אני לא מכירה פה אף אחד[=

LeeCooper69

New member
מצד שני

זה יכול לקרב את הקשר שלה עם חברים ויכול גם לפתוח בפניה אפשרויות חדשות להכיר אנשים, לא
אגב... העניין הוא שאת לא רוצה שיהיה ICQ במחשב או שהיא לא רוצה? (או שזו החלטה משותפת)

עינת

New member
אני המתנגדת

היא דוקא רוצה ובכל זאת לי לאחר נסיון שהיה לנו עם זה מעדיפה כך היא בכל זאת רק בת 11.5 שתגדל קצת...

אותי את מכירה אבל מיילא

ICQ 166381710 מסנג"ר [email protected] אטהבת לקרוא ולעשות ספורט בת 29 אבל עדיין לא נשואה מקצוע סייעת לרופא שיניים מגורים אזור המרכז תאריך לידה 17.09.74

s h o o s h a

New member
אפשר עדין להצטרף?

ICQ לא בשימוש (איך אפשר כשיש לך עוד 4 שותפים?) מסנג'ר לא בשימוש (לא יודעת איך מפעילים ת'דבר הזה. נתנו לי חינם כשפתחתי תיבת דואר בהוטמייל, אז לקחתי. מה 'כפת לי. לא עלה לי גרוש) מה אוהבת לעשות? המממממ ... לשיר, לכתוב, לרקוד, להשתולל ולעשות שטויות ב"טונות" מה אני? אני אמא גאה לבן חייל (שעושה לי ת'מוות עם הצבא שלו, אוףףףףףףףףףףף) ולשלוש בנות מקסימות מה אני עושה? עובדת כמאבטחת (כן, כן ... מין שוטרת כזותי. לא לצחוק) אזור מגורים גליל מערבי המקום הכי יפה בארץ תאריך לידה לא שואלים גברת לגילה, אז הבאת אותה בהפוכה, הא? תאריך לידה?
06.11.63 יששששששששש וואלה, זה היה מתיש

LeeCooper69

New member
כדי לנפץ לך בועה...

MSN מגיע גם ככה בחינם
אז לא נתנו לך, טרחו עוד 5 דקות כדי להוריד ולהתקין.

Loppy

New member
אז ככה...

אין איציק, המסנג'ר הוא: [email protected], מה אני אוהב לעשות? בשביל יש כרטיסישי, אני נער למרות שאני לא אוהב את המילה הזאת. יש בה משהו יותר מדי ספרותי... אני גר במודיעין והתאריך לידה הוא ה-26 בספטמבר. יומטוב שיהיה לך! וברוכה הבאה (אם את חדשה בכלל...
)

yael yaron

New member
יעל ירון,

בת 15 וחצי, נערה (מן הסתם) איס"ק בפרטים, חיפה והצפון, 20/6/88 המ. ואתה?:)

למעלה