אני לא מבין למה זה קורה לי ?

סתם מחשבה שעלתה לי בראש...

אולי בסוף יתברר ששניכם, GMjoy ו-Only4Love, נועדתם זה לזה? אולי כן ואולי לא, אבל בוודאי שווה לבדוק את זה, לא? וגם אם זה לא לעניין, לפחות תוכלו להיות חברים טובים ולתמוך זה בזה במהלך החיפוש. סתם מחשבה שעלתה לי בראש. כי לפעמים, אנחנו הולכים עד קצות תבל בחיפוש אחר תשובה, כשהפתרון נמצא ממש מתחת לאף

ע ו פ ר ה

New member
בוקר טוב (כבר כמעט צהריים)

קראתי את השרשור להודעתך אחרי שקראתי את הודעתך. האם יש תחומים אחרים בחיים שלך שאתה שמח בהם? האם יש דברים שאתה אוהב לעשות? הכיוון שאני רוצה להציע לך, הוא לחפש את הנקודות בחיים שבהם טוב לך. ואז לתת את כל העשייה היומית שלך שם ולהיות מחובר לאנרגיה של שמחה. דומה מושך דומה. התרגיל שאני מציעה לך להתחיל איתו הוא: תכין מחברת ליד המיטה ובה תכין שתי רשימות: א. דברים טובים שקרו לי היום. ב. דברים טובים שעשיתי היום. את הרשימות האלה עושים רגע לפני שמכבים את האור והולכים לישון. זה תרגיל שמחבר לאנרגיה טובה. במקביל אני מציעה לך לוותר על משפטים כמו: "אוף, למה אין לי זוגיות", "מתי זה כבר יקרה" "למה אין לי זוגיות?". אל תגיד אותם לאחרים וגם לא לעצמך, כי אתה מטפח את אי הזוגיות. אתה יכול לשים פתקים קטנים ובהם לרשום: "הקלות שבה אני מוצא זוגיות מאוד מפתיעה אותי", או "החיים שלי זורמים בקצב נפלא ומאפשרים לזוגיות מתאימה להיכנס" . בקיצור, אני מציעה לך למצוא דרכים לחזק את מצב הרוח החיובי ולהנות מהתהליך עצמו. ניסיתי את זה בתחומים שונים וזה עובד יופי. אם תרצה לדבר איתי אתה מוזמן לשלוח לי מסר פרטי. באהבה עופרה

עוז86

New member
גבר, צריך להיות חזק במצב כזה!

אני מכיר את ההרגשה זה כמו כלא, או אפילו בלי "כמו", זה כלא! שאתה לבד בעולם...אתה מרגיש כמו חיה פצועה שננטשה זה מרגיש כאילו מישהו שכח אותה, מישהו זרק אותך- המשפחה שלך, החברה שלך, אלוהים... גם אני חווה את זה על בשרי כעת אצלי החוויה היא אחרת אולי בגלל שאני כבר רגיל אליה,אולי שכבר "השלמתי" עם זה, או אולי בגלל שלא התאמצתי הרבה כדי לשנות זאת (ולכן אני לא מאוכזב יותר מדי), אז הכאב הוא נסבל איכשהו מה שאני אומר זה..צריך להיות חזק במצב הזה קצת שליטה, קצת משמעת עצמית לא תזיק כאן לך תתבודד לכמה ימים, צא לטבע סגור את האינטרנט, כבה את הטלפון, אל תקרא עיתונים, ספרים, אל תתכרבל במיטה כמו בובת ברבי ואל תאכל שוקולודים ושטויות כאלה (חומרים מעוררי תשוקות) תהיה עם עצמך לכמה זמן בחורות דחו אותך...שיזדיינו, מי צריך אותם תוכיח לעצמך שאתה יכול גם לבד, תמצא את עצמך, תנסה להנות מהחיים אל תראה בזוגיות את מהות חייך. אני יודע שזה מה שמחנכים אותך הספרים, הסרטים, הפרסומות. שים זין! תמצא את מי שאתה רוצה להיות, את מה שאתה רוצה להיות, תמצא לך מטרה שקשורה לעצמך, תמציא לעצמך חוקים משל עצמך, תמציא לך "אני מאמין" משל עצמך, תרגיש חזק יותר, עצמאי יותר

עוז86 אני מודה על התגובה שלך!

אני עושה את הטוב ביותר שלי כדי לצאת מהמעגל הזה. הציפייה שלי גבוהה במהות האדם שאני רוצה לפגוש, ואני יודע שזה עניין שלוקח זמן - כי זה דבר איכותי! אני מעדיף את זה על-פני דברים שטותיים שמגיעים משום מקום, וגורמים להרבה צרות בחיים - אז עדיף שאין את זה!! אני מאמין שיש יתרון גדול בזה שהדברים הולכים ככה...זה אפילו לא אני... מה שאני עשיתי לא נכון, זה לגרום לעצמי לכאוב על דברים שלא באו עד היום - וזה מקור הרגשות השליליים. לי - מגיע יותר! אין אדם שישנה את דעתי על כך - לי מגיע יותר! וכשאני אומר יותר, הכוונה ליותר ממה שאני אפילו יכול לדמיין ולחשוק בו - לי מגיע הטוב של הטוב! העניין הוא, שעזבתי באמת המון מן העיסוקים הטובים שישנן ברשותי, הכל קיים גם עכשיו - אני מחזיק את הזוגיות כמשהו שבלעדיו...כאילו אין מוצא ... מה שהכי מצחיק, זה שאני מבין את הדברים היטב, אני מודע להם (לא סתם אני ב"קורס מודעות עצמית" עם "הסוד"). זה נתן לי המון עומק בחיים, ואני שיניתי המון מההרגלים מהעבר - המון! אני הייתי בטוח שבצ'יק אחד - החיים משתנים לכיוון המחשבה הראשונה שבאה.. אצלי זה היה בזוגיות - זוגיות בלבד! אז אני כאילו "העלמתי" את מה שהיה לפני - כל הדברים שעשיתי לפני... ואולי זה לא סתם, אני יכול גם לחשוב שבעצם זו הדרך שמובילה אותי למפגש הזה, וזה מה שאני צריך ללמוד ולהקריב! אומרים נכון: תפחד מהחלומות שלך, כי יום אחד הם ייתגשמו" - והכוונה שאני לוקח מהמשפט הזה, שצריך לבחור בקפידה את הבקשות והמשאלות שלנו, כי ברגע שהחלטת לבקש, אז הדרך מתחילה במסע, והמסע דורש את מה שכנראה אני עובד היום. אז פרט חשוב שמומלץ לציין בכל בקשה - "אני משיג את הדברים בקלות ובהנאה" :) עוז, אני מבין שאתה נמצא במעגל הזה - הרווקות שלא נגמרת. אז איכשהו בכתיבה שלי לתגובתך, אני מוציא ממני את מה שחבוא בפנים אצלי, ומה שאני כותב פה, מוביל אותי לעצמי באותה הדרך.. מה שאני חושב כל זמן שאני כותב את ההודעה הזו, זה שהדרך שלנו, היא להכיר במה שקורה היום, ואפילו ליהנות מזה! כי ברגע שיום המפגש יגיע - נבין שזה הגיע בדיוק כמו שרצינו - באותה נשימה נבין שבדרך לזה בכלל לא נהננו. ושוב, תודה רבה לך, ולכולם!

לנושנוש

New member
גם אני קראתי את השירשור..........

אני חוששת שלא הייתי רוצה לצאת איתך. ליתר דיוק הייתי פוחדת לצאת איתך. נישמע שאתה כל כך נואש, כל כך שמת את כל ביצים בסל של זוגיות שזה די מפחיד לצאת איתך. ההרגשה שאת נותן זה שמספיק שתקשר קצת אתה כבר תרצה לקשור אותי לשולחן ולא תרצה לתת לי ללכת ולו לרגע. שאם אעכזב אותך ואתה עלול להגיב בצורה מאוד קשה. קשה מאוד להיות עם איש שאיבד עניין בתחומים אחרים מלבד זוגיות ולא מרוצה מחייו בהווה. גם אם בהתחלה אתה יכול לעשות רושם שזה לא כך אחרי זמן מה קולטים את זה.... ועוד אני אמורה להיות נפשך התאומה!! המון ציפיות. תשחרר קצת את השאיפה הזאת שהורסת אותך וטפל בעצמך. חזק את עצמך בדרכים שנוגעות יותר לעומק של הנפש שלך. בגדר המלצה.

לנושנוש

אני אגיד לך משהו: אני מודה לכל אדם ואדם, שלדעתו מפחיד לצאת איתי או כל דבר אחר... אני מודה שאנשים כאלה נמצאים הרחק ממני - הרחק ככל האפשר... כמו שפעם קראתי בתגובה אחת של גור: "כל האנשים שבורחים מטוב ליבם, וכוונותיהם הטובות של אחרים - אז עדיף שיברחו". דבר מאוד נכון

זה דבר מאוד נכון, בתנאי שאתה כן עם עצמך

אתה צודק לגמרי, שאם לאנשים יש בעיה עם מי שאתה, אז הם לא שווים את הזמן שלך. אבל ברגע שאתה שוכח מי אתה באמת, זונח את כל חלומותיך ושאיפותיך (חוץ מאחד), ומתחיל להתנהג כאילו שאתה הצל של עצמך, אז זה כבר לא עובד ככה. ואתה יודע למה? כי אותם אנשים לא בורחים "ממך". הם בכלל לא יודעים מי אתה, כי לא נתת להם הזדמנות להכיר אותך. כל מה שהם רואים זה את ה"צל" הזה, שהדבר היחיד שיש לו בראש זה למצוא בן-זוג. הם מפספסים את מי שאתה באמת, והאחריות על הפספוס הזה היא שלך ולא שלהם. זה מה שלנושנוש ניסתה להגיד לך. ואני חייב לומר שאני מסכים איתה לגמרי. אתה חייב להרפות. לשחרר את עצמך, ופשוט להתחיל להיות מי שאתה באמת. רק אז המשפט הזה של "מי שבורח ממני, עדיף לי שיברח" יהיה נכון.

אני מסכים איתך לגבי האמת של עצמי

אם מישהו קובע עובדה שעליו "אף אחד לא שם", אז ברור שאין לו תקווה, וזה שידור ישיר שכל אחד מקבל מהיכרות איתו, וזה כמובן לא מוביל לקשרים ולא שום דבר אחר...מלבד התרחקות של הסביבה. מסכים לגמרי! אני לומד את עצמי, אני למדתי המון, וממשיך ללמוד ולשדרג גירסה מוצלחת יותר, אמיתית יותר, ורעננה יותר. בגלל זה אני גם לומד לבחון יותר לעומק את מי שעומד לפניי, ואם זה מרגיש לי סתמי, אז למה לבזבז זמן יקר? אני לא ניפתח ולא חולק את עצמי, כי בשביל מה? אם מדובר בבן אדם שהוא לגמרי נמצא ברוח מקבלת ומשתפת, אז אני יכול לחוש את האנרגיה הזו, והכל יזרום בצורה חופשית וכייפית. מה שכן, אני בניתי המון חומות (מנטליות) שגרמו לאנשים להתרחק - גם מהסיבות שציינת - ואני יודע את זה! אני שחררתי את החומות האלה, ואם לא את כל-כולן, אז חלק גדול מאוד! והיום אני לגמרי מחפש זוגיות ועומק בזוגיות - אתה כבר הבנת את זה בעצמך. אני יודע שלא יהיה לי מספיק, למשל, אדם יפה וחסר כל אינטליגנציה, שאין לי מה ללמוד ממנו, או לו ממני. מה שנקרא: יש אנשים שאוהבים תוכן, ויש כאלה שמעדיפים אריזה ריקה ויפהפיה. אין ספק שאני בעד יופי חיצוני ופנימי, אבל כל דבר צריך להיות מותאם אחד לשני. יש לכל אחד טעם משלו (בכל דבר), וגם אני לא אצא אולי עם מישהו שפחות יראה לי טוב - גם אם יהיה חיבור פנימי בינינו. כאן בדיוק נכנס עניין התואם את האנשים והזוגות - כל אחד מקבל את הדומה, וזה אומר שהוא גם מקבל דבר שמתאים לו - גם ביופי, וגם בפנימיות - מה שיוצר הרמוניה משותפת בין הפנים והחוץ.

יש לך פה טעות בסיסית...

אתה אומר "היום אני לגמרי מחפש זוגיות" - וזו טעות. זה לא מי שאתה. הבנת? זה אולי חלק חשוב ממי שאתה, אבל זה לא הכל. וכל עוד אתה מתעקש להשתיק את החלקים האחרים בך, אתה טומן לעצמך פח. ואני לא מדבר פה על לשתף אחרים. עזוב אנשים אחרים, ותתחיל לחשוב על עצמך. יש לך שאיפות. יש לך חלומות. אז יאללה, תתחיל לזוז! כי ברגע שאתה מתחיל לשכנע את עצמך שאתה מסכן שחייב שאיזה אביר על סוס לבן יציל אותו, אתה רק מזמין לעצמך צרות. הדבר האחרון שהגישה הזאת תזמן לך, זה קשר עמוק ואינטליגנטי.

למעלה