אני לא מאמינה שאני כותבת את זה...

מצב
הנושא נעול.
קולולולולולו ../images/Emo65.gif

שוב תודה לכולכן, ועדכון

הבטא הכפילה! מ394 עלתה ל914, זה אפילו יותר מהכפלה! אני כמובן אמשיך לבקר כאן בפורום שהפך לבית, אבל נראה לי שאני כבר מתחילה לפזול לכוון פורום הריון אחרי טיפולים... ואולי אפילו תאומים ושלישיות
אבל את זה נדע רק לאחר הUS. תודה רבה רבה על כל האיחולים החמים, ממש כיף! רחל
קולולולולולו

איזה חדשות נפלאות על הבוקר!!!!! אז הנה אנחנו עושות
על מוקפאים מסבב א'
על הצלחה במכה הראשונה ו-
על הצלחה למרות פעילות מלאה+ אחרי ההחזרה מזל טוב רחל יקרה! שיהיה הריון קל יותר מהקודם, שיהיה ארוך, עגול ומשעמם! וכמובן נשמח אם תמשיכי לבקר כאן ותחלקי עמנו את הידע הנרחב והנסיון הרב (שלשמחתנו לא התעשרו הפעם בהרבה) וממילותיך החכמות והחמות.

אםל2

New member
מזל טוב ענק!!!!../images/Emo49.gif

שוב תודה לכולכן, ועדכון

הבטא הכפילה! מ394 עלתה ל914, זה אפילו יותר מהכפלה! אני כמובן אמשיך לבקר כאן בפורום שהפך לבית, אבל נראה לי שאני כבר מתחילה לפזול לכוון פורום הריון אחרי טיפולים... ואולי אפילו תאומים ושלישיות
מזל טוב ענק!!!!

עשית זאת, רחל!!! נורא שמחה בשבילך, והפעם מאחלת לך מזל טוב ענק!!!! מאחלת לך הריון קל, כיפי, נטול דאגות, ארוך ומשעמם, ולמרות שאנחנו מעבירות אותך כלאחר כבוד לפורום הריון אחרי טיפולים, נשמח אם תמשיכי לעדכן גם אותנו.

רחל5

New member
בריצה מפורום פוריות...

שוב תודה לכולכן, ועדכון

בריצה מפורום פוריות...
שם התעדכנתי בקורות הימים האחרונים וראיתי ש... אוללה! את בהריון! שיהיה נפלא ובריא וארוך ובסופו יתווסף למשפחה שלכם אח או אחות לענבל!

לימי5

New member
אני מאושרת בשבילך ושימי לב עשינו

שוב תודה לכולכן, ועדכון

אני מאושרת בשבילך ושימי לב עשינו
זאת ביחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה המשך קל ותקין

מזל טוב רחל

אני לא מאמינה שאני כותבת את זה...
קיבלתי בטא 394 אני עוד לא מעכלת. היא שאלה אותי איזה יום זה , אמרתי לה יום 12 אחרי ההחזרה... זה ממש גבוה! נראה לי מתבשלים לי כמה בבטן. יו, אני לא מאמינה!!! חוץ מבעלי וחברה בעבודה אתן הראשונות שאני מודיעה. שאר העולם לא יודע בכלל על הטיפול. בינתיים אני צריכה להמשיך בתמיכה ולבוא לבדיקה נוספת ביום שישי. שאני לא מאמינה כבר אמרתי???!!! רחל
מזל טוב רחל
התוצאות מרשימות מקווה בשבילך שיהיה הריון קל לתשעת החודשים בהצלחה בהמשך

מצב
הנושא נעול.
למעלה