אני לא מבין למה זה קורה לי ?

אני לא מבין למה זה קורה לי ?../images/Emo7.gif

כמה שאני לא מנסה להיות חיובי, ואני אדם חיובי. אני פועל עפ"י הסוד, אני עושה מה שאני יכול, ואני לא מקבל אהבה - למה?! אני כבר לא מבין, מה לעזעזל עשיתי שאני לא הגשמתי עדיין פגישה וזוגיות עם נפש תאומה שלי ? למה דברים מתעכבים ככה אצלי ? אני אולי אומר דברים לא הכי טובים עכשיו, אבל כמה שלא אמרתי ההפך - וכלום! היום אפילו מצאתי באתר וואלה "פתיחת קלפי טארוט", ולחצתי על שאלה שאני רוצה "האם צפויה זוגיות בקרוב"? ואני לא מאמין, אני פשוט לא מאמין שהקלף יצא אצלי פעמיים - פעמיים!!!!!!!!!!!! ומה שהכי מצער אותי, זה שהקלף חיובי, אבל תראו מה כתוב בו
אנשים יקרים, אני מרגיש את עצמי גרוע מפעם לפעם - וכל פעם זה אף קשה יותר - זה מוחק אותי, וגומר אותי. אני לא מסוגל לחיות בבדידות הזו כל כך הרבה שנים, ומצד שני אני מאוד מופנם, אני מרבה להיות עם עצמי...לבד. אני לא סופר את הימים, אני לא מתרגש מהגיל, לא איכפת לי שמישהו לא אוהב אותי ושאני לא חתיך עלי אדמות - לא מפריע לי! אני למדתי לאהוב את עצמי בדיוק כפי שאני - אין לי בעיות עם מי שאני, ומה שאני! אני כל-כך עבדתי על מחשבות חיוביות, וכל-כך אני רוצה ומאחל לעצמי - מי רק מאחל לעצמו אהבה כמוני.............. ולאט לאט אני מרגיש שכל-כך רע לי - כל פעם משהו בא כדי להזכיר לי עד כמה שאני לבד ומתוסכל - ובעיקר זה אני!

המשך

אני מרגיש שאני לאט לאט יוצא מדעתי, אני מאוד מתוסכל, אני מאוד לבד. אני לא יודע איפה לצאת לחפש - כבר חיפשתי בכל מקום -אני תמיד הולך למקומות בתקווה הזו - למצוא, להיתקל "במקרה" - משהו. אני לא מבין איך כוח המשיכה משחק את המשחק שלו, ואיך אני הגעתי למצב הזה - אני לא מרגיש שמשהו בא. אני לפעמים מגיע למצבי ייאוש כל-כך קשים של בכי, כעס ולחץ, שפתאום עולה לי הלחץ דם, ואני מרגיש כאילו אני מרחף (וזה קורה מעלייה מאוד גבוהה של לחץ והתרגשות)... דומה מושך דומה - איפה המשפט הזה פעל אי פעם? איפה הדומה שלי? איפה הדבר שאני מבקש ורוצה לעצמי? איפה ?!!! חברים, אני לא בא לאף אחד פה בטענות, אף אחד לא אשם, אני פשוט לא יודע כבר מה לעשות עם עצמי - אני לאט לאט מאבד את זה...אני באמת על סף כעוס גדול. אומרים שהחיים כמו אופניים: כשיותר מדי קל - אז אנחנו בירידה. אני לא תופס את זה במציאות שלי...הירידה שלי מאוד כואבת, היא לא קלה בכלל...היא סוחטת אותי...היא עושה אותי אומלל... ואני לא יודע מאיפה אני אמשיך מכאן, מה אני עלול למצוא או לעשות, אני לפעמים חושש לעשות לעצמי משהו...באמת, ואני לא אדם כזה... אני פשוט באופן מוחלט הגעתי למצב של ריקנות בנשמה - ואהבה תמיד הייתה רצון גדול שסחף איתו המון תקווה ואמונה. אני מריגש שאין לי מה לתרום מעצמי יותר, אני ריק. אני משתדל תמיד לעזור לסביבה שלי, ותמיד לחזק את האחרים, וגם את עצמי באותה מידה, אבל כמה שיותר המציאות שלי לא מביאה לי אושר, אושר חי וממשי, זוגיות ואהבה כמו שאני רוצה ומאחל לעצמי - אני מרגיש שאני מתרוקן מהכל... אהבה צריכה למלא את הלב שלי - לגרום לי להרגיש את האושר הזה....איפה היא ? איפה איפה?

אני לא מבין - מה הבעיה בקלף הזה שקיבלת?

"הסיכוי חיובי. הכל תלוי ביכולת הביצוע שלך, לנהוג בטקט, ולבצע ולצאת ולא רק לדבר." למה הקלף הזה מייאש אותך? יכול להיות שכאן, בדיוק, טמונה הבעיה. האם אתה מפקפק ביכולת שלך להשיג את מבוקשך? או שאתה מפחד, מסיבה כלשהי "לבצע ולצאת" ולא רק לדבר? הכל תלוי בך. זה, בעצם, מה שכתוב בקלף ההוא שקיבלת. ואם האמירה של "הכל תלוי בך" מדכאת אותך, אז זה אומר שאתה לא מספיק מאמין בעצמך ו/או לא מספיק רוצה לפעול. אז מה פלא שלא קיבלת את מה שרצית?

גור הררי, כאן באמת טמונה הבעיה

אני לא מפחד, ולא מפקפק ביכולת להשיג - אני לא יודע כבר איך לפעול, מה לעשות ולאן לצאת? אני יוצא מדי פעם, אני נרשמתי למקומות, צירפתי פרטים באינטרנט, אני עושה מה שאני יכול..!!!!!!! אני לא יודע לאיזה גג לעלות ולצעוק שאני רוצה, ומה אני רוצה ומחפש.. אתה מבין? אם יש דברים חזקים אצלי, אז אמונה, כבוד עצמי ויכולת רצון ודמיון בחתי מוגבל - זה אני! אני להפך, יודע שמגיע לי! אני יודע שאני נועדתי לאהבו, לא סתם אני מרגיש כל-כך ריק ללא אהבה בכל השנים האלה. מה אני יכול לעשות עוד? במה המבחן שלי עומד מצד היקום? אני כבר הייתי בכל סיטואציה אפשרית: מחשבות חיוביות, מנטרות, חזון, מוסיקה טובה - והכל עשיתי מאהבה והנאה אמיתית!!! אני תמיד חולק את הלימוד שלי (מהסוד) עם אנשים אחרים, ומחדיר בהם המון שמחה ורצון לדברים. ואני יכול אולי להבין את האנשים שלא באים ל"סוד" באמונה מוחלטת, כי למשל אני, לא הגשמתי רצון/חלום כל-כך טהור שלי לאהוב! אני לא הגשמתי את זה, ואפילו לא הגשמתי לפתוח מערכות יחסים, לפחות להיות בהם מדי פעם - שום כלום! לאן עוד לצאת? מה עוד לעשות? אני אמור להקשיב ללב, אבל מרוב כל ה"הצלחות" שלי עד היום, אני כבר לא מרגיש שאני באמת יכול להרגיש את ההשראה שבאה מהלב...הכל כאילו מאוד יבש.. ואני שואל: למה? למה מבחור שעד לפני כמה שנים היה מצליח בלימודים, בעשייה ובשאיפה, אני החלטתי (בעקבות הסוד) לבקש בקשה אחת - אחת בלבד! ביקשתי למצוא זוגיות ואהבה אמיתית! לא ביקשתי שום דבר אחר...לא ביקשתי מיליונים, לא ביקשתי ציוני 100 במבחנים, לא ביקשתי יותר מזה.. ביקשתי רק אהבה - אושר הנפש המתאימה לי! מה עשיתי לא נכון ? ולמה כל-כך הרבה זמן אני מחכה? למה?

קודם כל, זה לא חכם לבקש רק בקשה אחת.

חבל להטיל את כל יהבך על יעד אחד ויחיד, כשאין לך בעצם שליטה על כמה זמן ייקח לך להגשים אותו. ואם זה ייקח 10 שנים, מה תעשה? תבלה את 10 השנים הבאות במרה שחורה? תן לזמן לעשות את שלו, ובינתיים תחתור גם ליעדים אחרים. אין שום סיבה לשים את כל החיים שלך ב"סטופ" רק בגלל שיעד אחד חומק ממך. ודווקא הבעיה של "לא יודע איך לפעול" זו בעיה קלה יחסית. אתה פשוט צריך ללמוד איך לעשות זאת. אולי אם תספר לנו מה אתה עושה כרגע, נוכל להגיד לך מה אתה עושה לא נכון.

אולי לא חכם, אולי כן, מי יודע...

פעם הייתי בחור עם שאיפה בחיים. אני לקחתי קורסים מסויימים, אני עבדתי בעבודות, הייתי מבלה במקומות ומחפש את עצמי - איפה לגרום להצלחה שם. והגיע אליי הסרט "הסוד", שאמר: "תבקש, ומשאלתך תהיה לי לפקודה". התחלתי להיות ממוקד בחלום גדול (שפתאום הרגיש מאוד נגיש בעקבות מה ששמעתי וראית), והתחלתי ליישם. התחלתי לקרוא ספרים, לאמן את עצמי. לעשות מה שאני יכול בשביל הצלחה - כמו שאני יודע לעשות הצלחות, ללא מאמצים אפילו. הכל בכיייף..!!!! הרגשתי המון למען המטרה שלי, הדפסתי תמונות, כתבתי לוח חזון, הלכתי סתם ברחובות, נסעתי למקומות כדי להיות בסביבת אנשים. ואחרי כל הזמן הזה, אני רציתי לחזור לעשות, אבל כבר אין לי חשק...אני מרגיש שאין לי אושר בחיים. כן, אני מאוד מודה על מה שיש, זה המון, אבל אהבה ורגש, אלה דברים שהם לגמרי אחרים מחומרי... ואני באמת לא הייתי יודע אם בעוד 10 שנים (כדברייך, גור) אני אהיה פה כדי לחכות לה... וסורי, אם זה נשמע פסימי, כי אני אומר את זה, כאשר בלב ליבי, אני מאמין בכל זאת.

במקרה של חיפוש זוגיות, זה בוודאי לא חכם!

תחשוב על זה לרגע: אם כל מה שאתה עושה בחיים זה לחפש זוגיות, ובעצם משדר ליקום שאין לך שום שאיפות אחרות בחיים, אז איך אתה מצפה למצוא בת-זוג? אנחנו מדברים פה על לבנות עתיד משותף עם בן-אדם אחר, לחתור יחד ליעדים משותפים. אז אם אתה שם את החיים שלך ב"סטופ", אתה פשוט מוציא את עצמך מהמשחק. ואני לא מדבר פה על להשיג דברים חומריים, או על מה שהחברה מגדירה כ"הצלחה". חס וחלילה. שלא תעז להתחיל לרדוף אחרי "הצלחות" מזוייפות רק בשביל למצוא-חן בעיני אנשים. מה שאני כן אומר, זה שאתה חייב להיות בן-אדם שלם וללמוד לאהוב את עצמך (ללא תנאי!), אם אתה רוצה שיהיה לך סיכוי למצוא קשר עמוק עם בן-אדם אחר. נסה את תרגיל הדמיון המודרך הבא: דמיין שעברו 10 שנים. כבר מזמן מצאת את הנשמה התאומה שלך, ואתם חיים יחד. איך נראים החיים המשותפים שלכם ביחד? איך נראה סדר היום שלכם? איזה יעדים משותפים יש לכם? באיזה מין בית אתם גרים? איך אתם מבלים בשעות הפנאי? ומה כל אחד מיכם עושה עם חייו האישיים? ואחרי שיהיו לך התשובות האלה, תתחיל לחתור במלוא המרץ להגשמת כל חלק וחלק בחזון הזה. תעשה את זה, ואני מבטיח לך שעניין הזוגיות יסתדר מעצמו. זה פשוט יהיה בלתי-נמנע.

גור הררי, זה מאוד קל לך להגיד

עד כמה שאני קראתי, אתה אדם נשוי. אצלך המעגל הזה סגור - הרווקות. תאמין לי שניסיתי כל מיני דברים - גם בדמיון מודרך - גם במנטרות ועוד... אני היום לא במצב הכי טוב, וזה קרה בגלל שבלב אני מאוד ריק - אני כבר לא מרגיש דבר... אני בקושי יכול להתלהב מדברים (חומריים שאני מקבל). כל השנים הקודמות שלי הייתי בסביבת אנשים, הייתי יוצא, הייתי לומד משהו, מצליח בדברים... הגעתי היום למצב שחוסר הזוגיות פשוט ממוטט אותי...זה בא, וכנראה יש לזה סיבה - אבל למה אין תוצאות? אני למדתי לאהוב את עצמי, אבל באמת לאהוב ללא תנאי. אני גם עכשיו, עם כל מה שמאוד מוציא ממני את האנרגיות, אני אוהב ומקבל את עצמי ככה... דווקא בגלל שאני יודע שמגיע לי, מגיע לי לא פחות ממה שמגיע לאחרים -שיש להם! גור, אתה מדבר איתי על עתיד משותף, ולחתור ליעדים משותפים, אבל איך זה קשור לזוגיות? אני מכיר אנשים שאינם לומדים דבר, אינם הצליחו במשהו בחיים, והם מוצאים לצידם בני/ות זוג שאוהבות אותם ללא תנאי.. ללא MONEY, ללא כל גורם שכלי, כספי ואחר... אחותי דוגמא, כשהיא הייתה בת 17 פלוס, היא עזבה את הבית ספר, היא לא עשתה צבא, היא הלכה לעבוד במפעל. היא הייתה ממש דכאונית, היא לא ידעה מה לעשות עם עצמה. אבל בגיל 18 היא פגשה בחור-בן זוג מקסים שתמיד רצתה (ללא שימוש בדימיונות וחזיונות), והם היו יחד 5 שנים!!! אחותי לגמרי הייתה אאוט מהכל, היא לא ידעה מה לעשות הלאה...לאן לפנות... רק בזכות בן זוגה, שאהבה אותה, למרות שהיא הייתה ללא בגרות, ללא תואר, ללא כל שאיפה בחיים, האהבה הזו עוררה בה המון חיים!!! היא הרגישה חיה, אוהבת, אהובה, והיא פנתה למכללה, היא התחילה ללמוד, היא סיימה קורס, היא היום עובדת במרכז הארץ, והיא אומנם ללא זוגיות (באשמתה בעצם), אבל הנה, בזכות אותו בחור, היא יצאה מהמעגל הזה - והיא מאושרת היום! אני מכיר בחור שהוא בכלל לא יוצא ממעצר, בגלל משהו שעשה (לא משהו שבעצם היה צריך להיעצר עליו-הוא לא בנאדם פלילי), והוא בן 22 - יש לו בת זוג נהדרת - היא כל כך אוהבת אותו - היא פשוט מעריצה אותו!!! היא אוהבת אותו ללא תנאי, ללא השכלה וכו'...וכל הבעיות שלו עם המשטרה לא מרתיעות אותה מלאהוב אותו, והקשר שלהם אמיתי! אז אני לא ממש מתייחס להשכלה שלי, אני מדבר על עניין אחר... אני כל השנים האחרונות הייתי בנאדם עסוק, לומד, שואף ומצליח. אני הייתי מוקף אנשים, הייתי בשיחות, טיולים... למה זה אף פעם לא הגיע אליי? למה זוגיות לא חלק מהחיים שלי כל החיים ? אני עזבתי הרבה מהעיסוקים שלי, רק כדי למצוא את האהבה שלי - למצוא זוגיות אמיתית! אני מרגיש שאחרי כל השנים, שהענקתי מעצמי, אני לגמרי ריקני...(כתבתי זאת כבר). אבל זו הרגשה שאני פוחד לאחל לאדם..!!! יואוווו כמה בדידות, כמה תיסכול...
אני כבר התחלתי להיות עצוב רוב היום - זה לא היה אף פעם ככה. אני לא מבין למה כל-כך הרבה סבל נגרם אצלי, ורק בגלל שאני רוצה משהו מהחיים האלה - משהו אחד שכל אדם זכאי לקבל - למה הוא לא כאן ? אני מאוד אומלל עם עצמי...אני לא יודע לאן החיים שלי הולכים...אין לי כבר מושג...והסוד? הסוד הזה בילבל להרבה אנשים את המוח, והביא אותם על סף של ייאוש וחוסר אמון מוחלט בעצמם -משהו שעדיין קיים אצלי. אלוהים, מה לעשות? מה עשיתי לא נכון, ולמה אני לא זכיתי עדיין לאהבה? זוגיות שאני רוצה - אלוהים, רק זוגיות ביקשתי...שום דבר אחר!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה זאת אומרת "לך קל להגיד"? בן כמה אתה?

גם אני הייתי רווק עד גיל 32. ותן לי לספר משהו: אני מעולם לא עשיתי שום דבר אקטיבי כדי למצוא את בת-הזוג שלי. פשוט חייתי את החיים שלי, ועשיתי את הדברים הייתי עושה בלאו הכי. ובסוף זה הגיע. אהבה זה בדיוק מסוג הדברים שככל שאתה רודף אחריהם יותר, ככה הם חומקים ממך יותר. אם תרפה ותיתן לזמן לעשות את שלו, זה יישפר ללא היכר את הסיכויים שלך. ואני גם לא ממש הבנתי את השאלה שלך - "מה הקשר בין זוגיות לבין בנייה של עתיד משותף". מה זאת אומרת, מה הקשר? היכולת לבנות עתיד משותף זה לב העניין! ואני לא מדבר פה על השכלה או כסף או שטויות כאלה, אלא על עצם העובדה שאתה הולך לחלוק את חייך עם אדם אחר. הרי זה מה שאתה רוצה, לא? נכון שלא כל האנשים חושבים על הדברים האלה לפני שהם מתחתנים. אבל מי שלא חושב על זה, משלם את המחיר בהמשך הדרך. לא סתם שיעור הגירושין בעולם המערבי עומד על 50%. ואם אתה רוצה זוגיות אמיתית ועמוקה שגם יהיה לה ערך בטווח הארוך, אז אין קיצורי דרך.

היית רווק עד גיל 32

אבל בטוח היו לך מערות יחסים לפני שפגשת את האחת שלך, נכון? על זה בדיוק אני מדבר: לי אף פעם לא היו מערכות יחסים, לא רציניות, לא סתמיות, לא מיניות - כלום! אני מאוד התמקדתי בלהצליח במשהו אחר, ואפילו לא חשבתי על זוגיות וכל זה - הייתי בנאדם אחר ממה שאני היום. וגם אז לא הגיע כלום, אתה מבין? אני התחלתי לחשוב על זוגיות לפני כ-שנתיים וחצי...וכל השנים לפני זה, הייתי לומד ועובד, הייתי משוחרר מדאגות, סטייל זוגיות וכו'... נחש מה? גם אז הזוגיות לא באה - גם כשהיא לא הייתה אצלי בעדיפות ראשונה ולא שנייה. מה שאתה בעצם אומר לי בעקיף על "הסוד" שעניין כמו זימון זוגיות לא עובד בו, נכון הבנתי? כי אם זה מסוג הדברים שחוקים, אז למה בכלל להקשיב למה שאומרים בסדט: "תחשבו על מה נפלא לעשות, תרשמו אתזה - וזה יהיה מוכרח להופיע אצלכם בחיים". "תתמקדו במחשבה על מטרה, ותחיו אותה - וזה יגיע אליכם". עשיתי את זה המון - עשיתי את זה מתוך רצון, מתוך שאיפה גדולה להצליח! עשיתי את זה צורה הכי טובה שיכולתי. היו משברים, אבל זה היה קטן לעומת מה שרציתי. תמיד הייתי ממוקד. וזהו...אני הגעתי למצב שאני פשוט כמו עלה ברוח - עף לאן שהרוח מביאה אותו, אבל כולו יבש ומחוסר בחיים.

תתפלא! דווקא לא היו לי מערכות יחסים כאלה!

ו"הסוד" תקף בנושא הזוגיות בדיוק כמו שהוא תקף בכל נושא אחר. רק מה? זה לא כל-כך פשוט כמו שאומרים בסרט. הנה, תראה אותי. כבר 5 שנים שובר את הראש איך להתפרנס, ובשנה הכי מוצלחת שלי ראיתי בקושי 4000 שקל (בכל השנה!). אז מה? אתה רואה אותי נכנע? בשום פנים באופן לא! ואני יכול לומר לך, חד וחלק, שאילו הייתי נמנע מלעסוק בדברים אחרים בינתיים, זה היה מטריף את דעתי. אני לא יכול אפילו להתחיל ולדמיין איך הייתי מרגיש, אם באותן 5 שנים לא הייתי עושה שום דבר אחר עם עצמי.

לא היו לך מערכות יחסים כמו אצלי? בכלל?

(אני מתנצל אם אני חודר לפרטיותך, אני פשוט מנסה להבין) - אולי אנחנו "עם" מובחר?
אני, עם כל מה שאני עובר עם הדיכאונות האלה, לא נכנע. בדיוק כמוך! זה מעיד על אופי מאוד חזק! אני ממשיך, מאמין בעצמי, מחזק והכל, אבל לפעמים זה פשוט מכופף ומכופף - האי וודאות הזו. הבדידות. באמת הפתעת אותי לגבי עניין הכספי שמטריד אותך, ואתה צודק!! אם היית חושב וטוחן את המצב הזה, היית מגיע לייאוש גדול, ומה לא... עדיף שלא באמת. הקטע הכי מצחיק, שגם אצלי ואצלך יש מטרות, ודברים שנחוצים היום, והם מתעכבים להגיע.. ואלה דברים שיכולים לעשות כל אחד מאיתנו מאושר - מטרת החיים עצמם - לעשות את האדם מאושר! אז זו הנקודה שמאוד מתסכלת - איפה כל הדברים, או אחד מהם - שהכי בא לידי ביטוי אצלנו ?

GMjoy

New member
../images/Emo45.gif

כדאי לזכור ולהתעודד, בכל מצב. דברים שאנחנו מבקשים, לא נעלמים. הם קיימים, הם נוצרים ויוצרים יחד שבילים בחיים שלנו. אני מאמין שכל מחשבה שלנו (וזה כבר בדוק) נשלחת ליקום, והיקום קולט ומתחיל ליצור אותה. שום דבר לא נעלם באוויר...הכל משמעותי ובעל השפעה על חיינו, אז חשוב ליזכור ולהפעיל את זה בדרך הטובה! לשלוח מסר, ולהשתדל להיות תואם לתדר הזה - הכל בסדר. אם אתה שולח ומרגיש כל-כך רע, אז תחליף מיד את המחשבה לטוב! הכל משחק של תדרים, וכדאי שהוא יהיה על הטוב - כמה שאפשר, וכמה שיותר! פעולות לא נחוצות בשלבים כל-כך מוקדמים. תשאל את עצמך, אתה מוכן לפעול? יש לך מאין לבצע פעולה כלשהי? לא? אז למה אתה בלחץ? אם היית אמור לפעול, תאמין לי, היקום היה מסדר לך את הסדרת אירועים שהיו מוציאים אותך מהבית, ו"דוחפים" אותך למקום הנכון, בזמן הנכון, למקום הנכון - כדי שתפגוש שם את המטרה שלך! והכי חשוב, אתה לא תוכל לסרב לה, כי אתה תרגיש מאוד נכון באותו רגע, אתה תרגיש נלהב ותדע שזה- זה! אז עד שלא באה הרגשה לפעולה, תמשיך להינות ממה שקורה - זה נפלא! תמשיך לשדר תדרים טובים וחיובים, ומשהו כבר יראה לך את ההמשך לזה... TO BE CONTINUED...

אתה רשום לפייסבוק?

יש שם תוכנת שידוכים חמודה, ואאל"ט היא מאפשרת לך להגדיר מי אתה ומה אתה מחפש (מבחינת מגדרים). אותי זה מאד קידם

כפי שציינתי, אני לא נמצא שם יותר

אני עזבתי אתרי היכרויות, כי כבר דיי...כמה אפשר להיות במקום דפוק, עם אנשים לא רציניים (טיפשיים לרוב). סתם ביזבוז זמן שלא מקדם - אותי הוא לא קידם. קליק אמיתי, נוצר בין אנשים שנפגשים יחד במציאות! אני לא ראיתי המון הצלחות שיצאו מאתרי היכרויות - וזה כבר פשוט לא מעניין אותי...זה פסול לגמרי! אם אנחנו מדברים על כוח המשיכה, אז הוא אמור למשוך אליי זוגיות מתאימה.

צר לי, זה לא עובד ככה.

זאת בדיוק הבעיה בסרט: הוא מאפשר לך לחשוב שמספיק לדמיין ולהאמין, והכל יסתדר. זה ממש לא כך. למען האמת, זה גם נאמר בסרט: בשביל להגשים את החזון שלך אתה צריך להיות בתנועה. חבל שאתה פוסל את פייסבוק, כי דווקא בגלל שזה לא אתר הכרויות, זה אחלא אתר להכרויות. אנשים שמים שם המון מידע על עצמם, ויש אפשרויות תקשורת נוחות. אבל סבבה, אם אתה יודע מה עובד בשבילך, אז תמשיך עם זה. אה, שכחתי, אתה לא יודע מה עובד בשבילך. אופס.

GMjoy

New member
וואיייי חבר...אני לא כל כך מצטער בשבילך

אני מאוד מבין את ההרגשה הזו - היא באמת ממוטטת! אני מבין את הכאב הזה, אתה אפילו לא יכול להבין כמה...אני בעצמי עובד על זה... אני פשוט לא יודע אפילו מה אפשר לייעץ לך, אבל אתה נשמע במצב מאוד לא טוב - ומי כמוני יודע איך זה משפיע על אורך כל היום...ובכלל... אממ...יאא אפילו קשה נהיה לי אחרי ההודעה שלך, כי אני רואה כמה אנשים רוצים לזכות בזוגיות, והיא לא באה... אני בעצמי לא יודע מה לעשות בקשר לזה, אני אופטימי עד כמה שאני יכול, אבל אני מאחל לעצמי שלא יבוא הרגע הזה, שיחזיר אותי שוב למה שאתה מתאר פה. חבר, תנסה להתעודד...אני אומר את זה בהמון תקווה שתתעודד...אני מאוד מבין את הכאב שלך, אבל תנסה לעודד את עצמך... וואייייייי כמה עצוב שככה הדברים לא מסתדרים...ובאמת דווקא הדברים שאנחנו רוצים, ודווקא מה שפחות מזה - לא בא.

למעלה