אני לא מבינה הרבה דברים פה

gala lo

New member
אני לא מבינה הרבה דברים פה

התשובות שלכם מבלבלות אותי, ומצאתי כמה מילים שהיו לי לא מובנות (אני חושבת שברגע שתהיה לי הגדרה ברורה שלהן ולא ניחוש ע"פ ההקשר אני אבין את כל ההודעות הרבה יותר טוב) תגדירו שימפנזים.. כשאתם אומרים שימפנזים אתם מתכוונים לאותם שימפנזים של היום, או לפעמים לאלו ולפעמים לחוליה קדומה בהרבה? זה יענה לי על השאלה של האם התפתחנו משימפנזים. (כי חשבתי שהתפתחנו בנפרד ובמקביל.. איך פתאום מדברים פה על אבותנו השימפנזים?) הומונידים? הגדרה מדוייקת של "קופי אדם"...? כל פעם שאני מעצבנת אתכם תזכרו שאתם עושים עבודת קודש בהעברת הבורות מעולמנו

s u p e r mind

New member
דו-רגלי.

הומיניד- שייך למשפחת האדם. קופי אדם- מושג נרדף להומיניד.

Charles Darwin

New member
האב הקדמון היה שימפנזה

חלק מהצאצאים לא "השתנו" והם השימפנזה המודרנית, וחלק כן השתנו והם האדם המודרני (וחלק נכחדו והם מאובנים שמשמשים בעיקר את המדע המודרני...)

habad1

New member
אתה טועה

שימפנזה הוא לא האב הקדמון שלנו הרבי מלובביץ מלך משיח שליט''א אומר בשמחת תורה תשי''א[1951] ללכת לבתי כנסיות ולומר את דברי הגמרא שמשה רבינו לא מת, הרבי אומר על הרבי הקודם של חב''ד הריי''צ ברבים טו'תמוז תשמ''ה[1985] וזה מוקלט בוידיאו הרבי ריי''צ חי בגשמיות יותר חי יותר בריא יותר רענן ,הרבי שליט''א אמר על עצמו שהוא משיח לנצח וחי בגשמיות לנצח ברבים זה מוקלט בוידיאו,הרבי אומר בספרו ספר השליחות עמ'274 הוצאת ספר תשמ''ז על הרבי ריי''צ שמי שהוא שליח שלו יכול לראות את הרבי ריי''צ בהקיץ בגשמיות, שרון הביתה

אז הזקן האדיוט טוען שהוא משיח......

אז מה אם הזקן האדיוט והסנילי טוען שהוא המשיח? איזו הוכחה יש לו לטיעונים המטופשים שלו? הוא יכול לפחות לעשות איזה נס כמו לדוגמה ללכת על המים בכינרת כדי שנדע שהוא דובר אמת ולא סתם אהבל מטורף? משתמש בצלילים

habad1

New member
תשובה

הרבי מלובביץ מלך משיח שליט''א אומר בשמחת תורה תשי''א[1951] ללכת לבתי כנסיות ולומר את דברי הגמרא שמשה רבינו לא מת, הרבי אומר על הרבי הקודם של חב''ד הריי''צ ברבים טו'תמוז תשמ''ה[1985] וזה מוקלט בוידיאו הרבי ריי''צ חי בגשמיות יותר חי יותר בריא יותר רענן ,הרבי שליט''א אמר על עצמו שהוא משיח לנצח וחי בגשמיות לנצח ברבים זה מוקלט בוידיאו,הרבי אומר בספרו ספר השליחות עמ'274 הוצאת ספר תשמ''ז על הרבי ריי''צ שמי שהוא שליח שלו יכול לראות את הרבי ריי''צ בהקיץ בגשמיות, שרון הביתה

gala lo

New member
אאא!!

מה עובר עליך?? מי בכלל מבין חצי מילה מההודעות האלה חוץ ממך?! תלמד לדבר

habad1

New member
הסבר

הרבי מלובביץ מלך משיח שליט''א אומר בשמחת תורה תשי''א[1951] ללכת לבתי כנסיות ולומר את דברי הגמרא שמשה רבינו לא מת, הרבי אומר על הרבי הקודם של חב''ד הריי''צ ברבים טו'תמוז תשמ''ה[1985] וזה מוקלט בוידיאו הרבי ריי''צ חי בגשמיות יותר חי יותר בריא יותר רענן ,הרבי שליט''א אמר על עצמו שהוא משיח לנצח וחי בגשמיות לנצח ברבים זה מוקלט בוידיאו,הרבי אומר בספרו ספר השליחות עמ'274 הוצאת ספר תשמ''ז על הרבי ריי''צ שמי שהוא שליח שלו יכול לראות את הרבי ריי''צ בהקיץ בגשמיות, שרון הביתה

אז מה עם הזקן האדיוט אמר שהוא משיח?

אז מה אתה רוצה להגיד בדיוק? אז איזה זקן אדיוט וסנילי טוען שהוא משיח וזה מוקלט בווידאו, נו אז מממהההה????? גם חבר שלי טוען שחטפו אותו חייזרים ושהם גילו לו ששרון מלך ישראל הוא משיח חיי וקיים והוא יסלק את הפלסטינאים וטיפשים כמוך מארצנו, נו אז מה?? תבין, אלוהים זו המצאה מטופשת של בני האדם, אלוהים קיים רק באגדות, ולא בשום מקום אחד, דיי כבר לטיפשות הזאת! אנחנו במאה ה 21 לא בימיי הביניים! משתמש בצלילים.

lmatan1

New member
תיקון האל הוא המשענת היחידה שיש לך

וגם אם תעשה פרצוף חמוץ זה לא ישנה את העובדה שאתה משתמש הצלילים צורמים ואף אחד לא מקשיב לך אולי אם תצרף גם מנגינות להודעות שלך זה ישמע יותר מפתה ,בלי אלוהים אתה משול ללא יותר מאשר קוף מהלך על שתים ואת זה אני מקוה שאתה תקבל כמחמאה ולא תעשה פרצוף חמוץ.

לצערי או לצערך

למרות קישקושיך הרבים, אלוהים לא קיים, מעולם לא היה קיים, ושייך אך ורק לעולם האגדות והפנטזיות, מדהים לראות איך גם היום במאה ה 21 אנשים עדיין מאמינים בשטות הזאת ששייכת לימיי הביניים, האמונה העיוורת שלך באלוהים הכל יכול מסתירה ממך את המציאות, אני כל כך מיצטער בשבילך, תמשיך לבזבז ולהגביל את כל חייך בעבור אלוהים דמיוני בלתי נראה, אתה פשוט מיסכן... משתמש בצלילים

lmatan1

New member
משתמש צער היא המילה הגרועה ביותר

תשאל את אלטון גון על תצטער ועל תצער אולי לשם שינוי תצהיר במה באמת אתה משתמש לאמונה העוורת שלך בכלום אני שלא כמוך לא מצטער על כלום כל אחד מקבל מה שמגיע לו אני מאחל לך שלא תבזבז את כל החיים שלך בהבלים שאתה מפריח לאויר כנראה שהחומרים שאתה משתמש בהם מעוותים לך את המציאות וכל תאוריה דימיונית הופכת בעינך לקסם שמתפוגג עד השימוש הבא אני מקוה בשבילך שתתעורר יום אחד זה לא יהיה מאוחר מידי קושקוש חמוד משתמש בצלילים האלק.

אוייש מיסכן שלי......

האמונה שלי רחוקה מלהיות עיוורת, היא מבוססת היטב על מחקרים, על עדויות מהשטח, על עדויות מתחומים רבים ומגוונים שמצליבים אחד את השני במידע שלהם ומראים מעל לכך ספק שתורת האבולוצייה נכונה ומבוססת היטב אם תרצה או לא תראה, וזאת לעומת האמונה הסופר עיוורת שלך, אתה מאמין בצורה עיוורת לחלוטין, כמו איזה ילד קטן, שקיימת איזו יישות "כל יכולה" שנמצאת כביכול בכל מקום ועוקבת אחרינו בני האדם ואיכפת לה ממעשינו, אין לך שמץ של עדות לקיומה של היישות המופלאה הזאת אך למרות זאת אתה מאמין בה באמונה שלמה, אין שום הבדל בינך לבין ילד קטן שמאמין בפיות, תמשיך לבזבז את כל חייך בתפילות לאוויר, תמשיך להגביל את כל חייך באוסף של חוקים מטופשים וחסריי טעם (מה לעזזל איכפת לאלוהים אם תיסע לטייל בשבת? מה איכפת לו אם תאכל בשר עם חלב? רק אלוהים טיפש יכול להטיל איסורים מטופשים כאלו על הנתינים שלו) אבל אלה החיים שלך, אני רק קצת מרחם עליך ועל אנשים כמוך שמבזבזים את כל חייהם עבור פנטזיות מטופשות. משתמש בצלילים.

gala lo

New member
אין לך זכות לזלזל ככה

באמונות של אנשים.. לא משנה עד כמה הן שטותיות (לדעתך). ההודעות שלך נשמעות כל כך מרירות שכל מה שאני יכולה לחשוב זה שאתה בעצמך אדם מסכן, הם בסך הכל מצאו משהו שהם מאמינים בו. למה לקטול ככה? ואולי אתה בעצם זה שמגביל את עצמו אם אתה שולל משהו כל כך בעקביות? לך תדע. אולי אתה מפספס פה משהו קיומו של אלוהים לא שולל את האבולוציה, קיומה של ישות עליונה לא שוללת את קיומו של המדע, ובני אדם מאמינים לא שוללים את העובדה שיצאנו מימי הביניים.. בסך הכל ימי הביניים היו תקופה חשוכה מאוד מבחינת הפתיחות של אנשים. לקטול דעות ואמונות רק מחזיר אותנו לשם..

אני אסביר לך למה

כי האמונה המטופשת הזאת באלוהים "הכל יכול" (שברור לחלוטין שאינו קיים) משפיעה בסופו של דבר עלי ועל כל המדינה, האם אני צריך להמתין בשקט עד שנהפוך למדינת הלכה כמו אירן שאז יכפו עלי בכוח את כל החוקים המטופשים האלו? מספיק לי כבר עכשיו לראות את כל אותם בחורי ישיבה שבשם הדת לא מוכנים ללכת לצבא בזמן שאני כן הולך ומסכן את החיים שלי, מספיק לי לראות את כל אותם חרדים ובחוריי ישיבות שלא תורמים כלום למדינה הזאת וחיים על חשבוני במקום לצאת לעבוד וליתרום משהו למדינה, לא מקובל עלי שכאשר אני נוסע במקומות מסויימים ביום שבת או ביום כיפור אני צריך לחטוף אבנים על הראש כי אלוהים לא מרשה.... ולא מקובל עלי שבשם הדת סוגרים לי קניונים ומרכזי קנייה בשבת ומונעים ממסעדות להגיש לי אוכל לא כשר שאנשים נהנים ממנו בכל העולם ולא מתים מזה. ואם את באמת חושבת שכבר עברנו את תקופת ימיי הביניים כדאי מאד שתבקרי יום אחד בשכונת מאה שערים... קיומו של אלוהים בהחלט שולל את תורת האבולוציה משום שהתורה טוענת שבני האדם וכל היצורים ניבראו בבת אחת ע"י אלוהים, תורת האבולוצייה לעומת זאת טוענת שכולם היתפתחו במשך מיליוניי שנים מייצורים חד תאיים זעירים, להאמין סתם ככה בדבר שאין שמץ של הוכחה לקיומו זו טיפשות לשמה. משתמש בצלילים.

הלן בום

New member
אני מסכימה עם מה שאתה אומר.....

יש הרבה בעיות במדינה הזאת בכל הקשור להפרדה שבין דת למדינה. אבל חבל לי להפוך פורום כל כך תרבותי וידידותי לאיזה מרכז פוליטי שעוסק בויכוחי דת!

lmatan1

New member
אתה פשוט מורעל ועושה רעש וצלצולים

מי אתה שתקבע אם יש או אין משהו אתה בעצמך מודה שאתה מעדיף לעצום את העינים מאשר לראות את האמת האמת שלך לא פוסלת שום אמת אחרת אתה חי במדינה שבמהות שלה נועדה לבני האלוהים במוצהר במגילת העצמאות ואתה ושכמותך מתאמצים בכל הכח לשנות את המציאות מה אתה יודע על האבולוציה חוץ מהאהבליות שאתה מנופף כמו דגל לחיים יותר טובים אתה הוא זה שמתאמץ כל הזמן וללא לאות להראות לנו עד כמה שאתה צודק וכולם טועים מי אתה חושב את עצמך מה בגלל שראית תאים וחידקים במיקרוסקופ אתה חושב שגילית את העולם מחדש מה חשבת שאלוהים לא יודע את זה אתה פשוט יצור בעל אגו מנופח שמחשיב את עצמו מעל כל אלוהים אתה מעדיף לכעוס עליו במקום להעלב ממנו שזה בעצם אותו הדבר רק לסבר את האוזן המוזיקלית שלך רק אתמול בערב חדש הביאו םפרופסור ידוע ושאלו אותו לגבי התרופה שאחרי שחילקו אותה למיליוני אנשים ברחבי העולם פתאום הוכיחו שהתרופה בעצם גורמת יותר נזק מאשר תועלת והפרופסור השיב שכאשר פיתחו את התרופה לא ידעו את התוצאה ובכל תרופה בעצם יש סיכון אז מה תגיד שמיהרו להוציא את הסם תמורת בצע כסף וזה בדיוק מה שאתה עושה אתה ממהר מבלי לדעת באמת לחלק לנו סם שאינך יודע בודאות איך הוא ישפיע בעתיד ואתה עומד מאחוריו ורוצה להפוך את כולנו לנרקומנים עוד לפני שיש לך מושג מה הנזק שאתה מבטא בהבל פיך לך תצטיין לפני שאתה מנגן.

הבלים הבלים....

רק קצת היתבלבלת, הסם שיהפוך את כולנו לנרקומנים זו דווקא הדת וחוקיה המטופשים, התפקיד שלי ושל אחרים כמוני הוא לימנוע מהעם שלנו להפוך לחבורה של אנשים מסוממים תחת השפעת הסם הרע הזה שנקרא "דת". מי אתה שתקבע שיש אלוהים כאשר מעולם לא ראית אותו לא שמעת אותו ואין שום סימן לקיומו? אני לעומת זאת חושב כי תורת האבולוצייה נכונה משום שיש אינספור עדויות מכל תחומיי החיים המצביעים על כך כי היא נכונה ומצליבים זה את זה במידע, האבולוצייה זו עובדה והיא מקובלת כעובדה בכל עולם המדע שאתה כל כך בז לו, תראה לאיזו מהפיכה הביא אותנו עולם המדע ב 100 שנים האחרונות, פתאום יש לך אור בלילה, פתאום יש לך פלפון מחשב וטלוויזיה, מטוסים שתוך כמה שעות מביאים אותך מצד אחד לצד השני של כדור הארץ, פתאום יש לך אפשרות לחקור כוכבים הנמצאים מיליוניי קילומטרים מכדור הארץ, פתאום יש תרופות וטיפולים עבור מחלות שבעבר אנשים נפלו מהן כמו זבובים על הריצפה, תוחלת החיים הממוצעת עלתה פי כמה, מה בדיוק הדת תרמה עבור כל זה? א-פ-ס. על זה אני מדבר. אז הבאת דוגמה של תרופה אחת שכשלה, כל הכבוד. על כל דוגמה כזו אני יכול להביא לך אלף דוגמאות הפוכות לתרופות שמצילות חיים ומקלות על החולים. משתמש בצלילים

למעלה