אני לא מציף מספיק.

LadySilkworm

New member
פיו..

כבר חשבתי שפספסתי, אחרי הפרק האחרון הביזארי של העונה השנייה.

בהחלט אחד המוזרים והמפחידים

נקווה שלא נצטרך לחכות יותר מדיי לעונה הבאה :/

box 5

New member
ורוניקה מארס אימפריה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

בונא מי שיש לו אקסטרה הוט ולא רואה את זה... יקבל מכות במפגש! על אחריותי! (מכות מג'ים הכוונה.. אני רק אדאג לזה שזה יתבצע) והלו, שלאף אחד ממי שרואה את העונה השלישית לא ייצא כאן איזה ספוילר בטעות...!

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

העונה השלישית מלחיצה.. פרק 9 זה פאקינג, אהההההההההההההההה, לחץץ#T!^*)#!*&)#!@ בחיים לא קפצתי כמו שקפצתי בפרק הזה, ומעולם לא נלחצתי מסדרת TV כמו מהפרק הזה. אז נועה.. עדיין תתמזמזי איתי?

box 5

New member
דייי אתה גורם לי להסתקרן עוד יותר!!

ובטח שאני אתמזמז איתך

לא ממש רואה סדרות...

אבל לנו יש סרטים הרבה יותר טובים :] כל פעם שאני ישנה אצל בת דודה שלי או אצל אחת החברות שלי שיש להן הוט ואנחנו מנסות לחפש סרט טוב אנחנו מתחרפנות. פשוט אין כלום. :X כל מה שנחמד בסרטים תקוע בVOD. לא הבנתי את הקטע של לשלם על צפייה בסרט ישן... כאילו רוב הסרטים ששם יש ביס בחינם.

danduuu

New member
../images/Emo45.gifנכון! אבל גם ביס לא תמיד יש

סרטים מעולים, הם הרבה חורשים על סרטים. האמת שאני כבר כמעט ולא רואה טלוויזיה כמו פעם אבל עדיין אין על יס

LadySilkworm

New member
דווקא בזמן האחרון הוט שמו סרטים

יותר מעניניים.. כמו גלדיאטור :} שמש נצחית בראש צלול :} זכרונותיה של גיישה :} ועוד.. והאמת, שאני באה לדודים שלי ורוצה לראות סרט ביס גם אין ממש מה לראות... וחוצמזה להוט ויס יש לרוב את אותם סרטים, אי אפשר להשוות. אבל בהוט יש סיינפלד! D:

אחרי הכל, מי רואה סרטים בטלוויזיה?

מחשב רולזP: או דיוידי, זה לא עולה כמעט, ויש מבחר עצום.

LadySilkworm

New member
שאני לא במחשב אני צריכה לעשות משהו

;) האמת שאני אוהבת לראות בטלוויזיה. אין לנו סרטים כ"כ בדיוידי חוץ מטרילוגיית שר הטבעות, מהמטריקס ומשרק. XD

למעלה