אני לא מאמינה!! כנסו כנסו

אני לא מאמינה!! כנסו כנסו

אתיייי, איפה את????? הרגע קיבלתי מייל מלין שוורצברג שהיא אחת האומניות הכי מדהימות שאני מכירה בחימר פולימרי שכתבה לי שהיא שמעה דברים מדהימים מדונה קאטו ושהיא תשמח לבוא להעביר כאן סדנאות... אתם קולטים מה קורה פה? הפכנו לאימפריה... שיואו איזו בשורה זו ...

התעלפות טוטאלית נרשמת במחוזותיינו

רגע, מה... לא תמיד היינו אימפריה?

אתי רז

New member
אני דווקא כן מאמינה....../images/Emo57.gif

כרגע ניכנסתי למחשב (אחרי שכל היום תפוז לא איפשר לי להיכנס)ובאמת משמח לקרוא מה שקורה לקהילת הפימואיסטיות שלנו בארץ. מעבר לאגו המנופח יש מציאות קצת יותר מסובכת. מכיון שנירתמתי למשימה הזו של להביא אומנים ארצה, אין לי בעיה להביא את כל מי שרוצה. אבל....בנות....זה עולה המון כסף. יש ביננו הרבה שלא יכולות להרשות לעצמן יותר משתי סדנאות בשנה וככה גם אני מתכוננת לעשות. כדי להבטיח שלא אפסיד כספים מכיסי האישי אני חייבת ללחוץ מאד על האומן שמגיע ולהעמיד לו תנאים די קשים כדי להוריד מאיתנו עלות גבוהה. אני עושה כל מה שביכולתי שעלותה של סדנה לא תעלה על 400 ש' וזה לא פשוט. כדי להשיג מטרות אלו אני חייבת מינימום של 80 בנות - תלמידות לכל אומן אורח. אם יהיה ביקוש שיצדיק זאת, אביא את לין ארצה מתי שרק תוכל. לפיכך, יש לי איזה רעיון....אולי מישהי מוכנה קצת לעזור לי, הגב נישבר לי מול כל כך הרבה שעות מחשב, ולגבש רשימת מעוניינות בסדנה עם לין. רק תיקחו בחשבון שסיכמתי עם שרה שרייבר על המחצית השניה של מאי ואינני רוצה בשום פנים ואופן לבטל. למה???? איזה שם יצא לנו??? הלך עלינו. הקיצר??? מה שתירצו ככה יהיה. רק תגידו. בידידות כי רבה....אתי.

חושבת שאתי צודקת ויש להתחשב שבל נגזים בכמות הסדנאות לשנה. . .ולהתחשב במי שלא יכולות . . . היות ושרה שרייבר מגיעה בחודש מאי ,ובנובמר מגיעים הזוג קורמייר (אם לא טועה בכתיבה) ואחר שוב במאי חוזרת דונה קאטו . . .הווה אומר שכל חצי שנה יש לנו סדנא ברמה עולמית . . .אז מסכימה עם אתי ששתי סדנאות בשנה , מכובד ביותר. . .ובל נשכח שיש בנות שמשתתפות גם בסדנאות בארץ. . .

אתי, כל הכבוד על ייבוא האומנים,

כנראה שהאירוח של דונה קאטו היה כ"כ מוצלח שכולם רוצים גם. בקצב הזה הם יצטרכו לשלם לך כדי לבוא. אני לא מבינה בעניני תקציבים, אבל אם אומן מציע לבוא האם הוא לא מממן את ההגעה ? הרי כל ארגון הסדנאות נעשה על ידי מישהו אחר. בכל אופן אני חושבת ששתי סדנאות ברמה כזאת בשנה הם די והותר, (הלוואי שאני אצליח להגיע לאחת בשנה...) שוב כל הכבוד. הדס

אתי רז

New member
הדס...אז ככה...

האומנים מוכנים לשלם את הטיסה בעצמם אבל אז מחיר הסדנה עולה....המון !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא כדאי לנו. ככה אני משכנעת אותם, לוחצת ולוחצת....שהם מקבלים המון צ'ופרים ממני מחוץ לסדנה ואז הם מוכנים להוריד את מחיר הסדנה עצמה ולנו זה יוצא יותר בזול. מוטי ואני עשינו כבר את כל החישובים האפשריים ומצאנו שזו הדרך הטובה והזולה ביותר.

hoch

New member
שיואו שיואו איזה כיף. שמענו יוצא

למרחוק. קבעת אתה כבר?.....

תומסקה

New member
בשורה הכי טובהה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif

איזה מזל שעשינו על דונה רושם טוב... ואני בדיוק התחלתי לתהוה מה אני אעשה אם הסדנא של שרה שרייבר שיתאים לי ללכת אליה תיפול בדיוק כשיש בגרות...
(יש בגרות במאי
)

זה האתר שלה......../images/Emo13.gif

תבינו למה נעמה ואני מתלהבות כל-כך
היא אחת מהאומניות הכי אהובות עלינו

בטח שאני מכירה אותה!! היא מדהימהההה

עכשיו אני מבינה את גודל ההתרגשות!!! איזה כייףףףףף!!

hoch

New member
דחוף, דחוף תקבעו אתה מועד. נתקעתי

מול המחשב במשרד. לא מצליחה ללכת הביתה

למעלה