שאני חלש מאוד ביקוש, ואף ביקשתי עזרה בנושא זה פה בפורום. ב. אם אתה מחפש אקשן, פה זה בטח לא המקום הנכון. ג. מעולם לא הצהרתי שאני שומר על טוהר המילה. ד. בקשר לעינין עם האגו, אף אחד מאיתנו לא חף בענין הזה, לא אני, ובטח שלא אתה. ה. בקשר לסיבון החברה פה, בינתיים הם סיבנו אותי לא רע בכלל, כמה מהם אף צלצלו אלי וניסו להוציא ממני פרטים במרמה. ו. בקשר לסתווניות ולקשב השני: תפסיק להתנשא מעל אנשים אחרים, לא כולם חכמים כמוך. ז. יש טעות אחת שאני מוכן להודות בה: כל השאלות ששאלתי פה בפורום היו מיותרות, רף הציפיות שלי היה גבוה, וחשבתי באמת שפה בפורום יוכלו לעזור לי. טעיתי. תודה על תשומת הלב.

נ ו ל י ה

New member
אם כבר אתה מפריח בלונים, ../images/Emo65.gif

אז הנה עוד בלון אחד לאוסף. היו 3 סינים. יאק, יאק צידרק, ו-יאק צידרק צידרק צידרוני. היו 3 סיניות. ציפה, ציפה דריפה, ו-ציפה דריפה יאם פאמפוני. הם התחתנו: יאק עם ציפה יאק צידרק עם ציפה דריפה יאק צידרק צידרק צידרוני עם ציפה דריפה יאם פאמפוני נולדו להם בנים: ל-יאק עם ציפה, שח ל-יאק צידרק עם ציפה דריפה, שח שחמט ל-יאק צידרק צידרק צידרוני עם ציפה דריפה יאם פאמפוני, שח שחמט שחמוני, מי יכול לומר כמוני ואת כל זה צריך לומר בקצב מהיר.

למעלה