אני לא מאמינה!! כנסו כנסו

|גביע לכולנו . . . נפלא -נהדר . . ../images/Emo47.gif לאתי רז המקסימה שחשפה אותנו לאומנים מפורסמים והיא החלה לגלגל בשבילנו את כדור השלג. . . חיבוק ותודה לך אתי . . .

ניצנץ1

New member
אם אנחנו אימפריה- אז נעמה ואתי

הן האימפרטריות שלנו... יש גם כמה שרות באימפריה.. והרבה נתינים גאים.. אני בכל מקרה כבר נרשמתי. לכל סדנה של חו"ל, בכל מקום בארץ ובכל מחיר.. לא מפסידים דברים כאלה , זה פעם בחיים.. טוב, נו, אולי פעמיים- שלוש..

hanit3

New member
מסכימה איתך חוויות כאלה לוקחים ולא

מחכים לקבל

תמי שבט

New member
|כסףאין לי אויר. אני מתעלפת (ובעלי

יתעלף עוד יותר כשישמע כמה כסף אני הולכת להוציא על סדנאות השנה...)

פינקי 1

New member
איזה כיף לנו כל פעם שאני רואה את

האתרים של כל המלכות של הפימו בעולם וגם בארץ כן כן גם באתר שלנו יש כמה מלכות ,אני ישר חושבת שאם הייתי מצליחה לעשות את כל מה שהן עושות פשוט הייתי עושה חגיגה וטוב שאנחנו על המפה ולא סתם מפה אלא המפה העולמית ,מקווה שהפעם גם אני אוכל להשתתף באחת הסדנאות וזו באמת בשורה משמחת

../images/Emo45.gif הספקתי לראות רק את התליונים

ונפעמתי. ודאי כדאי להביאה ארצה. אני בכל אופן נרשמת בע"ה. אתי, תודה על יוזמותייך וכל השקעת העבודה בארגון הלוגיסטי. ולך נעמה תודה על מעורבותך. ד"ש לדונה קאטו

ksnir

New member
נהדר, נהדר, נהדר! כל הכבוד לקיסריות

האימפריה, אתי ונעמה!

מה לא נעשה בשבילן?! אם צריך

גם נשבור את תוכניות החיסכון וקרן ההשתלמות הקרובה!
רק שיבואו!

אתי רז

New member
טוב, בנות...ועכשיו להירגע בבקשה....

כבר לילה, מאוחר, אני מתה מעייפות. מחר...יום חדש....אשקול את הנושא ואראה מה עושים עם זה. ועד אז...ללילה טוב מיקנעם.

כמה שנהנתי בסדנא של דונה קאטו,

לשבת מולה ולראות באמיתי איך היא עובדת... שווה כל שקל, ואני נסעתי מהמושב שלי ליד ערד עד לנתניה בשביל זה... גם אני בטוח נרשמת לסדנא הבאה, עם איזה אומן שלא יהיה!!!

TaniaP

New member
I've read twice your post to be

sure that I understood well (my Hebrew, you know.....) I'm sooooo happy for this opportunity. Thanks a lot Naama and Eti and don't forget, the banks will be happy to give us more loans for such a good purpose

למעלה