אני לא מאמין שנכנסתי לפה מרוב גועל

MANY MEN

New member
תגובה בראפ (בחרוזים) , תגיבו

אין בכלל על מה להתווכח יאידיוט , אתה לא מבין את כל השיטות , אנחנו על הסירה , ואתה טיפש ובצרה , מה קרה , אין לך כח ושררה , אתה אדם מאוד עלוב , אוהבים את יפתי כי לנו הוא חשוב , מה אתה משאיר הודעה ולא עוקב , בטח אתה נהנה אבל בעצם מתרקב , אם תרצה להפגש לחטוף מכות , אני יכין את החברה חכה כמה דקות , אתה עלום ונמצא מאחורי מסך , נפל לך בורג אז רוץ למוסך , כאן זה קול הקהל , ואתה בלי הצלחה מבולבל , ובמה אתה מנסה להאמין , אמונה תפלה ולכן אני עליך משתין .

MANY MEN

New member
שתוק יאידיוט מה אתה שווה ?

אתה מעריץ של יפתי , אני עובד איתו . . .

S16 זה אני

New member
חחחחח איזה מעריץ איזה בטיח

ואחי, מצידי אתה גם יכול להיות סבתא שלו זה לא ישנה את העובדה שאתה עוד אפס שמנסה להיות ראפר ואם אתה שואל מה אני שווה, חכה עוד שבוע עד לסינגל החדש ואז תאכל תל'ב, אדיוט אתה לא יודע כנראה מי אני

Casper Girl

New member
s16 עם דיבור כזה אני לא אתפלא

שלא יעריכו אותך... דיבור זול ומגעיל. אם אתה רוצה שאנשים יאהבו אותך בתור בן אדם ולא לפי היצירות שלך (בעצם גם לפי היצירות שלך) תדע להתנהג עם אחרים גם אם זה מעבר למסך. אל תתנשא מעל """""""פשוטי העם"""""""

Casper Girl

New member
זה שאתה עובד איתו עושה אותך יותר טוב?

אני לא באה נגדך, אבל ההתנשאות שאמרת את זה פשוט מבחילה. אז מה אם אתה עובד איתו? זה עושה אותך יותר טוב מכל בן אדם אחר??? יפתי הוא בן אדם כמוני וכמוך, יש לו כישרון גדול והוא מביע את זה בצורה הכי טובה שהוא יכול, אבל מפה ועד להתנשאות שלך על אנשים אחרים???

S16 זה אני

New member
את אל תשחקי אותה אלוהים

אני ידבר איך שבא לי, וככה אני בנאדם ישיר, ואם מישהו עושה משהו חרא אני בא ואומר לו, תבין זה חרא, שלא יאכל סרטים אני מדבר אחלה ואם למישהו לא מתאים הוא יודע איפה זה נמצא ומה הוא יכול לעשות איתו ודרך אגב וולקאם בק שחר

Casper Girl

New member
מה קשור אלוהים???

יש דרך להגיד את הדעות- זה נקרא טאקט... שמעת על זה פעם??

אשמח אם לא תריבו...

אני לא בעד סילוקים מפה... ולא אעשה את זה..ואל תאלצו אותי לעשות את זה... בבקשה לדבר כמו שצריך... זה פורום... למעלה יש חוקים אם שכחתם...כנסו לטאגליינס

Casper Girl

New member
לא רבנו (אני לפחות)

רק הבעתי את דעתי באיך שהם דיברו אחד לשני, ושאחד חושב שהוא יותר טוב מהשני בגלל שהוא עובד עם- או עומד להיות- כל אחד הוא בן אדם לא משנה אם הוא ידוע בציבור או לא. פשוט ההתנשאות לא הייתה במקום.

לא נכון את שיחקת אותה אלוקים ו..

התנשאת עליהם. חחחח. לא הבנתי מה הקשר שהפכו אותך לאלוקים. אבל מצחיק הרעיון. רק תיזהרי שלא יעשו עליך ראפ.. (אני לא היתי דואג מהראפ כי זה היה יוצא לא ברור בכלל. כמו נאום של אולמרט שניצחנו את החיזבאלה. שזה לא ברור אבל שיהיה)

Casper Girl

New member
חחחחחחחח טוב קטשופ :)

לא מפחיד אותי הראפ, אני אומרת דעות שלי מי שלא מקובל עליו שיבושם לו.

כתבתי את זה לשחר(S16) ול- many men

אני רק אומרת שאסור לקלל פה... לסלק אני לא מסלקת כל כך מהר..ובטח לא כאלו שאני אוהבת.. אז...להתנהג בהתאם בבקשה כולם...

למעלה