אני לא מבין משו,

meidos

New member
אני לא מבין משו,

יש לכם מושג למה פה :http://www.mp3.com/MP3%20Players%20for%20Jogging/stories/1474.html רשום שהאייפוד מיני מתאים לג'וגינג?! אז זה אומר שגם האיריבר h10 עמיד באותה מידה? אני יודע, ודו בזה כבר מלאן פעמים שמיקרו והארד דרייב לא בנויים לטלתלות, אבל למה רשום פה? זה אתר שמכבר ת'צמו

stardust19

New member
הכוונה היא שאתה יכול להתאמן נגיד על

אופני כושר וזה יהיה תלוי לך על היד, מעבר לזה אתה כנראה יודע את התשובה לבדך

meidos

New member
ואם תכנסו לכתבת ווידיאו שם

אז תראו שהוא אומר : "כל נגן פלאש או מיקו דרייב מתאים לפעילות גופנית" (דרושה אנגלית ברמה בסיסית)

meidos

New member
מיקו דרייב מתאים לריצה! יי!

מה לא עושים כדי לגרום לכותר להיות יותר אטרקטיבית. האם זו היתה בורות מצב כל(ללא יוצאים מן הכלל) חברי הפורום?

bitonano

New member
הוא לא מתאים לטלטלות רציניות כמו

ריצה וכדומה ו-H10 עמיד כמוהו. שניהם מבוסי הארד דיסק קשיח עם באפר שווה. הוא יעמוד ריצות, אבל לא רצוי והוא עלול להפגע מזה.

stardust19

New member
אתה רוצה דוגמא לג'וגינג- ניסית פעם

לרוץ עם דיסקמן MP3 למשל- מה קורה לאחר 2 דקות- נקע ,נדפק וכו' וכו', כנ"ל גם המיקרודרייב וההארדדיסק, אני באמת מתפלא שאתה מאמין בשטויות הללו שכותבים כתבים שבשקושי החזיקו נגן ביד שלהם

meidos

New member
ממש לא!

יש לי דיסקמן mp3 והוא לא נתקע בגרש! פנסוניק, עלה רק 300 שקל, ואם הוא היה בגודל של המיני איפוד אז הייתי נשאר איתו. פשוט משתמשים בדיסק rw

meidos

New member
זה אתר שמכבר ת'צמו הכתבים שם מבינים

אני אחזור מחבר לשחק פינגפונג עוד שעתיים, אני רוצה לראות פה שרשור ארוך מלא בהודאות שמהללות את המושיע שלכם שגילה שאפשר לרוץ עם מיקרו דרייב, הללו את מידן המושיע!

meidos

New member
אבל הוא אמר בפירוש שכן

אם תראו תסרטון המצורף שם, תראו, הוא רץ עם האייפוד, לא הליכון ולא אבטיח. הוא יוד מה הוא מדבר, מאיפה אתם כל כך בטוחים שמיקו דרייב לא מתאים?

stardust19

New member
אני בא אליך בהצעה- תרוץ אתה עם

מיקרודרייב 2-3 ביום אפילו התחנה לתחנה ונראה מה יקרה לאחר 10 ימי ריצה OK רק שלא תבוא אלינו בטענות שלא אמרנו ולא הזהרנו

bitonano

New member
אתה לא קולט שאתה אומר בדשיוק מה

שאני אומר כל פעם?!!?!?!?!? לרוץ עם נגן מבוסס הארד דיסק לא בריא לנגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stardust19

New member
שירוץ ואח"כ יכתוב לנו על התוצאות רק

שירוץ בערך 10 דקות כל פעם במשך שבוע שבועיים

weird dust

New member
זה כמו הסרט ההוא עם האיש שאכל חודש

מקדונלדס ותיעד את עצמו?
ממש להפוך את זה לסרט תיעודי, ככה לפחות הוא יוכל להחזיר את ההוצעה על זה שנהרס לו הנגן

meidos

New member
אבל איך אתם יודעים בכלל?

כל מה שאתם יודעים זה על דיסק קשיח הארד דרייב, מאיפה לכם שזה גל על מיקרו?! אל תהיו מקובעים!

יאיר B

New member
אתה ראית פעם זיכרון מיקרודרייב פתוח

זה נראה בדיוק אותו דבר, רק קטן יותר. צירפתי תמונה, שתראה. בנוגע למייל של איריבר: לאיריבר יש "טופס תלונה" שדרכו ניתן לשאול שאלות את החברה. מצורף קישור למטה.

meidos

New member
למישו יש תאימייל של איריבר?

כדי לשאול אותם על רגישות לזעזועים? תודה מראש
מידן

למעלה