אני לא מוצאת עבודה

קרניר

New member
גם אני מרגישה כאילו אני כתבתי

את ההודעה שלך... לפני כמה ימים בדיוק פתחתי הודעה כזו פה (שאומנם לא קבלה תגובות...) יכולה רק לאחל בהצלחה בהמשך

galiaS

New member
זה קשה להיות בתהליך של חיפוש עבודה

חוסר הודאות מטריף את השכל. אוביקטיבית, יש לא מעט עורכות דין שעוזבות את העבודה בשעות אחה"צ המוקדמות לילדיהן ואני בטוחה שאת גם תמצאי עבוה כזאת. "לא נראה שבעתיד אמצא עבודה במקצוע שלי או בכל מקצוע אחר"??? בלינקה, זה התרחיש הכי לא ריאלי והוא לא יקרה. באמת אל תקדישי לו את האנרגיות שלך (don't go to the dark side
).

cookie1

New member
אין לי עצות חכמות במיוחד

מלבד מה שכבר אמרו. להתמיד ולא להתיאש. שולחת
כדי לעודד קצת בכל זאת ועוד דבר קטן: אני באמת מאמינה שמכל תקופה קשה יוצא משהו טוב בסוף, עכשיו בטח קשה לדעת מהו, אבל בסוף הוא בטוח יקרה

רות י

New member
אוף. בדיוק תהיתי מה איתך, ואיך

מתקדמים חיפושי העבודה שלך. כל כך מתסכל ומייאש. דווקא בשיטוטי באינטרנט (האתר של הלשכה, קודקס, לוח YNET ולוח מעריב) נתקלתי בכמה משרות שמוגדרות כמשרה חלקית. אולי תבדקי עוד פעם? את יודעת שבסוף תמצאי עבודה, נכון? זה רק ענין של אורך רוח. יש לך נסיון, הכישורים, היכולת והמצויינות. עכשיו, כל שנותר, זה למצוא מעביד שיקלוט בחושיו את כל האמור לעיל, וישכיל לקחת אותך לעבוד אצלו. יש אפשרות לפנות לבוסים הקודמים שלך ולנסות דרכם שיסדרו לך עבודה במרכז?

עינבלית

New member
../images/Emo24.gifנשמע לא קל בכלל

אני מאמינה שהעבודה הנכונה לך תימצא ברגע המתאים ביותר, אולי ברגע בו תחליטי שמה שיהיה יהיה- תיפתח הדלת הזו עבורך. חזקי ואמצי!

לא קראתי הכל אז אולי חוזרת על משהו

אבל אני מכירה אישית, אם לשלושה, שעבדה כעו"ד במשרד שעסק בתביעות רשלנות וכשמספר ילדיה גדל, עברה לעבוד בפרקליטות. אולי את הכסף היא כבר לא תעשה, אבל בארבע היא כבר בדרך לחוגים עם הילדים...

הגעת למצבי...

ההצעות שלי אליך מתחלקות לשתיים: בפן הפרקטי - אני אחרי החופשה לא מתכוונת ללכת בכלל למשרדים. פשוט - כמו שהבנת - אין מצב! אז האופציות שלי הן: משרדי רו"ח - שעות הרבה יותר שפויות. מחלקות משפטיות של חברות - פשוט לשלוח קו"ח לכל מיני חברות הייטק או חברות מובילות באזורך (ויש הרבה) אי אפשר לדעת מה ייפול. ארגונים - ויצו, נעמת, האגודה לזכויות האזרח וכד', מה שמעניין אותך. לשלוח על עיוור למשרדי ממשלה רלוונטיים, לפעמים הם בדיוק צריכים מישהי ולוקחים מישהו זמני באופן מיידי ואז הוא ניגש למכרז כשזה מתפרסם, ובגלל זה אנחנו לא מתקבלות לאף מכרז (כי כבר יש שם מישהו). בפו העקרוני - יש גם הצעות מצויינות שמגיעות אם יש הרבהההה סבלנות. לי היו שתיים כאלו שנפלו, כמובן, כי אני בהריון. אחת בחברת סטארט אפ, 75% משרה, קרוב לבית, להיט.... ועוד אחת באיזה משרד. אז הסבלנות לפעמים משתלמת....

ornaok

New member
יש לי הצעה בשבילך - לשנה"ל הבאה

ללמד בקרן קרב! קרן קרב יש בכל הארץ, ובין היתר הם מלמדים גם משפטים. אבל יש להם גם כל מני תחומי לימוד שלא מצריכים הכשרה מיוחדת - כי הרי המערכים כתובים מראש. למשל - טבחים צעירים, מסע עולמי, ערכה למתבגר, משחקי חשיבה וכד'. אמנם לא משלמים בחופשים, אבל השכר השעתי טוב והשעות - תענוג. ביום הכי ארוך שלי אני ב14:30 בבית. ואני מאוד נהנית מהעבודה. אם את מעוניינת צרי איתי קשר, באמת שאנחנו כבר חייבות להפגש!

ornaok

New member
רק רוצה לסייג - שלא יגוע מה יהיה

מבחינת שעות עבודה בעתיד בגלל דו"ח דוברת...

תגידי אורנה

המשכורת הסופית נורמלית? זאת אומרת, אני יודעת שמשלמים טוב פר שעה, אבל בגלל שזה לא בדיוק משרה מלאה הסה"כ יוצא סכום שלא ממש מספיק לחיות ממנו. או שאני טועה?

ו שתי

New member
שו תובנות או הארות לא עולות לי כרגע

מה עם דמי אבטלה? קורס הסבה של משרד העבודה?

למעלה