אני לא מבין למה התנתקות.

אני לא מבין למה התנתקות.

ההתנתקות לא תועיל לאף אחד חוץ מלשרון ולעוד קומץ מליונרים. לצד הישראלי- היא תביא עוד פיגועים כי אירגוני הטרור ירגישו שהם ניצחו. למרות שבאמת ההתנתקות זה רע להם. לצד הפלסטיני- ההתנתקות נועדה כדי לחזק את גושי ההתנחלויות שהם: גוש אדומים, גוש אריאל,גוש קרית ספר, גוש בקעת הירדן ועוד כמה גושי התנחלויות שמעמדם יתחזק לאחר ההתנתקות. וזה מוצהר, זה לא מוסתר. הוספתי הצעת חוק מהכנסת השש - עשרה שמסבירה את זה.

מה טוב?

מה טוב ביותר פיגועים בתוך הקו הירוק? מה טוב בחיזוק הכיבוש וגזילת עוד אדמות?

AGENT SHESH

New member
ומה הבעיה בחיזוק גושי ההתנחלויות?

הגושים האלה גדולים, לא כאלה שאפשר לפנות, אז לפחות שיהיו חזקים.

מה זה לא כאלה שאפשר לפנות?

כובשים עם, בונים בשטחו ערים ואז מחזקים אותם בתירוץ של: "במילא לא נפנה אותן". זה שלא יפנו את מודיעין עלית זה מוסרי? זה שלא יפנו נותן הצדקה לבנות שם עוד בתים ל300000 מתנחלים טריים שצפויים להגיע לשם, על 2300 דונם שגזולים מכפר בילעין הסמוך?? זה נותן איזושהי הצדקה?

תת מוגע

New member
זה כמו להגיד

להאכיל את המפלצות שהורסות לך את הכפר [הייתי יכולה לבחור דימוי פחות טיפשי. שיהיה] כי הן גדולות, ועדיף שיהיו דולות וחזקות.

AGENT SHESH

New member
הרשה לי לגחך,

אין מקום להשוואה בין התנחלויות למפלצת שפוגעת. ההתנחלויות, בין אם תודה או תתכחש - הם גדר ההפרדה האמיתית בין ערי ישראל למחבלים הפלסטיניים.

oh-da

New member
גדר הפרדה כל כך מצויינת

עד שצה"ל צריך להכנס לערי הפלשתיניות על מנת להגן עליהן.

hilasapir

New member
זה לא הכול....

עם מפנים את גוש קטיף אז גם את הגולן...ו השומרון כי יבוא אלינו הירדנים והסורים ויגידו למה רק להם ועם לא נתיחס העולם יתיחס..... וגוש קטיף זה המקום הכי אסטרטגי כדאי להגן על ישראל!!!! וגם אריאל שרון מתפנה בגלל הסיבות הבאות ולא בגלל כסף: -השמאלנים או הלא ציונים מאימים שאם הוא לא יתפנה הם יכניסו אותו לכלא בגלל כול הפרשיות שאפשר לטבוע אותו עליהם.... -שרון הוא מנהיג ימני לכן הימין מפחד להדיח אותו..... בקיצור: שרון ההתנתקות לא תציל אותך מהכלא!

hilasapir

New member
בבקשה בלי להעליב....והינה...

אם מפנים את גוש קטיף אז גם את הגולן...והשומרון. גוש קטיף זה המקום הכי אסטרטגי במדינת ישראל חבל להפסיד אותו. אריאל שרון רוצה להתפנות בגלל : שמאלנים או הלא ציונים מאימים שאם הוא לא יתפנה הם יכניסו אותו לכלא. והימנים מפחדים להכניס אותו לכלא כי הוא מנהיג ימני.

hilasapir

New member
את מה מהנ"ל....

את זה ש אריאל שרון רוצה להתפנות בגלל : שמאלנים או הלא ציונים מאימים שאם הוא לא יתפנה הם יכניסו אותו לכלא. והימנים מפחדים להכניס אותו לכלא כי הוא מנהיג ימני. תקרא או תראה סירטונים של מה שהוא אמר מתי שרצו לפנות את הגולן (אני יכולה לשלוח לך) את זה ש אם מפנים את גוש קטיף אז גם את הגולן...והשומרון. כי יגידו שזה לא פייר שנותנים רק לפלסטינים אפליות לחץ חברתי והלכנו.... את זה ש גוש קטיף זה המקום הכי אסטרטגי במדינת ישראל חבל להפסיד אותו. אני יכולה להסביר לך בפרטי כי זה הסבר יותר ארוך....

Nimst

New member
hilasapir,

שמאלנים אינה מילה נרדפת ל"לא ציונים". תזכור את זה כשאתה מנסח את הודעותייך הבאות. מתי השמאלנים איימו על שרון שהם יכניסו אותו לכלא? ובאיזה כוח בדיוק, בהתחשב במספר המנד"טים של השמאל לעומת הימין?

Nimst

New member
השמאלנים והאנטי-ציונים התאחדו?

הקימו אגודה? ועכשיו האגודה הזו מאיימת לשים את שרון בכלא? זה מגוחך ופרנואידי כמעט כמו פרוטוקול זקני ציון.

hilasapir

New member
יש להם דעה משותפת לגבי ההתנתקות

אבל מטרה שונה אז מה אכפת להם????

hilasapir

New member
הם מאימים שהם ישימו אותו בכלא

אם הוא לא מתנתק אבל ברור שאחרי שהם ינצלו אותו לטובת ההתנתקות הם יחזירו אותו לכלא.....

Nimst

New member
ושוב - מי זה "הם"?

איזה גוף בא ואיים על שרון? העבודה? מר"צ? מי?

למעלה