אני לא מצליחה להבין כלום מהרופאה!

zs1957

New member
תגובה ל-noosh1

ב-CT אובחנו הדברים הבאים: הסתיידות טרשתיות, סקלרזציה . לפי הממצאים הללו יש בעיות בזכרון ועלייך לפנות לנוירולוג במרפאת זיכרון כמו כן יש צפיפות רקמתית בהיקף סינוס ימני.מתאים למוקצלה (ציסטה). יש לפנות לרופא אף אוזן גרון לקבלת טיפול מתאים. מחסור בויטמין B12 גורם לאלצהיימר. כמו כן מחסור בויטמינים B6,B1 סכרת, השמנת יתר,דמנציה וסקולרית נגרמת כתוצאה מבעיות בכלי דם מוחיים ואף היא גורמת לבעיות בזכרון.גורמים נוספים: דיכאון,אינטלגנציה קוגנטיבית נמוכה. חולי אלצהיימר מלבד הירידה בזכרון והנטייה לחזור מספר רב של פעמים על דברים מאופיינים בבעיות של התנהגות אלימות פיזית ומילולית,חשדנות יתר ופגיעה בקרובים ביותר להם :בני זוג וילדים. לא להבהל בכל הסיפטומים שציינתי ניתן לטפל. אנא כתבי לי את הדואר האלקטרוני שלך ואמליץ לך על רופאים טובים שיוכלו לסייע לאמך וגם לך בפתרון הבעיה. לרשותך בכל עת. זהבה שחם/עמותת אלצהיימר.

דלי24

New member
CT ודמנציה

זהבה, אני חייבת לתקן: דמנציה איננה אבחנה שנעשית על פי CT! הסתיידויות טרשתיות אינן מעידות בשום דרך וצורה על אלצהיימר או תהליך אחר של דמנציה. אבחנת דמנציה היא קלינית, בעזרת הערכה קוגניטיבית! בדיקות הדמייה נעשות כדי לשלול תהליכים מוחיים אחרים שעלולים לתת תמונה דומה (גידולים למשל) ובמיוחד פתולוגיות שניתנות לטיפול. הכי כדאי: להשאיר אינטרפרטציות של בדיקות לרופאים מומחים. למען הגילוי הנאות: אני נוירולוגית. בברכה.

zs1957

New member
תגובה לדלי24

דלי, אמי חולה במחלה כבר מספר שנים ב-CT שעשו לה היה כתוב הסתיידויות טרשתיות ובפירוש נאמר להו שיש לה אלצהיימר.על אותו CT התקבלו 3 חוות דעת רפואיות זהות.בדיקת הדמיה שוללת גידולים במוח אך היא גם מראה על דימומים במוח ועל תאים מתים במוח בנוסף עושים לחולה גם בדיקה קוגנטיבית. אני אומרת לך את זה על סמך ניסיון שיש לי עם אמי וכן עם חולים אחרים הסובלים מדמנציה. למען הגילוי הנאות אני עובדת עם חולים דמנטיים , אני בקשר עם נוירולוגיים ופסיכוגריטרים שזאת התמחותם.גם הרופאים הם בני אדם והיו מקרים של טעויות באבחנות. זהבה שחם /עמותת אלצהיימר

למעלה