שתפול על מסעדה לא בסדר מאשר בסדר. הרי כל כמה זמן עושים כתבה חדשה ורוב המסעדות לא לומדות לקח. כנראה שככה זה. בשביל השכר הממוצע בתחום זו רמת ההשקעה של כל בנאדם שיעבוד שם. לבשל בקבלנות זה לא כמו לבשל בבית. בבית אפשר לדאוג ולבשל באמת מהלב. בחוץ זה בקבלנות. ככה זה. יש אנשים שאומרים סבבה שככה זה אבל אני לא אוכל חרא. ויש כאלו שמשלימים עם המצב ואוכלים חרא תרתי משמע.
במקומות כל פלאפל וסביח בד"כ עושים לך את המנה מול העיניים ויש לך איזשוהי שליטה על מה שמתרחש, במסעדות החום של המנות הורס את מרבית החיידקים, ובמזון המהיר- שם סופגים כמו שצריך
בדקו את המנות לאחר החימום... ומה זה משנה אם עושים לך את זה מול העיניים אם הכלים מטונפים? (זה שהם נראים נקיים לא אומר שהם נקיים). איך שאנשים מנסים להצדיק אכילת חרא
חרא זה דבר טבעי שיוצא מכל בני האדם, אותו הדבר לגבי כל ״יציאה״ שלנו. בתרבות שגודלנו עליה זה נקרא איכס, אבל יש אנשים שחיים בתוך זה, ולבריאות יש הרבה פנים. אז יש במזון שקונים בחוץ חיידקים שמוגדרים מזיקים מבחינת בריאותית, אז יש. אז זה אומר שכולנו נהיה חולים מזה? שטויות.