אני לא מצליחה להתחיל.........

אני לא מצליחה להתחיל.........

אני רוצה לרדת 10 ק"ג אפילו פחות ואני לא מצליחה להתחיל בכלל.... מחר אני הולכת להירשם לספינינג אולי זה ימשוך אותי..... כך הורדתי את ה 17 ק"ג עשיתי ספורט אם אני מתחילה דיאטה אני מתמידה הבעיה היא שאני לא מצליחה להתחיל ומחר יום ראשון ושוב אני מבטיחה לעצמי שמחר זהו.... נראה..........

mikloi

New member
פושפושיתי!!!

את בטוח מצליחה! מחר את מתחילה דיאטה, לא אכפת לי איזו, תחליטי לבד, ואנחנו פה לתמוך בך שתצליחי! לי מאוד עזר הדיווח היומי, אולי גם אצלך זה יעבוד? זה יוצר מחויבות כזו להצליח... בהצלחה פושפושית!

פורומית

New member
כל ההתחלות קשות

תנסי לבדוק עם עצמך מהן הנקודות החלשות ומה בדיוק גורם לך לכישלון בכל התחלה כזאת, אם תדעי יותר לפרט, אולי נוכל לתת לך עצות... ואולי תנסי להתחיל עם עוד מישהו, לפעמים התחרותיות גם אם היא לא הכי טובה, היא מדרבנת... בהצלחה!

mikloi

New member
בשביל זה קיים הפורום!

הוא יוצר "קנאת סופרים" כזו שמדרבנת להצליח. יותר בשביל לא להיות צבועה כשאת מעודדת אחרים, אני מניחה. לא יודעת, לי זה ממש עוזר. בזכותכן אני מצליחה, לראשונה מזה חצי שנה! אפילו ´דפקתי´ היום הופעה עם מכנסונים קצרצרים כאלו....

פורומית

New member
זה נכון, אבל

לא על זה אני מדברת, אין ספק ואני לא הולכת לפרט אפילו את המעלות הרבות כ"כ של הפורום הזה, אבל אני מדברת על משהו יותר חי וממשי, עוד אדם להתחיל איתו דיאטה זה לא רק מחייב תחרותיות, אלא זה בכלל הרבה יותר קל ונעים לעשות את זה עם עוד מישהו ולא לבד...

mikloi

New member
תראי...

לגבי ספורט אני מסכימה שעדיף מישהו מוחשי. אבל לדיאטה הפורום הוירטואלי הזה מאוד עזר לי. אני מרגישה שאני לא לבד. שעוד אנשים איתי בדיוק. אבל בכללי את צודקת.

תודה... וזהו אני מתחילה היום...

תשמרו עלי..... ואני באמת אלך היום להירשם...... אני יודעת שתמיד אחרי ספורט רגשות האשם שלי כשאני באה לאכול משהו מרקיעות לשחקים....

פושפושית, אין לך מושג כמה

אני גאה בך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד...
אוהבת וגאה, עדי

פורומית

New member
../images/Emo24.gif

עוטפים אותך בחיבוקים ושומרים עליך מכל הכיוונים... בהצלחה! אנחנו איתך לאורך כל הדרך! גם ברגעים הקשים!

mikloi

New member
פשפוש....איך הולך בינתיים?

אני בטוחה שמצליח לך ונהדר!!! נשיקות וחיבוקים לעידוד!!!

אני בדרך לספינינג.....

אכלתי רק צהריים היום וב 21:00 אני אהיה על האופניים.......... מקווה שלא אהיה מעולפת אחרי ואחזור לספר לכם איך היה......... היום הראשון בנתיים עובד......

אוווווווווווווווצ´ התחת שלי כואב...

איזה שיעור כואב, כמה קשה לשבת על האופניים..... אני שוקלת לעבור לאירובי (עשיתי שנה אולי זה הזמן לחזור) או סתם להתחיל ללכת בערב...... בכל אופן היום הראשון הוגדר כהצלחה אכלתי צהריים וזהו!!!! נכון שזה לא בריא אבל זו התחלה.......

פורומית

New member
ככה זה בהתחלה

תמיד כואב, זה אפילו סימן טוב... אבל מה שלא תעשי, שיהיה בהצלחה!!

פורומית

New member
תנסי לשאול אותנו

בדרך כלל מי שעושה דיאטה בריאה, זה תמיד כולל ספורט, כל אחד בוחר את הנתיב שלו בעולם הספורט, אני כמעט בטוחה, ורוצה לקוות שיהיה פה מישהו ולו אחד שיש לו תשובה בשבילך... אז קדימה
למרות שיש פה בעיקר בנות, כתבתי בלשון זכר

אני צריכה להוריד קצת מהירכיים...

אני צרה בחלק העליון (ומלאה איפה שצריך) השאלה האם הליכה בצירוף הדיאטה תשפיע על המקום או שאני חייבת ללכת לאירובי או למכון ולעבוד ספציפית על המקום.... אני חושבת שהליכה תספיק אבל רציתי לשמוע תשובה של איש מקצוע....

למעלה