אני לא מבינה אותכם

אלההההה

New member
עדי

את יודעת מה שטחי? התגובה שלך שטחית ילדה תתבגרי- תלמדי שלא לכולם יש אותן דעות כמו לך. לא אמרתי שאתם שטחיים-הפורום הזה לדעתי האישית, שטחי רוצה לענות? תעני "יופי אמרת, עכשיו לכי" רק מוכיח צדדים בך שלא היית רוצה להוכיח

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif עדי התגובה הזו לא במקום...

היא באה ואמרה מה שהיא חושבת...

Adi15

New member
אבל יש גם דרך לומר...

ולבוא לפורום איך שהיא באה ולהתחיל וויכוח... זו לא הדרך

אלההההה

New member
להתחיל וויכוח?

יש דרך לומר? איפה התחלתי וויכוח? הבעת דעה זה נקרא וויכוח? חלאס נו...

את יודעת מה שטחי../images/Emo35.gif

ההסתכלות שלך עלינו היא שטחית. את הופכת הכל לשחור ולבן ומכלילה את כולנו........זה מה שעצוב וזה מה ששטחי בכל הסיפור זאת הסתכלות ילדותית..פשוט ככה אם את רוצה לחוות עלינו דעה אז קודם כל תסתכלי לעומק על הדברים ותבחני מה שקורה פה מכל הכיוונים. זה שאופנה חשובה לנו זה לא אומר שהאישיות שלנו נגמרת פה הבנת?

אלההההה

New member
גוגלמוגל יקירתי..

קראי שוב את ההודעה שלי... באתי בטענות שאופנה חשובה לכם?!! ממש לא תאמיני לי אני מספיק אוהבת אופנה אבל האופנה שלי לא מה אין עכשיו ומה כולם הולכים ולא מה אווט עכשיו מה שכבר החליטו שנמאס וזה בחוץ אני ל-א באה בטענות פה לאף אחד פשוט מנסה להבין ולא מצליחה אולי אני תמימה

מה קשר תמימות פה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תעני לי על זה למה את חושבת שאת מבינה יותר טוב מאיתנו מה שקורה לנו?...אני מציעה לך להפסיק לדאוג לכל העולם, תאמיני לי אנחנו נסתדר טוב מאד בעצמנו...די עם הפלצנות הזאת

אלההההה

New member
תודה על ההצעה

אבל ת'אמת- לא נראה לי שאת יודעת על מה את מדברת בכלל פלצנות?? באמת הצחקת אותי מה שאני אומרת נקרא פלצנות?? אוי ואבוי

אלההההה

New member
למה היא צודקת??

כי היא בדעה שלך? אם היא כל כך צודקת תסבירי לי בבקשה מה פלצנות במה שאמרתי אולי תשכנעי אותי אני מתערבת שלא הבנת

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מה שפלצני זה שאת אומרת לנו ללבוש מה שאנחנו אוהבים, מה גם שאנחנו מסבירים לך שכל אחד בדעתו יחיה ואת לא קולטת ומנסה אנשים לשנות את דעתם על פי הדעה שלך כפיש?

אלההההה

New member
פלצנית= שוויצרית

פלצנית זה מישהו שמשוויץ בכספו ובדבריו בדרך מסויימת לא ממש מצליחה להסביר אבל את לא יודעת מה זה פלצנית אז תחשבי לפני שאת אומרת

Adi15

New member
תקשיבי... וטוב../images/Emo70.gif

את מגיעה לפורום "אין ואאוט" ומתחילה להתקיף
את אומרת שאנחנו שטחיים, שאנחנו לא צריכים לקבוע לאפח'ד מה ללבוש.... אבל זה הפורום
מדברים פה על דברים שבאופנה, ואם זה קצת שטחי בשבילך אז... תמיד יש את לחצן "הקודם" (מצד ימין למעלה...). ותרשי לי להזכיר לך שלא כל הפורומים בתפוז עוסקים בנושאים של חיים ומוות
ברומו של עולם
עוד דבר
אמרת קודם שנגיד יש ילדה שנורא רוצהלקנות דגמ"ח ובגלל שהיא ראתה בפורום שאמרו שדגמ"חים זה אאוט אז היא לא תקנה את זה. זה די מפגר.. תחשבי על זה (ואל תעלבי...) אם היא רוצה לקנות- היא תקנה ואם היא לא רוצה לקנות- היא לא תקנה. אם היא רוצה ללכת לפי "האופנה" ולפי דעתם של כמה מחברי הפורום- בבקשה. העלת כאן עוד נקודה שאת לא תוקפת ושאת באמת רוצה לדעת למה להתלבש באופנה, אז לדעתי כל אחד רוצה להיות אופנתי. למה את מסתרקת
כדי להיראות יפה. למה להיראות יפה
כי איכפת לך מה חושבים עליך וכן הלאה...

אלההההה

New member
עדי

"את מגיעה לפורום אין ואווט ומתחילה להתקיף" אני מבקשת ממך לקרוא שוב ולהגיד לי אחר כך.. אם אני התקפתי או את התגוננת יותר מדי תחשבי על זה דבר שני כן זה קצת שטחי בשבילי ולא אני לא אלחץ על לחצן הקודם, אה ותודה על ההסבר ולמה? כי איכפת לי מהמצב הזה עדי- אני לא מתקיפה אותך, אני מביעה דעה את מביעה דעה להגיד לי לצאת מהפורום תסלחי לי אבל זאת התנהגות של ילדה בת 4 דבר שלישי לקחת את מה שכתבתי על הילדה שרוצה לקנות דגמח ועשית אותו פשוט לגמרי וזה כל הקטע שזה לא אם היא תרצה לקנות היא תקנה ואם היא לא אז היא לא כי זה "אווט" שכחת???? את ידועת מה- עזבי את הסיפור הזה כנראה שלא הבנת את מה שניסיתי להעביר.... אה ועוד משהו לא כל אחד רוצה להיות אופנתי.. כל אחד חייב להיות אופנתי אחרת הוא מנודה או משהו בסיגנון- וכמה שתתכחשי זה נכון.. דבר שלישי- "למה את מסתרקת? כדי להיראות יפה. למה להיראות יפה? כי איכפת לך מה חושבים עלייך וכן הלאה" יפה אמרת אין לי מה לענות על זה והנה אני אומרת- את צודקת אבל יש הבדל בין איך להתלבש לבין להסתרק אה ואפשר להראות יפה גם עם בגד שהוא אווט.. כן כן ועדי עוד משהו במקום להתנגד לכל מה שאני אומרת ולהגיד ההיפך תנסי להתגבר על האגו בוויכוח ולהבין שאולי אולי אולי אולי יש משהו קטן במה שאני מנסה להגיד

אדוושי

New member
../images/Emo42.gif אז זהו- שכן...

מי שנכנס לפורום ושואל אותנו שאלות בקשר לבגדים נעליים וכו'... שואל את דעתנו בקשר לאופנה העכשיו אז מי שנכנס לפורום ומתייעץ איתנו כן רוצה להיות אופנתי וזו הטעות שלך...

למעלה