אני לא מאמינה!
חשוב!

T noki

New member
קלואיד זו נטיה של העור שלך לפתח

צלקות כמו שתיארת, ולא צלקת קטנה ועדינה. אין מה לעשות - נולדת עם זה... מה שתיארת מאד אופייני, ובאמת לפעמים גם לאחר ניתוח רקמת הצלקת חוזרת. והזיג זג שתיארת ככל הנראה נעשה בכווכנה - בד"כ זו שיטה של רופאים פלסטיים באמת לחבר בצורה הכי טובה את שני החלקים לאחר שחותכים ומוציאים את רקמת הצלקת הבולטת. מטרת הזיג-זג לקבל צלקת יותר קטנה, ובלעדיו הצלקת היתה הרבה יותר ארוכה.

איזה מזל שאת פה ../images/Emo13.gif

בשביל לפרשן לנו את המינוחים הרפואיים וההגיון שמאחורי ההחלטות הרפואיות (וכמה חבל שקשה לקבל אותם בזמן אמת
).

T noki

New member
בד"כ אני מנסה להסביר את זה גם בזמן

אמת למטופלים שלי, גם כשאין ממש זמן. לפעמים מספיקים 2 משפטים, רוב האנשים לא רוצים הרצאה שלמה, אלא להבין את ההגיון מאחורי ההחלטות הרפואיות, בדיוק כמו שכתבת. לצערי, ואני לא מצדיקה את זה, הרבה פעמים נכנסים לשגרה ולחוצים מאד בזמן ולא מסבירים למטופל דברים פשוטים כל כך. מצד שני, אני הרבה פעמים רואה שעושים לרופאים עוול, גם פה בפורום. למשל, ההודעות הכואבות של הורים שנאלצו להגיע עם ילדם לחדר המיון, תמיד נשמעות לי כאילו חושבים שהרופאים מתעללים בכוונה בתינוק או נהנים מזה. ברור לי שלהורים זה מאד קשה, גם כשלעודדי שלי עשו בדיקת דם אני כמעט בכיתי איתו, אבל כמעט תמיד לבדיקות יש הצדקה וסיבה, ותאמינו לי שאף רופא לא נהנה לדקור תינוק קטן כמה פעמים כשהוא צורח. תחשבו פעם מה זה להיות מהצד השני , המטפל, זה שצריך לקחת את הבדיקות מהקטנטנים האלה, להתמודד עם הקושי של ההורים... גם זה קשה. בקיצור, רק שנהיה בריאים כולנו!

פשושולה

New member
מתוקה שלי, אני כל כך מצטערת שזה

מה שנמצא... אני מקווה שאולי המומחה יוכל לתת דעה נוספת, לפיתרון בלי ניתוח. ואפילו אם כן אני בטוחה שההחלמה תהיה הרבה יותר זריזה מאשר אחרי הלידה. תחזיקי מעמד ותעדכני.

גלשני

New member
דומה למה שעברתי ../images/Emo5.gif

רק שאני ניגשתי אל הרופא 6 שבועות אחרי הלידה בבכי שאני לא יכולה עוד לשאת את הכאבים במקום הפצוע. הוא בדק ומצא שהתפירה לא בוצעה טוב ועברתי ניתוחון קטן לתיקון. אכן באסה- כל הכאב הזה בלי מתנה בסופו....

למעלה